מזל שהתורה הקדושה הזהירה אותנו מאנשים כמוכם

new2008

New member
לפעמים אני לא מבין

למה קשה לאחרים להאמין או סתם להבין ורק אז אני קולט את כוחו של הילל בן שחר כוחו להפוך את הטוב לרע ואת הרע לטוב מה כל כך קשה בלהבין שאם אתה לא צדיק אינך יכול להיות עם אלוהים? מה קשה להבין שאין צדיק! כי אין אדם שלא יחטא! (קהלת) ואם אתה חוטא אתה בלי אלוהים, כי אלוהים לא יכול להיות ליד חוטא! בגלל זה הראשונים סולקו מגן עדן! התורה באה ללמד את האדם את מקומו מול הבורא! אינך יכול להיות צדיק בכוחות עצמך ובכוחות מעשייך ומאמצייך (ראה האדם הראשון שנאלץ למלא רק הוראה אחת! ונכשל גם בה) בני האדם קיבלו מלא הזדמנויות להוכיח את עצמם ונכשלו! אלוהים ידע זאת, אך אנחנו לא ידענו וחלקנו אינם יודעים עדיין! אתה נחשב צדיק רק אם אתה מאמין בו ובחסד הכי גדול שהוא יכול לתת לך! סליחת חטאים על ידי כך שבנו ישא את חטאי העולם! וכדי שאתה תחשב צדיק על ידי כך! בחסד! לא בזכות! כי אם זה היה בזכות הייתה נופל שוב בחטא הגאווה! וזו החוכמה האמיתית של האדם! זו החוכמה ששלמה המלך מדבר עליה לאורך כל הספר קהלת! זו החוכמה שהוא קיבל לאחר חיים של עושר חומרי

new2008

New member
למה אברהם צדיק?

בראשית ט"ו 6: "והאמין אברהם בה', ויחשבה לו צדקה". אברהם צדיק לא בגלל הכנסת אורחים! רומים ד' 1-3 "ובכן, מה נאמר על אברהם אבינו, מה השיג בזכות מעשיו הוא? אם אומנם הוצדק אברהם בגלל מעשים, כי אז יש לו במה להתפאר, אך לא לפני אלוהים. מה אומר הכתוב? 'והאמין אברהם בה' ויחשבה לו צדקה' "

Ugrin

New member
ל new2008 חלק א'

