מזל שהתורה הקדושה הזהירה אותנו מאנשים כמוכם

new2008

New member
אתה צריך לדעת שכל ולד שנולד

נולד עם רוח מתה! עקב חטא האדם הראשון! אין לשום תינוק שנולד רוח אלוהים בו! מה שגורם לו להיות משועבד לבשרו ולגופו וליפול לחטא! בשביל להחיות רוח אלוהים בך אתה צריך להיוולד מחדש ולא במאצעות עוד מעשים טובים! יש המון אנשים בעולם שעושים מעשים טובים והם אינם מאמינים באלוהים הם פשוט הומניטרים! זה לא משנה הרוח שלהם מתה! אין בהם רוח אלוהים! בשביל להיוולד מחדש צריך להפטר מחטאייך כי הם המפרידים בינך לבין אלוהים! ועושים זאת על ידי אמונה בישוע המשיח! שהוא נושא את עול החטא ובכך אלוהים יכול לשכון בך בקרבך! ה-ל-ל-ו-י-ה אני מקווה שאתה במאת תפתח את התנ"ך ותקרא לבד מהתתחלה עד הסוף! לבד! אתה תראה שאתה לא תזדקק לשום משנה ולשום פירוש של רב! אלוהים יסביר לך הכל! בשם ישוע המשיח! אמן!

Ugrin

New member
ל -new2008 מבטיח תגובה אחרונה

בס"ד אני רוצה להגיד לך שעכשיו אחרי מה שכתבה בשתי תגובות האחרונות באמת הגעתי למסקנה יותר חמורה לגבי האמונה שלכם לפני זה האמונה שלכם עוד ניראתה לי שמשהו שאפשר איך שהוא לדבר עליה עכשיו אחרי מה שהעלתה בפני את הבסיס לאמונה שלך פשוט גרמתה לי להבין שאין בכלל על מה לדבר איתך אם האמונה שך ואני יודע שאתה לא תקבל את זה אבל פשוט חבל לי. שיהיה לך חיים מלאים במצוות ושהקב"ה יזכה אותך לצאת מהאנוכיות להשפעה. ב"ה תעשה ותצליח להשפיע לבדך! אין לי יותר מה להגיד לך מאחר ואתה תקוע במחשבה של אנוכיות להפיל את החטאים שלך על "בן אלוקים" דבר שהכתיבו לך לראש בלי שום ביסוס למרות שהבאתי לך הרבה טיעונים שמפריכים את הדעות הללו אך תיהיה באמונה שלך ואין לי יותר שום עיניין בדיון הזה כמו שאומרים יש כאלה שאומרים "יש לי יותר שאלות מתשובות מבהתחלה" אצלי זה הפוך "יש לי יותר תשובות מאשר שאלות בהתחלה" שבוע טוב ומבורך לכל עם ישראל! ביי

new2008

New member
זה כבר נועד מלכתחילה

לא להוביל לכלום חוץ מוויכוחים על פסוקים לעולם לא תוכל להגיע לאמת דרך אימות פסוקים עם בני אדם וויכוחים ראה את הזרמים השונים בתוך הדת עצמה הם כביכול מאמינים באותה דת אבל לכל זרם דרך משלו ומחלוקות משלו ראה את הגמרא התלמוד שמלא במחלוקות... אז איך האדם אמור להסתמך עליהם? איך אדם יכול להסתמך על בני אדם שחלוקים בדעותיהם בין עצמם? הוא לא יכול! יש גורם אחד שאפשר דרכו לגלות את האמת! רק דרך רוח אלוהים! רק לאלוהים הכוח לאמת היחידה בלי מחלוקת, בלי סתירה אחת! תקרא את התנך והברית החדשה לבד בלי עזרה של רב! או כל אדם אחר ואז תראה את גדולתו של אלוהים ובאמצעות רוח אלוהים אתה תגיע לאמונה והאמת היחידה! בשם ישוע אמן!!

new2008

New member
ולסיום בדבר אלוהים!

