מזל טוב לשחר

nitzan456

New member
יש לך אצלך מרגלים ? :O

לא ידענו את זה ! ובגלל זה הם לא שותפו בהחלטות החשובות (כמו להעלות את המדינה של ההיכל)
יצאת זבל בכל קנה מידה שתרצה . 'אבל הזלזול שלכם בסוף הביא את זה עליכם' איזה זילזול ? שלא יידענו אותך על זה ? אם היית באמת בקשר איתנו היית יודע עלזה .

asafdalfen

New member
ניצן ויוגי יש דברים שאתם לא יודעים וזה גם ...

טוב שלא חחחחחחחחחח אני לא יוסיף עוד בעניין הזה (המרגלים){רק שיהיה ברור אני לא המרגל שלו זה כנראה ההפך
ושחר אתה התאבדתה רק בגלל עניין של כבוד בגלל שלא כיבדנו אותך ולא אמרנו לך שאנחנו מעלים למרות שלפי מה שידוע לי כן אמרנו אבל זה לא חשוב אתה מסיים את המשחק כמו ואיל חזי ועוד מפגרים זה לא כזה משנה לי באופן אישי רק שתדע שלכול אחד באיחוד הזה יש מילה ולך אין ודרך אגב איזה כיף היה להרוס לך מאות אלפי מפעלים שבוע חחחחחחחחחחחח

fireforge

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואו אתה ממש דביל מסתבר א. יוגב רשם את זה אחרי שאני התחלתי לאפס מדינות איחוד יא מפגר בלי קשר זה לא היה משפט רציני של יוגב 2.את מקום 1 - 2 לא רצינו לתקוף כי אתה ממש טיפש כנראה אבל רצינו לאפס את השרת זה לא משנה מי איפס האיפוס בוצע 3. כל מדינה אומללה שהוצאת קיבלה בראש פשוש אל תשכח אתה אולי עם מדינות גבוהות וטכנו גבוהה אבל על כל מדינה אומללה שלך לנו יש 10 יחס של 10-1 תמיד נצליח לחסל את המדינה שלך בנוסף לך יש 355 מדינות לנו יש 3555 מדינות בערך אז שוב היחס לטובתנו אבל זה לא משנה כי שורה תחתונה רצינו לאפס וכן יוגב נשכב על הגדר בשבילך כל פעם אני מעולם לא סבלתי אותך ולא רציתי לראות אותך במשחק מהסיבה הפשוטה שאתה נמושה ... שלא ידוע לבחור צד אז הוא ניטראלי שוב נמושה... בלי יוגב או ההגנה שלו האיחוד היה מועך אותך יום אחרי שאליסף פרש שאז עוד היית 4 מדינות אומללות גם לפני 4-5 חודש ניצלת אחרי המלחמה עם SVF רציתי לפרק אותך ויוגב לא נתן חחח אבל לא נורא יוגב לומד יום יום לא לסמוך על חלאות אתה תשאר נמושה לנצח. חחח אפס חחחחחחחחחחחחחחחחחח

shaharr2010

New member
חחח

כנראה שלא הבנתה, אז מי שאיפס את המשחק ניצח אותו. אתה מאושר שאחרי שנים של השקעה מישהו אחר ניצח ולא עשיתה כלום נגד זה, אז מי פה אפס? ועם כול היחס של 1 ל 10 בקושי הצלחתם לאפס את המדינות שהיו בחוץ ואני לא מדבר על מקום 1 ו 2. למה אני חלאה אם גם אני רוצה לנצח את המשחק, רק לכבודו מותר?

Yogev1982

New member
שוב אתה צריך להתעורר דחוף מהסרט

אתה שירתת את המטרה שלנו אנחנו רצינו לאפס ולפרוש....וזה מה שקרה ! ושוב לראייה המדינת 100T שלי לא שוחזרה כל השבוע עד שלקחת היכל שיכלה להוריד את המדינה מקום 1 שלך ואף אחד לא תקף משהו משמעותי את מקום 1 כי אתה פשוט שיחקת לידיים שלנו, ולכן כל המהלך הטיפשי שלך לא ברור לי אתה חושב שאם "אתה" איפסת אתה ניצחת ? מברוק תהנה. אני סבור ובטוח שמי שיש לו את מירב הכח בשרת ושולט בשרת הוא זה שניצח, מה גם שזאת לא הייתה ממש מלחמה כי היית קבור בחופש וכל מה שהוציא את הראש חוסל\נפגע משמעותי בכל מלחמה שהייתה לנו, נגד כוחות גדולים מאוד אם זה 1Q של SVF+URI בזמנו ואם זה 1.3Q של אור הכל מעכנו כמו יתושים - את שלנו עשינו, יום טוב

GangLandx

New member
חחח מה אתה מגיב לו בכלל ? חחח

הבחור לא עשה כלום חוץ מלבנות תחת ההגנה שלנו שנתיים , בא איפס וחיסל מדינה אחת וחושב שהוא עשה משהו
עוד כלומניק שלא שווה תגובה , חבל על הביטים יוגי ... זה עוד חבר שלך שדקר אותך חחחח

hen1xc

New member
למה אתה מדבר ככה

שחר לא תקף אף ישראלי את כל האדמה שיש לו הוא עשה מתקיפות על ערבים הוא שמר על האידאל עוד של האיחוד הישן ואף ישראלי לא התקיף אותו במשחק והוא לא תקף אף ישראלי אתם לעומת זאת תמיד הייתם מעורבבים בשערוריות למינהם תמיד הייתם גונבים כלי נשק מכולם תמיד הייתם מסכסכים ועובדה שחזי התפרק עליכם גם שלא הייתה לו סיבה ממשית הוא סתם לא סבל אותכם וסוף סוף נפל לו האסימון מה אתם מתפלאים שכולם פתאום דוקרים אותכם לא טוב לאף אחד איתכם , אתם חבורה של פסיכים וככה תישארו הדבר היחיד שהוא היה צריך הגנה זה מפניכם אתם עצמכם האויבים של כולם עובדה ששחר שמר על צניעות לאורך כל המשחק תגובה שלו פה בפורום מראה על עוצמה כל תגובה שלך או של יוגב כבר כמובנת מאליה...

siberwolf

New member
חן!! שתוק כבררררררר

אף אחד לא מעוניין לשמוע מה אתה אומר למה אתה חופר לאנשים המסכנים האלו? נגמר המשחק גם אם הם הפסידו תן להם להפסיד בכבוד (אני לא יודע אם הפסדתם או לא אני לא כזה מעורב...) אחרי זה אתה שואל את עצמך למה הם רבים איתך למרות שהם 30+ מה אתה מצפה? עזוב אני אתן לך להבין את זה בעצמך וכמו שאמרתי המשחק נגמר זאת הזדמנות חדשה למשחק חדש ואני אשמח לראות פרצופים מוכרים ופחות מוכרים מהאיחוד או מהקהילה הישראלית:)

למעלה