בס"ד הסבר: אני ידגיש מה שאתה טוען ואני יעשה ככה יהיה סדר בדברי. "מה כל כך קשה בלהבין שאם אתה לא צדיק אינך יכול להיות עם אלוהים? מה קשה להבין שאין צדיק! כי אין אדם שלא יחטא! (קהלת)" - אז אף אדם בעולם לא יכול להיות עם אלוקים? וגם ישו ניראה לי שחי בעולם זה אז כנראה חטאה ואתה בטוח,דבר שני מה זה להיות עם אלוקים? אנחנו לא צריכים להיות אם אלוקים כמו שאתה אומר אנחנו צריכים לקיים את רצוניו כדי להידמות במעשיו ובתכונותיו אולי לא הבנתי מה זה להיות אם אלוקים? =\ "בגלל זה הראשונים סולקו מגן עדן" - הראשונים היו עם אלוקים? לא. הם רק קיבלו שכר חינם מאלוקים. התורה באה ללמד את האדם את מקומו מול הבורא! - התורה באה קודם כל ללמד תורה מהמילה הוראה,היא באה ללמד אותנו איך לקיים את רצונו ש'ל הבורא וכו. אתה נחשב צדיק רק אם אתה מאמין בו ובחסד הכי גדול שהוא יכול לתת לך!- אדם וחווה האמינו וידעו את ה' עדיין זה לא עזר להם הטענה שלך פסולה ובכלל לא נכונה מעוד הרבה סיבות אבל הדעה שלך מסיפקה כדי להפריך את ההטענה הזאת. סליחת חטאים על ידי כך שבנו ישא את חטאי העולם! - בדוק של נוח גם חטאו ונחש מה הוא לא שלח שום "בן" שלו כדי שיסלח לחוטאים הוא רק השאיר את מי שלא חטא בטחאים וככה זה תמיד יהיה כל אדם אחראי על חטאיו. וכדי שאתה תחשב צדיק על ידי כך! בחסד! לא בזכות! כי אם זה היה בזכות הייתה נופל שוב בחטא הגאווה!- אתה אומר שאם זה היה בזכות אז היינו נופלים שוב לחטא אז זה בדיוק ההפוך! כי אם זה בחסד כמו שאתה אומר "הוא שלח את בנו ככפרה" אז בעצם זה לא שינה את החוטאים הם יחטאו שוב כי זה לא נגע בהם שמישהו אחר קיבל עונש על החטאים שלהם זה לא יגרום להם לא לחטא,ואם זה היה בזכות שהם חזרו בתשובה וחזרו בהם ממעשיהם הרבהים - שזה ניקרא לזכות אז הםא לא היו חוטאים שוב. זו החוכמה ששלמה המלך מדבר עליה לאורך כל הספר קהלת! - זאת ממש אבל ממש לא החמה ששלמה מדבר עליה בספרו,לדוגמא: קהלת פרק י"ב: {יג} סוֹף דָּבָר הַכֹּל נִשְׁמָע אֶת הָאֱלֹהִים יְרָא וְאֶת מִצְוֹתָיו שְׁמוֹר כִּי זֶה כָּל הָאָדָם. {יד} כִּי אֶת כָּל מַעֲשֶׂה הָאֱלֹהִים יָבִא בְמִשְׁפָּט עַל כָּל נֶעְלָם אִם טוֹב וְאִם רָע: כל המעשים שלך ושל כולם יביא למשפט בגלל חטאים ולא ישלח איזה "בן" בשביל כפרה עליך אלא אתה עצמך תשלם על החטאים שלך. "הסיבה היחידה שאני אומר לך לקרוא את הכל היא בגלל שאתה לוקח מספר פסוקים בודדים ועליהם בונה במקום לראות את התמונה הגדולה שאלוהים מציג לאורך כל התנך ובהמשך בברית החדשה" - אז זהו שלא אני הבאתי לך את הדברים שחור על גבי לבן שאפילו העמיתים שלך פה השתמשו בהם "בנים אתה לה'" והצגתי את המשפט עם ההקשר שלו הכולל לפרק ומשתחת הקטגוריה הזאת של אותו משפט חיב בה ואפילו פירטתי והסברתי יפה מאוד והבאתי את ההזהרות של האלוקים לפני שהוא מצווה אותנו בכל בועד שאתה מביא לי פסוקים שאתה מוציא אותם מההקשר כמו להגיד "בנים אתם לה" ולמחוק את ההמשך של המשפט או לתת פסוקים של נביאים ללא ההקשר שלהם לפרק וכאשר הנבואה בכלל לא התקימה ובטח שלא התקיימה בתקופת ישו אז לכן אני שוב מציע לך לקרוא או פשוט לקרוא את ההסבר המפורט שלי. אבל איפה אלוהים אמר שעל ידי הדינים שהם קבעו אלוהים יסלח על עברנו ועל ההוה שלנו כחוטאים?" - שׁוּבוּ אֵלַי וְאָשׁוּבָה אֲלֵיכֶם אָמַר יְהוָה צְבָאוֹת. אם אתה חוזר בתשובה על מעשיך הרעים אבל אתה שב מהחטאים ומקיים את המצוות זה כבר טיעות יותר טוב מאשר להגיד "שמע חטאנו אבל אנחנו מאמין בישו ובאלוקים" אז הוא ילסלח לנו,אם אתה בבית חולים ואתה סובל מהתמכרות לסמים? אחד אומר אני רוצה להיגמל ואני לא רוצה יותר להשתמש בסמים עכשיו הבנתי שזאת הייתה דרך לא טובה ובן אםד שני יגיד אני מאמין שיש מישהו שהוא תותח הבן אדם הזה בזכות שאאני מאמין לו אני כבר לא יהיה מכור לסמים , מה אתה אומר איזה אדם ניראה יותר רציני רוצה באמת להפסיק עם הסמים? כבר הטיעון הראשון יותר טוב מהשני כשביל לחזור מהחטאים אז לא משנה אם באמת בסוף הוא יצילח לעזוב את הסמים הטיעון הראשון כבר התחלה יותר טובה מקווה שתבין פה את הדעה של חזרה בתשובה והדעה שלך באמונה בישו. מה גם שלא משנה גם אם אתה הרב ההגדול בישראל אתה עדיין תעשה חטאים צודק ונכון מה שאמרת במשפט שאחריו אין צדיק אשר יעשה טוב ולא יחטא זה נכון אבל זה לא אומר שאין סיכוי פה בא המשפט שמראה את ההבדל בין מי שהוא צדיק ורשע אומר שלמה המלך: "{טז} כִּי שֶׁבַע יִפּוֹל צַדִּיק וָקָם וּרְשָׁעִים יִכָּשְׁלוּ בְרָעָה:" אתה מבין צדיק הוא יחטא אבל יחזור לקב"ה אתה מבין גם צדיקים חוטאים לפי דברי שלמה המלך אף אחד אמר שלא חוטאים אין אדם שלא חטא זה בסדר גמור רק העיניין הוא לא ליפול לטומאה אלא לעלות בקדושה והחטאים זה יצר הרע מנסה להכישל אותך לכן אתה לא צריך ליפול בהם אלא "צדיק וקם" מה שאומר שהעונש עדיין מחכה לנו" למי שלא יחזור בתשובה מחכה לו עונש לכן אני פה כדי לעזור פה לחברים ויש רבנים שמחזירים בתשובה. וכל צדיק שנפטר אל תחשוב שהוא לא עובר בגהינום גהינום זה כמו מכבסה לנשמה כל בגד אתה מכבד יש כאלה שיש להם קטמים שלא יוצאים בכביסה.... השאלה על כמה חום אתה מפעיל את המכבסה. אין לך מה לעשות! חוץ מלחכות לחסדו של אלוהים- שוב אתה יש לך מלא ניגודים עם עצמך תחליט בבקשה? אם אתה אומר שאי אפשר מה לעשות כדי לכפר על הפשעים אז כולנו נקולל או כל מיני עונשים אתה אומר בגלל שכולם חטאו אז זה הלך אליהם ואז אתה אומר :"לחסדו של אלוהים" אתה אומר בוא נישב בשיולב ידים למרות שכבר גמרנו את עצמנו ויהיה נתק עם הבורא רק נישב בשילוב ידים והקב"ה יעשה איתנו חסד יגיד טוב נו הוא ישב בחיבוק ידים אז נעשה לו חסד בעוד שאני אומר בוא נראה לבורא שאנחנו מצטערים על החטאים שלו ונחזור בהם ונעשה רק דברים טובים ואתה שולל את זה ואומר בוא נישב בידים שלובות. לא עוד תפילה בבית כנסת תכפר על חטאייך הרבים רק משיח בן אלוהים!" אתה אומר שכולם חוטאים נכון? אחרי זה אתה אומר שמי שחוטא יקולל ויהיו לו עונשים והבורא יהיה איתו בנתק אחרי זה אתה אומר בגלל שנישב בחיבוק ידים ורק נאמין בו אז הוא יעשה איתנו חסד? יסנג'ר מישהו אחר שישא בחטאים שלנו זה צדק? ומה עם כל הדורות שלפני ישו "הכפרה" על החטאים איך הם חיו והתקימו ולא הי בכלל נתק אלא הפוך היה קשר הדוק בין ישראל לאלוקים.. "עשר מכות,יציאת מצרים,40 שנה ניסים,אבות קדושים,נוח, דוד המלך.מלכי ישראל,נביאי ישראל?" מה איך הם חטאיו ועדיין הוא לא ניתק איתם את הקשר? ואם ישו היה כפרה על חטאים אז למה לא הגענו כולם או לפחות אותו דור של ישו לעולם הבא וגן עדן הרי הוא ניהיה זכאי וטהור אז למה הוא לא הגיע לגן עדן? עשיו התחלת לשאול הרבה שאלות ואני רואה מהלהט שאתה באמת רוצה לדעת ונראה שאתה לא יודע אז אני יסביר לך : אתה יודע למה אתה נבראת בכלל בעולם" - כן כדי לקיים את רצון הבורא ולזכות בעולם הבא ולקבל את ההטבות של הבורא למה האדם נברא?" לאדם יש רמ"ח אברים ושס"ה גידים שהם כנגד תרי"ג מצוות וצריך את גוף האדם כדי לקיים מצוות לדוגמא תפילין איך תניח בלי גוף? בשביל זה צריך גוף בשביל שהנשמה שלך יהיה לה את האמצעים כדי לקיים את המצוות. למה אלוהים כל יכול צריך אותנו? - זה לא עניין של צריך או לא צריך הבורא הוא טוב כל יכול ורוצה להטיב לנו לכן בשביל להטיב לנו נתן לנו כלים לזכות בהטבות שלנו וברא אותנו ונתן לנו "עבודות" "בשביל מה?" - עניתי כבר. המשך תגובה הבאה כי לא היה מקום.