לָמָּה, רָגְשׁוּ גוֹיִם; וּלְאֻמִּים, יֶהְגּוּ-רִיק. ב יִתְיַצְּבוּ, מַלְכֵי-אֶרֶץ-- וְרוֹזְנִים נוֹסְדוּ-יָחַד: עַל-יְהוָה, וְעַל-מְשִׁיחוֹ. ג נְנַתְּקָה, אֶת-מוֹסְרוֹתֵימוֹ; וְנַשְׁלִיכָה מִמֶּנּוּ עֲבֹתֵימוֹ. ד יוֹשֵׁב בַּשָּׁמַיִם יִשְׂחָק: אֲדֹנָי, יִלְעַג-לָמוֹ. ה אָז יְדַבֵּר אֵלֵימוֹ בְאַפּוֹ; וּבַחֲרוֹנוֹ יְבַהֲלֵמוֹ. ו וַאֲנִי, נָסַכְתִּי מַלְכִּי: עַל-צִיּוֹן, הַר-קָדְשִׁי. ז אֲסַפְּרָה, אֶל-חֹק: יְהוָה, אָמַר אֵלַי בְּנִי אַתָּה--אֲנִי, הַיּוֹם יְלִדְתִּיךָ. ח שְׁאַל מִמֶּנִּי--וְאֶתְּנָה גוֹיִם, נַחֲלָתֶךָ; וַאֲחֻזָּתְךָ, אַפְסֵי-אָרֶץ. ט תְּרֹעֵם, בְּשֵׁבֶט בַּרְזֶל: כִּכְלִי יוֹצֵר תְּנַפְּצֵם. י וְעַתָּה, מְלָכִים הַשְׂכִּילוּ; הִוָּסְרוּ, שֹׁפְטֵי אָרֶץ. יא עִבְדוּ אֶת-יְהוָה בְּיִרְאָה; וְגִילוּ, בִּרְעָדָה. יב נַשְּׁקוּ-בַר, פֶּן-יֶאֱנַף וְתֹאבְדוּ דֶרֶךְ-- כִּי-יִבְעַר כִּמְעַט אַפּוֹ: אַשְׁרֵי, כָּל-חוֹסֵי בוֹ. תהילים ב

new2008

New member
ובנימה אישית!

אני היום חי חיים עם משמעות חיים קיבלתי רוח אלוהים לחיי! אני חי מבפנים את האמת! אלוהים נמצא בראשי ובלבי כל הזמן כל הזמן במיטה בחולומות באכילה בשירותים ברגע שאני מתעורר בבוקר וברגע שאני מניח את הראש לישון בחלומות הוא תמיד שם! מעולם לא חוויתי זאת! מעולם! "שיויתי אדוני לנגדי תמיד" אכן לנגדי תמיד! ואני בטוח שהוא תמיד ישאר שם! ולא יניח לי! הוא לא מוותר לי בכלל! הוא תמיד שם! עם האמת כאילו יושב על הכתף שלי! או מול עיניי! אין עוד רייקנות! אני חייב לציין שאין לי חברים שמאמינים בישוע ואיני מתפלל בכנסייה/קהילה ההפך יש לי חברים דתיים (רובם) וגם אני הייתי דתי! עד שגילתי את האמת והסיפוק האמיתי שאלוהים נותן! ואין מתנה גדולה מזו! שום וויכוח סתמי של בני אדם לא יכול נגד רוח הקודש באמונה כזו אתה באמת מרגיש נבחר! מכל העמים ומכל העולם! אתה מתנתק מהעולם ! אתה לא שייך לעולם! העולם לא כובל אותך! אתה שייך ונבחר לאלוהים לא בגלל שיוך הלאומי או המשפחתי זה לא עובר דרך זרע אלא על ידי רוח הקודש! מיום ליום אני יותר מתקרב לאלוהים ומתנתק מהעולם! אני בז לדרכי העולם! ורוצה רק את האדון! כי הוא היחיד שמילא לי אותי בחיים! תודה תודה תודה!

1ysrat

New member
UGRIN הזלזל שלך פה ממש מגעיל!!!!!!!

אני לא ענה לך על דבריך משום שאתה לא שווה להתיחסות הכל הזילזול פה!!!!!!!!

טל205

New member
ביוטיפול

כתבת יפה מאוד ולא ראיתי שמשהו התחיל לענות על דבריך המעוגנים בתורה ובגמרא. לדעתי הנצרות זה סוג של נהירה בעיניים עצומות אחרי אדם שהמציא סיפורים.. אבל זה נחמד לראות את זה חח

למעלה