Ugrin

New member
ל new 2008 חלק ב'

מה הוא צריך מאנשים נחותים ממנו.? - מה הקשר שאנחנו נחותים ממנו? וא רוצה להטיב לנו ונתן לנו כלים איך לזכות בזה מה אם אתה עוזר לאיזה זקן לעבור כביש? הוא הרי יותר נחות ממך אז מה אתה צריך ממנו בכלל? או שאתה מביא ילדים הם יותר נחותים ממך אז מה אתה רוצה מהם בכלל?,נותן להם כלים. "אתה יודע למה יש רע בעולם?" - יש הרבה הסברים קודם כל אין רע בעולם הקב"ה לא עושה רע כי גם מה שאתה חושב שזה רע לזה לטובה אם קרה לך משהו רע אז כנראה שמעותתים לך וגם אם אתה חוטא אז יכול להיות לך רע אבל זה בגללך לא בגלל הקב"ה,אתה הבאת את הרע לא הקב"ה. דוגמא אני עובד של מע"צ התקנתי רמזור בצומת אומר לך אל תיסע ברמזור אדום כי יקרה משהו רע נסעת על 100קמ"ש היה רמזור אדום לא עצרת ניכנסה בך משאית העיפה אותך נהיתה צמח משתוק חס וחלילה תבוא אלי תגיד לי שאני עשיתי את הרע? לא אתה הבאת את עצמך אני אמרתי אם תיסע באדום יקרה משהו רע. למה אלוהים מהתחלה לא חיסל את הרע?- השאלה מה זה רע אם זה אותו רע מסעיף קודם אז יש הסבר בשאלה קודמת. למה אלוהים לא פשוט ברא את העולם מושלם בלי רע וזהו! - הוא באמת ברא! קוראים לזה עולם הבא ובגלל שהוא מושלם הוא רוצה שתגיע לשם אבל לא בחינם לא ככה כמו רובוט אלא נתן לך את הכלים להגיע לשם כדי שתיזכה בזכות ולא בחסד כמו תפרן,שתרגיש שאתה הרווחת בזכות עצמך ולא הביאו לך נדבה ואתה לא יוצלח. ובלי היכולת לעשות רע ובלי הרצון לעשות רע?! - כי אם לא הייתה לבן אדם היכולת לעשות רע או לעבור על הדברים של האלוקים אז זה היה משחק מכור הרי "המשחק" הוא שאלוקים נותן לך כלים איך להגיע לעולם הבא אבל בעצם אם אין רע ואין כוח שמתנגד לך ואתה עושה את כל הציווים כמו רובוט או תוכנה שתיכנתו אותה אז בעצם מה הקטע בו? היה מיד שם אותך בגד עדן וזהו אבל לא כך הסברתי כבר שהוא רוצה שתצליח בעצמך ולא תיהיה כמו אחד שמקבת נדבות אלא תרוויח את זה לבד וככה זה יהיה יותר מושלם. מה אנחנו צעצועים של אלוהים? אלוהים משחק בנו?! - לא הוא נותן לנו לבד את האפשרות לבחור באיזה צד ניהיה רק אומר לנו לפני זה מה אנחנו צריכים לעשות ומה אנחנו נבחר ומה יהיו ההשלכות לבחירה הוא אומר לנו דברים פרק ל : כִּי קָרוֹב אֵלֶיךָ הַדָּבָר מְאֹד בְּפִיךָ וּבִלְבָבְךָ לַעֲשֹׂתוֹ: {טו} רְאֵה נָתַתִּי לְפָנֶיךָ הַיּוֹם אֶת הַחַיִּים וְאֶת הַטּוֹב וְאֶת הַמָּוֶת וְאֶת הָרָע: {טז} אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם לְאַהֲבָה אֶת יְהוָה אֱלֹהֶיךָ לָלֶכֶת בִּדְרָכָיו וְלִשְׁמֹר מִצְוֹתָיו וְחֻקֹּתָיו וּמִשְׁפָּטָיו וְחָיִיתָ וְרָבִיתָ וּבֵרַכְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ בָּאָרֶץ אֲשֶׁר אַתָּה בָא שָׁמָּה לְרִשְׁתָּהּ: {יט} הַעִידֹתִי בָכֶם הַיּוֹם אֶת הַשָּׁמַיִם וְאֶת הָאָרֶץ הַחַיִּים וְהַמָּוֶת נָתַתִּי לְפָנֶיךָ הַבְּרָכָה וְהַקְּלָלָה וּבָחַרְתָּ בַּחַיִּים לְמַעַן תִּחְיֶה אַתָּה וְזַרְעֶךָ: פשוט לא? אומר יש לך בחירה טוב או רע טוב זה : אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם לְאַהֲבָה אֶת יְהוָה אֱלֹהֶיךָ לָלֶכֶת בִּדְרָכָיו וְלִשְׁמֹר מִצְוֹתָיו וְחֻקֹּתָיו וּמִשְׁפָּטָיו וְחָיִיתָ וְרָבִיתָ וּבֵרַכְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ בָּאָרֶץ אֲשֶׁר אַתָּה בָא שָׁמָּה לְרִשְׁתָּהּ: ואומר לך "בָחַרְתָּ בַּחַיִּים לְמַעַן תִּחְיֶה אַתָּה וְזַרְעֶךָ: " אני באמת מקווה שתנסה לקבל קצת את הדברים לפחות ולא לפסול מיד אלא רק לנסות לבדוק אותם ואת אמיתותם כי אתה יודע לבד שהיסודותשל הנצרות זה בילבול אחד גדול ודברים יצאו מהקשרם ואנשים שלא ראו אותו קבעו חוקים וקבעו דברים שהוא לא אמר ועל כל זה אתה מסתמך. מקווה שתחזור בתשובה ותראה לבורא שאתה מצטער על החטאים ומתחייל לקיים את רצונו - מצוות? ויש לי שאלה? איך אתה יכול לדעת מה זה חטאים ומה זה מצוות כדי לקים או להישמר מדברי האלוקים?

מוריגן

New member
אם אתה מנסה לצטט, אז תעשה את זה כמו שצריך!!!!

אתה יודע מי זה ישו? זה כל אחד שפונים אליו בתור "כבוד הרב" או "רבי" או כל אחד ששנאה בוערת בלבו לכל מה שהוא לא יודע או מבין. ישו זה כל אחד שחי בבורות של עצמו ומאחל זאת לאחרים. אני אמרתי שישוע הוציא אותי מהחשיכה. ישוע, לא ישו. ישוע כי מרים ידעה שבנה יביא את הישועה!

new2008

New member
זמן מצויין להתפלל!

כדי שתבוא מלכותו! וכדי שהלא מאמינים יאמינו! בשם ישוע אמן!

new2008

New member
טוב הדיון חוזר על עצמו

בגלל זה אמרתי לך לשבת ולקרוא הכל מהתחלה להיות עם אלוהים זה שהוא שוכן בנו ובחיינו בגופנו והכי חשוב ברוחנו הרוח היא ניצחית.. ברגע שהאדם הראשון חטא רוחו מתה רוחו הנצחית מתה והוא נידון להיות מוגבל לבשרו ועבד לחטא חייו של האדם בגוף הבשר ספורים ורוחו הניצחית מתה! כי אלוהים סילק אותם מקרבו בגלל העובדה שאלוהים לא יכול לשכון לצידו של החטא אבל אלוהים יכול לגבור על החטא ולהחזיר אותך אליו ולשכון בך עד כדי כך שאתה תשנא את החטא ולא תרצה להיפרד מאלוהים לעולם באמצעות רוח אלוהים שתשכון בך תוכל לנצח את החטא ולא באמצעות מאמצייך האנושים שמוגבלים אין אדם ללא חטא ואתה לא יכול להיות צדיק אם יש בך חטא! ועם יש בך חטא! אלוהים לא יכול להיות איתך בתוכך או להקשיב לך או לעזור לך א הֵן לֹא-קָצְרָה יַד-יְהוָה, מֵהוֹשִׁיעַ; וְלֹא-כָבְדָה אָזְנוֹ, מִשְּׁמוֹעַ. ב כִּי אִם-עֲו‍ֹנֹתֵיכֶם, הָיוּ מַבְדִּלִים, בֵּינֵכֶם, לְבֵין אֱלֹהֵיכֶם; וְחַטֹּאותֵיכֶם, הִסְתִּירוּ פָנִים מִכֶּם--מִשְּׁמוֹעַ. ישעיהו נ”ט ב "וצדקותיכם כבגדי עידים" אז הבנו שאין אדם ללא חטא ועוון ושהחטא והעוון מפרידים בנינו לבין אלוהים! והבנו שבאמצעות עוד מצוות אנו לא יכולים לכפר/לכסות על העונש של החטא כי אותם מצוות משולים לעוד סתם בגד בלוי והבנו לאורך כל הדורות שאף אחד לא יכול למלא את כל תרי"ג מצוות שוב לא נותר דבר מלבד לקבל את רחמים של אלוהים ואת חסדו! ישוע לא היה סתם אדם! אלא בן אלוהים/אלוהים! ורק הוא יכל לשאת עליו את כל עול חטאי הבריאות הדיון הזה יתגלגל תמיד לאותה נקודה לכן אתן לאחרים להמשיך איתך כי עייפתי וזה תמיד חזור לאותה נקודה רק רוח אלוהים תגלה לך את האמת!

Ugrin

New member
ל new2008

בס"ד אל תגיד לי "בגלל זה אמרתי לך לשבת ולקרוא הכל מהתחלה" תיהיה כמוני שנותן הסברים מפורטים + מקורות וציטוטים של הקב"ה כאשר הדברים מובנים שחור על גבי לבן בלי כל מיני פסוקים מסובכים שגם אתה לא מבין טוב את הפירוש אליהם,אני מביא לך פסוקים שאין שם מה לפרש זה משהו מובן, "א הֵן לֹא-קָצְרָה יַד-יְהוָה, מֵהוֹשִׁיעַ; וְלֹא-כָבְדָה אָזְנוֹ, מִשְּׁמוֹעַ. ב כִּי אִם-עֲו‍ֹנֹתֵיכֶם, הָיוּ מַבְדִּלִים, בֵּינֵכֶם, לְבֵין אֱלֹהֵיכֶם; וְחַטֹּאותֵיכֶם, הִסְתִּירוּ פָנִים מִכֶּם--מִשְּׁמוֹעַ. ישעיהו נ”ט ב" אתה צודק לכן צריך לחזור בתשובה למה הדבר משול? רבת עם אישתך לדוגמא אז היא לא מדברת איתך,אז מה תגיד טוב רבתי איתה היא לא מדבר איתי נאמין שהיא תעשה חסד איתי? רק חסד יזור לי? לא אתה צריך ללכת עליה לבקש סליחה "אישתי מצטער שפגעתי בך מצטער שעשיתי כך וכך וכך מצטער על הכול לא יעשה את זה שוב תקבלי אותך שוב עלייך בואי נפתח דף חדש" או שאתה תגיד נישב נחכה שתעשהאיתי חסד תסלח לי... "וצדקותיכם כבגדי עידים" לא יודע מאיפה אתה מביא את הפסוק הזה? אם כבר המצאת את המפשט הזה הייתי אומר שכתוב פה שהמצוות שלנו זה הבגדים שלנו שימשו לנו כעדים אצל הקב"ה אני רואה ששאר העמיתים שלך כבר פרשו ואתה אומר שהתייאשת אז אין לי אם מי לדבר גם בלי זה לא מתיחסים לטענות שלי פה ואתם רק גורמים לי לחשוב שאני צודק יותר ואתם טועים כי לא הפרכתם שום דבר שהעלתי פה אז בואו נסיים את זה כמו שחברי new2008 נגדיר את שלמה המלך אחד שמבין דבר מה: " זו החוכמה ששלמה המלך מדבר עליה לאורך כל הספר קהלת! זו החוכמה שהוא קיבל לאחר חיים של עושר חומרי" לכן נסיים את אותו ספר ששלמה כתב עם הפסוק האחרון: קהלת פרק-יב {יג} סוֹף דָּבָר הַכֹּל נִשְׁמָע אֶת הָאֱלֹהִים יְרָא וְאֶת מִצְוֹתָיו שְׁמוֹר כִּי זֶה כָּל הָאָדָם: {יד} כִּי אֶת כָּל מַעֲשֶׂה הָאֱלֹהִים יָבִא בְמִשְׁפָּט עַל כָּל נֶעְלָם אִם טוֹב וְאִם רָע: ואם תיקרא את ספר קהלת,כי כנראה לאקראת אותו אלא רק לקחת פסוק בלי להבין את ההקשר אותו בפרק רק בשביל לקדם את האמונה שלך אתה תיראה ששלמה המלך בכל הספר רק אומר כמה האדם לא מבין בכלל שכל הגשמיות זה כלוטם וכל זה יעבור וכו.. ובסוף בסוף הוא אומר בפרק האחרון .. {א} וּזְכֹר אֶת בּוֹרְאֶיךָ בִּימֵי בְּחוּרֹתֶיךָ עַד אֲשֶׁר לֹא יָבֹאוּ יְמֵי הָרָעָה וְהִגִּיעוּ שָׁנִים אֲשֶׁר תֹּאמַר אֵין לִי בָהֶם חֵפֶץ.... וכל הפרק האחרון בפסוקים שרק אומרים שצריך לשמור תורה ומצוות כי זה הרוחניות וזה מה שצריך לעשות ומסיים את הספר ב: {יג} סוֹף דָּבָר הַכֹּל נִשְׁמָע אֶת הָאֱלֹהִים יְרָא וְאֶת מִצְוֹתָיו שְׁמוֹר כִּי זֶה כָּל הָאָדָם: {יד} כִּי אֶת כָּל מַעֲשֶׂה הָאֱלֹהִים יָבִא בְמִשְׁפָּט עַל כָּל נֶעְלָם אִם טוֹב וְאִם רָע: שיהיו פה לכולכם חיים של קדושה תורה ומצוות והקב"ה יזכה את כל הנשמות היהודיות שהם ניצוצת של האדם הראשון לחזור לשורשם ולתקן את נשמתם ולעשות רצון בוראם ולקדש שם שמיים ולעשות נחת רוח לבורא התברך ולא יפנו לעבודה זרה חס ושלום וימרדו במלכות הקב"ה השם אחד ושמו אחד ואין עוד מלבדו התברך שמו לעד השם מלך,השם מלך,השם ימלוך לעולם ועד השם היה,השם הווה,והשם יהיה לעולם ועד! ואין עוד שום מלכות מלבדו! תם ונשלם מקומי פה ול- new2008 היום בתיפלה שמתי לב שכתוב : במדבר פרק-טו {לז} וַיֹּאמֶר יְהוָה אֶל מֹשֶׁה לֵּאמֹר: {לח} דַּבֵּר אֶל בְּנֵי יִשְׂרָאֵל וְאָמַרְתָּ אֲלֵהֶם וְעָשׂוּ לָהֶם צִיצִת עַל כַּנְפֵי בִגְדֵיהֶם לְדֹרֹתָם(כל הדורות כולל אותך אם אתה מאמין בזה) וְנָתְנוּ עַל צִיצִת הַכָּנָף פְּתִיל תְּכֵלֶת: {לט} וְהָיָה לָכֶם לְצִיצִת וּרְאִיתֶם אֹתוֹ וּזְכַרְתֶּם אֶת כָּל מִצְוֹת יְהוָה וַעֲשִׂיתֶם אֹתָם וְלֹא תָתֻרוּ אַחֲרֵי לְבַבְכֶם וְאַחֲרֵי עֵינֵיכֶם אֲשֶׁר אַתֶּם זֹנִים אַחֲרֵיהֶם: {מ} לְמַעַן תִּזְכְּרוּ וַעֲשִׂיתֶם אֶת כָּל מִצְוֹתָי וִהְיִיתֶם קְדֹשִׁים לֵאלֹהֵיכֶם: {מא} אֲנִי יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם אֲשֶׁר הוֹצֵאתִי אֶתְכֶם מֵאֶרֶץ מִצְרַיִם לִהְיוֹת לָכֶם לֵאלֹהִים אֲנִי יְהוָה הבנת? לכל דורות הציצית אז אתה חייב לקיים אותה אם אתה מאמין שזה מאלוקים אתה צריך ללבוש את זה כדי לזכור את כל 613 מצוות שהקב"ה נתן בהר סיני וציווה אותם ברית היא לעולם ביני ובין בני ישראל לדורותם. תם ונשלם תפקידי פה.

new2008

New member
האמונה בישוע כמשיח

לא פוטרת אותך מהמצוות! אהבת את אדוני אלוהיך, אהבת לרעך...לא תרצח לא תנאף וכו' ההפך! אתה מחוייב אליהם! ועם האמונה בישוע המשיח אתה מקבל הסבר לכל מצווה! ולמצוות שלעד אנו מחויבים אלהים! ישנם מצוות שבוטלו מן העולם (פרה אדומה לדוגמא) עקב זמן ומקום (אי יציאה מן המחנה ביום שבת) אך ישנם מצוות שהם לעד! באמונה בישוע אתה מתוודה על חטאייך בעבר ובהווה שעשית במודע או לא במודע! ומקבל את ישוע כנושא הענוש עליהם ובכך אתה תוושע! לא על ידי עוד סליחה אלא על ידי כך שאתה מודה בפיך ובלבבך על היותך אדם חוטא שלא יודע אפילו כמה חטאים הוא כבר חטא! כי רבים הם! ומקבל את החסד שהוא סליחה וכפרה על ידי ישוע המשיח שנשא בשבילנו את החטא

new2008

New member
אצטט אותך

"אתה אומר שאם זה היה בזכות אז היינו נופלים שוב לחטא אז זה בדיוק ההפוך! כי אם זה בחסד כמו שאתה אומר "הוא שלח את בנו ככפרה" אז בעצם זה לא שינה את החוטאים הם יחטאו שוב כי זה לא נגע בהם שמישהו אחר קיבל עונש על החטאים שלהם זה לא יגרום להם לא לחטא,ואם זה היה בזכות שהם חזרו בתשובה וחזרו בהם ממעשיהם הרבהים - שזה ניקרא לזכות אז הםא לא היו חוטאים שוב." פה הנקודה שאני מקוה שאתה תבין בני ישראל והעם עד היום ראו שאלוהים לא מימש את הקללות בנוגע להר סיני בגלל ההבטחה בברית עם אברהם יצחק ויעקב אז הם חוטאים וחוזרים בהם חוטאים וחוזרים בהם אלוהים הבטיח ברית חדשה! וקיים! הברית לא כמו הברית בהר סיני, ברית אחרת ברית שבה לא נוכל ללכוד את אלוהים ברחמים שלו בכך שאם נחטא בשוגג/במזיד נקבל בכל זאת את רחמיו בגלל ההבטחה לאברהם ויעקב ברית שבה הרוחו בקרבנו ולא נחשוק בחטא לעולם! כצעירים באמונה אולי ניפול בשוגג בגלל חולשת בשרנו אבל רוחנו חיה מחדש! וכבר כופר לנו על חולשות של הגוף! ויהיו לנו ניצחונות על הגוף ככל שהאמונה גודלת והרוח של אלוהים משתלטת עליו! ובגאולה ובמלכות השמים נקבל גם גוף חדש להשלמת הכל! אבל מה שבטוח הוא שנולדנו מחדש ברוח ואנחנו בריאה חדשה! עם רוח אלוהים בקרבנו! ולא סתם גוש בשר מהלך! גם אני מאמין שהוא יהיה בסוף יהודי משיחי! בעזרת אלוהים! זה בטח לא בכוחנו אלא בבור ובתפילתנו לבורא!

new2008

New member
הביטו בחסד אלוהים באישה המקסימה הזאת!

http://www.youtube.com/watch?v=DYU2a-1R11s&feature=related רק אלוהים יכול לשחרר אדם מהחטא! תדע את האמת והאמת תשחרר אותך! תראה לי אדם אחד, שהצליח לעשות זאת על ידי מסורות על ידי מעשים חוקים וכו' לא תמצא! רק אלוהים מוסגל לשנות! רק הוא! לא יעזרו הטפות סתמיות של אנשי דת! לא יעזרו אנשי הצדק הנאור של העולם המפותח והמתקדם לא תעזור הטכנולוגיה! ולא יעזרו הלכות ומסורות של דתות ולא יעזרו חוקים וסדרים של מדינות! שום דבר לא יכול נגד החטא ההתמכרות לחולי של החטא רק דבר אלוהים חיים!!!!!!!!! רק הוא יכול לשנות אותנו! ולהפטר מהחטא! ומעונשו!ולגאול אותנו!

Ugrin

New member
ל- new2008 אתה כנרא העושה פה צחוק

בס"ד הבאת ציטוט שלי עם תשובה ולא ענית בכלל אם אתה אומר שה' מוחל לעם שראל בגלל האבות זה כבר סוטר את מה שאתה אומר שהקב"ה שלח את בנו כדי למחול לחוטאים דבר שני הברית אם אברהם יצחק ויעקב זה "ברית לדורותיו" זה לתמיד נשמה. 2.מה אתה נותן לי סרטון על הומו שניהיה נורמאלי כי האמין בישו? יש סרטונים על חולי סרטן סופניים שהיוצ ריכים למות עם עדויות וחזרו בתשובה והגוש הסרטני "נעלם" אבל הם עשו מה שצריך אתה גם מעוניין ליראות: http://pop.youtube.com/watch?v=DD7lWGMC7E8 - וויכוח עם נוצרי משיחי כמוכך עם הרב אמנון יצחק זה יפה תיראו זה בדיוק כמו אצילנו הרב מתווכח פה עם בן אדם שהוא כמוכם "נוצרי משיחי" http://shofar.net/site/Productdetile.asp?id=1092&category=2 זה נס רציני לא חרטות איך הומו ניהיה נורמלי תיראה את הסרטון הנל פה עם עדויות מהבית חולים והכול פה יש עוד: http://shofar.net/site/Productdetile.asp?id=1095&category=2 זה היה מר ירושלים אחד שירי כזה סרט יפה אתה מוזמן גם ליראות מקווה שתם ונשלם תפקידי פה,וזה שאמר שאני יהיה חס ושלום נוצרי אז זה רק מחזק לי עד כמה אתה עיוור ולכן אני מבין שגם האמונה שלך עיוורת כמו הריאה שלך עלי. כל טוב מצוות יראת שמים. ביי.

Ugrin

New member
ל - new2008 בקשר למה שאמרת על אברהם אבינו

בס"ד בראשית ט"ו 6: "והאמין אברהם בה', ויחשבה לו צדקה". נכון הוא האמין בקב"ה וזה זכות אני אמרתי שלא צריך להאמין בקב"ה? ודאי שצריךך רק אמרת שזה לא מספיק אלא גם צריך לקיים בגלל זה הקב"ה החשיב את זה רק כצדקה ולא זכות של ממש אברהם צדיק לא בגלל הכנסת אורחים!. - אתה טועה הוא צדיק גם בל זה וגם בגלל שקיים את התורה והמצוות לכן אמר הקב"ה על אברהם אבינו הצדיק: "{ה} עֵקֶב אֲשֶׁר שָׁמַע אַבְרָהָם בְּקֹלִי וַיִּשְׁמֹר מִשְׁמַרְתִּי מִצְוֹתַי חֻקּוֹתַי וְתוֹרֹתָי" אתה מבין למה הוא צדיק כי הוא קיים מצוות ותורה וחוקות הקב"ה. ביי ביי.

new2008

New member
אתה צריך להיות מודע לעובדה

שהחוקים והמצוות של הר סיני באו המון זמן אחרי אברהם אבינו ואתה צריך להיות מודע לעובדה שאם הוא היה נחשב צדיק בגלל מעשיו זה היה אמור להופיע בפסוק הנ"ל "והאמין אברהם בה', ויחשבה לו צדקה" אברהם היה הראשון שבישר לעולם על אלוהים כי האמין בו! הוא המסיונר הראשון! שמסר לעולם על אלוהים! האמונה באה לפני הכל גם לפני המצוות! האמונה בישוע לא פוטרת אותך ממצוות! ההפך היא מבהירה לך אותם ואתה מקיים אותם! חלק מהמצוות בוטלו מהעולם עקב זמן ומקום (פרה אדומה, יציאה ממחנה בשבת, הקרבת קורבנות) אך ישנם מצוות שהם לעד! ועלייך לקיימם! אבל הכי חשוב להאמין באחד והיחיד ישוע המשיח! האמונה האמיתית היא של אברהם! שראה את אשתו בת 90 זקנהוהמאין שהיא תלד ילד כי אלוהים אמר אם אברהם היה מופיע מול עינך ואומר לך זאת הייתה מגחך עליו וצוחק עליו כמו שאתה מגחך על אמונתנו במשיח! בן אלוהים ! א. כי הוא אמר שהוא דיבר עם אלוהים ב. כי הוא טוען שאשתו בת ה90 תכנס להריון אלוהים הוא מעבר להגיון שלך והאמונה בו היא לא הידיעה שיש אל אחד כזה שאמר לעשות את מספר דברים כדי לרצות אותו אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה אוהב את אלוהים בשביל הטוב שבעולם הזה או גן עדן..שזו אהבה בשביל תמורה או שאתה אוהב את אלוהים כי הוא אלוהים! לא תוכל לאהוב אותו בצורה הזאת בלי להכיר אותו באמת אהבה כזו זרה לך זו אהבה שבה כל מה שאתה רוצה זה להיות תחתיו לנשום אותו לחיות אותו! להרגיש אותו!

new2008

New member
להנצל ממוות גופני

פיזי לא בהכרח צריך את אלוהים ידידי הסבל מהמוות ומחלה הגיע בגלל השטן בעקבות החטא והשטן יכול גם להעלים אותו מחייך הרוחם שלהם עדיין מתה... גם אם הבשר חי ונושם אבל את המוות הרוחני שנגרם בעקבות החטא אין אחד שיכול להושיע אותך ממנו! רק אלוהים!

Ugrin

New member
התייחסות לשטן ששחכתי

בס"ד הסבל מהמוות ומחלה הגיע בגלל השטן בעקבות החטא והשטן יכול גם להעלים אותו מחייך המוות והסבל לא מגיע מהשטן אלא מגיע מהאדם בגלל המעשים שלו השטן הוא כמו ההוצאה לפועל שיש בימינו אם לא שילמת ונותנים לך מכתבים ועושים לך תשלומים ואתה לא מתייחס אז שולחים את ההוצאה לפועל אבל לא ההוצאה לפולע לקחו לך את הבית אלא אתה גרמת לכך. והשטן ממש לא יכול לקחת אותי אם ירצה מאחר ויש אלוקים בשמיים שמחליט הוא קובע מה יהיה ומה לא השטן לא יכול לעשות מה שירצה בלי רשות של הקב"ה והרשות תיתן או לא תיתנן בעקבות המעשים של האדם חטאים ומצוות,זכויות וחובות.. אבל את המוות הרוחני שנגרם בעקבות החטא אין אחד שיכול להושיע אותך ממנו! רק אלוהים! אם תחזור בתשובה על המעשים הרעים שלך תראה חרטא ולא תעשה אותם שוב ושוב לדרך המלך כמו שאומרים אז אתה לא תיהיה במוות רוחני. ואתם תמיד מביאים את הפסוק של ירמיה פרק לא פסוק ל ניראה לי שהקב"ה יביא ברית חדשה שאותה לא יהיה אפשר להפיר. ואתם אומרים שזאת הברית החדשה אז זה לא זה הכוונ כשיגיע המשיח ויגאל את העולם ולא יהיה יצר הרע ויהיה פה עולם מושלם כמו עולם הבא בלי יצר הרע אז לא יהיה אפשר לעבור על הברית הזאת,זה עדיין לא קרה הרי שכולכם פה חוטאים אז בטח שזה עדיין לא קרה.

new2008

New member
ואני חייב להתנצל אם

הייתי יותר מדי תוקפני כלפייך, אני מתנצל :)

Ugrin

New member
ל- new2008 היקר

בס"ד אין לך על מה להנתצל לא הייתה תוקפני :) אבל מחול לך בכל מקרה,לעיניננו התורה והמצוות היו עוד לפני בריאת העולם הקב"ה פתח את התורה ולפיה ברא את עולמו כמו מהנדס שבונה בנין ורואה בסרטוט של האדריכל. אברהם פשוט הגיע לרמה הרחונית הזאת וידע את המצוות ולכן קיים אותם ולכן הקב"ה אהב אותו בגלל שקיים את רצונו חוקותיו ומצותיו. "{ה} עֵקֶב אֲשֶׁר שָׁמַע אַבְרָהָם בְּקֹלִי וַיִּשְׁמֹר מִשְׁמַרְתִּי מִצְוֹתַי חֻקּוֹתַי וְתוֹרֹתָי" אתה צודק כשאתה אומר "האמונה באה לפני הכל גם לפני המצוות!" כי זאת ההתחלה של הדברים אתה צריך להאמין ואז אתה עושה אם אתה לא מאמין לי שבצומת X אתה צריך לפנות ימינה כדי להגיע לתאל אביב אז בטוח לא תפנה שם ימינה קודם כל האמונה והידיעה אחרי זה פונים בפניה. אתה מנסה להראות שישו ואברהם היו באותו מעמד כי אלקוים פנה אליהם וכו. אבל בוא תראה את ההבדל אברהם האמין בה' קיים חוקותיו הקב"ה ניסה אותו 10 ניסיונות קשים ואחרי זה בחר אותו שממנו יצא עמו ככה עד ליעקב ועד ישראל אבל הוא לא רמר לארהם את כל החוקים שצריכים לקיים העם כי העם בעצמו צריך לקבל את זה ולא לקבל את זה לא ממקור ראשון לכן ביציאת מצרים "כל העם שומעים את הקולות" כל עם ישראל שמע את הקב"ה מדבר עליההם ואת התורה ואת עשרת הדיברות אתה מבין זה לא אחד בא אמר אלוקים בא לי בחלום ונתן לנו חוקים לקיים לא ככה,אלא עשה לעינייהם 10 מכות פתח להם את הים 40 שנה במדבר מוליך אותם מים ואוכל חינם עמוד אש וענני כבוד ואז בעצמו נגלה לעיני כל העם לתת את התורה שלא יהיו ספקות. ואיך אצל הנצרות? בא ישו אמר אני הבן של אלוקים באתי לעשות כך וכך וזהו שום דבר העם לא ראה בכלל את הקב"ה לא היה כלום,אם באמת כך אלוקים רצה לפחות היה צריך לעשות אירוע היסטורי יותר גדול מאשר שעשה לעם ישראל לפחות כדי להפריך את הנתינה הראשונה של התורהמה שכן שאפילו הבסיס של הנצרות כתבו אנשים שלא ראו לעולם א ישו וקיסר רומי שחשב שישו זה אל השמש אז עשה חגים כאילו זה אל השמש. אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה אוהב את אלוהים בשביל הטוב שבעולם הזה או גן עדן..שזו אהבה בשביל תמורה אתה לא יודע מה אני לומד ובאיזה דרגה אני ביחס לאהבה לאלוקים אז אל תשפוט אותי פה אני מקיים מצוות מתוך אהבה בלי שום אינטרס ואני עושה את זה כדי לעשות נחת רוח לבוראי ולעשות את רצונו לשמח אותו לגרום גם לאחרים לעשות ככה זה שאחרים יעשו זה לא בשבילי זה בשביל אבא שבשמיים תאמין לי שאני לומד רבדים כל כך עמוקים בתורה שעם כל הכבוד אליך הם רחוקים בהבנה מהידע שלך מה זה אלוקים. ואם כבר מדברים על אהבה אהבה זה עשייה לא אמונה אני אוהב את אישתי אני מאמין בזה אבל אני לא עושה כלום לכבודה זאת אהבה? תקשיב נשמה טובה אנחנו אתה כל פעם נישאר באותה עמדה וכיביכול גם אני למרות שזה לא נכון כי אני מסביר את הטענות שלך ואתה לא את שלי,אני נותן לך רק ציטוטים מהתורה כי אתה מאמין בה בלי רש"י וחז"ל כי אתה לא מאמין בהם אתה רוב הציטוטים מביא לי מהברית החדשה שאני לא מאמין בי =\ לסיום הדיון: קודם סליחה עם נעלבת בכל דרך שהיא, עכשיו גם אם הייתי צריך לבחור באחת מהאמונות של נצרות מול יהדות ההבדל הוא שכל החוקים שיש ביהדות ניתנו בהר סיני לכל עם ישראל על ידי בורא עולם בכבודו ובעצמו כך שהחוקים ממקור ראשון בעוד שבנצרות כל החוקים הם מאנשים שלא ראו את "הבן של אלוקים" וכבו אותם על דעת עצמם או אמונתם, אני מעדיף לקיים את החוקים שניתנו ממקור ראשון. שיהיה לך חיים קדושים ומלאים במצוות לך ולכולם פה. ל-1ysrat - להגיד סתם דברים ללא ביסוס רובכם טובים פה ואתם רק מורידים מערכם האישי אם אומרים משהו בלי ביסוס אז תגידי לעינין עם הוכחות לא צריך לזרוק מילים באוויר בללי ביסוס משרובכם הגדול עושה פה. אם נפגעת מחילה.

new2008

New member
אני יחזור בפעם האחרונה ויאמר

1. שהאמונה בישוע המשיח אינה מבטלת את המצוות ואת התורה, ההפך 2. המצוות באות לאחר האמונה, כל התנך וכל התורה עכל הבריאה וכל דבר אלוהים נועד למען המשיח ולמען הגאולה שבה האדם חוזר לאלוהים באמצעות המשיח ובאמצעות האמונה לא באמצעות צדק עצמי לא באמצעות כוחות אנושיים פיזיים אלא כוחות רוחניים שנינתים רק על ידי אלוהים באמצעות המשיח ישוע! 3. הברית החדשה לא מתבטאת באירוע חיצוני גדול! אלא שינוי פנימי עצום שאלוהים מחולל בנו שבו הוא בקרבנו! עוד אירוע חיצוני גדול לא ישנה אותך כך דוגמא מהר סיני! המאורע הגדול והעצום הזה לא מנע מהם לחטוא שניה אחרי! בחזרתו השניה של המשיח במלכות השמים נקבל גוף חדש גם כן! אך רוחנו חדשה! כי נולדו מחדש! אם האמונה שלך מתבססת קודם כל על פי דברים חיצונים לעולם לא תאמין באמת. אברהם האמין שאשתו בת ה90 תכנס להריון למרות שבראיה חיצונית הוא ראה קשישה זקנה וראה שכל הסיכויים כנגדו אבל הוא האמין לפני שראה! 4. אתה לא יכול לשמח את אלוהים רק במעשייך! כמו שאתה לא יכול לשבור את לב אלוהים רק במעשייך המניע של המעשה הוא החשוב 5. אל תזלזל בשטן ובכוחו! השטן לוקח חיים, הורס חיים, מעוות כל הטוב שאלוהים עשה באמצעות החטא באמצעות החטא הוא מפתה אותנו ובכך אנחנו משועבדים אליו ובעצם עובדים את השטן יש שני דרכים או השטן או ישוע! אתה יכול לראות אנשים שנולדים נכים או פגומים..מי אתה חושב שאחראי לזה אלוהים?! עד כדי כך הוא רע?! אתה יכול לראות מוות של תינוקות שרק נולדו, אתה יכול לרואת מוות וסבל של אנשים באמת טובים בקנה מידה אנושי (כמובן) שמתים על לא עוול בכפם..זה השטן! ברגע שאתה מנותק מאלוהים.. השטן שולט בחייך! בלי שאתה תדע אפילו! ובבקשה אל תפתח דיון על גלגול נשמות.. כי זה לא קיים! וְיָשֹׁב הֶעָפָר עַל-הָאָרֶץ כְּשֶׁהָיָה וְהָרוּחַ תָּשׁוּב אֶל-הָאֱלֹהִים אֲשֶׁר נְתָנָהּ׃ קהלת 6. אתה לא יכול לחזור בתשובה על ידי מעשים טובים והתוודות על חטאים אתה צריך להתוודות בחטאיך להאמין בישוע המשיח שנשא את העונש של חטאייך ואז אתה תולד מחדש ברוח, בשמים ואז אתה תראה את השינוי שיחול בחייך, קודם פנימי וזה יתבטא גם חיצונית לפני הכל עליך לפתח יחסים עם אלוהים בכך שתדבר איתו בשפה שלך! שהוא יגלה לך את האמת ויוביל אותך לאמת עוד ויכוחים איתי או עם אחרים לא יעזרו.. מכוון שבאת מלכתחילה להשמיע ולא לשמוע רק אלוהים יוכל להוביל אותך לדרך הנכונה כך שאם יש לך ספקות או תהיות ושאלות לחיים רק אחד יענה לך! שוב תדבר איתו בשפה שלך, לבד במילים שלך..! תתפלל במילים שלך לגלות את האמת!

למעלה