מזמן לא הייתי כאן. שלום לכולם.

לפני עשור אמרו אותו דבר על מחלות

אחרות ,"אין אלטרנטיבה, ניסויי בבע'ח חינוים" ועוד עשור יגידו אותם דברים על מחלות אוטואימוניות שפעם לא היהת ברירה אבל היום זה משהו אחר לגמרי ,החכמנו! "זוועות אינן זוועתיות פחות כשהן מתרחשות במעבדה ונקראות מחקר רפואי" (ג' ב' שואו)

באזיל25

New member
אפשר אולי לוותר על הויכוח הזה?

אנחנו יודעים מה אתה חושב, אתה יודע מה אנחנו חושבים. אין לך משהו חדש להוסיף אני מניח. חלאס...

ההסבר הוא לאנשים שמוכנים לשמוע

שניכם לא היחידים בפורום, ולא מהווים את כלל הקוראים בפורום אתכם זה משעמם אחרים אולי זה יעניין.

עדין לא מצאו לי תחליף הולם

יכול להיות שעובדים על שיבוט אי אעדכן אותך אם יהיו חדשות טובות.

bioc1

New member
הבחור מתנגד לניסויים בבע"ח

אבל מוכן לשיבוט בני אדם... נחמד

NATRUALLY... , הבעיה שבמסגרת שלך

לא כל כך מאפשרים ל"איש באמונתו יחיה" או יותר נכון לבע''ח לא כל כך מאפשרים חיים ארוכים יותר לכיוון חיים קצרים ומלאי סבל.

rigoletto111

New member
רובנו פה אוכלים בשר בכיף

אז מה אתה נטפל אליה? רוצה למנוע סבל מחיות? תשכנע אנשים לאכול טבעול בצהרים..

אני בעד הפחתת סבל

וזה לא קשור רק אליה, ויש לי הרבה סיבות להתנגד ללניסויים בבע'ח בין היתר בגלל המוות המיותר של בני אדם ואני יכול לתת לך שמות של אינספור תרופות הרסניות כאלה, על ד' ר קוך שמעת? (פרס נובל על מותם של אלפי בני אדם זה כנראה פטנט מיוחד לענף הרפואה)

bioc1

New member
איך הוא יכול לשכנע אנשים

לא לאכול בשר כשהוא בעצמו אוכל בשר? אם זו לא צביעות אני לא יודעת מה כן.

rigoletto111

New member
יש צביעות גדולה מזו

להתנגד לניסויים שיכולים להציל חולים , כשהמתנגד בעצמו איננו חולה, אבל הוא מוכן להקריב אנשים אחרים על חשבון האידיאולוגיות המוזרות שלו. טרם ראיתי תומך בבעלי חיים שיסכים שינסו עליו תרופות חדשות.

bioc1

New member
בדיוק

זה גם מה שאמרתי בשרשור הקודם. אנשים יפי נפש כל עוד הם לא חולים ולא נזקקים לתרופה שמן הסתם נוסתה על בע"ח... ואתה חושב שחיסונים הוא לא מקבל ואקמול או אנטיביוטיקה הוא לא לוקח כשהוא חולה... תהיה בטוח שכן.

אין קשר בין הדברים

יש לי הרבה הרבה על מה להסתמך (מחקרים) כמו הגיון פשוט - המערכות של ארנבים ובני אדם לא זהות לא יעזור כמה תתרצו את זה, אני מתנגד להתעללות בבע'ח הלא מוצדקת לכך שלאותם נסיינים לא איכפת ממה שקורה לחיות ומבצעים ניסויים כי ככה זה היה וככה הם ימשיכו , אנשים שלא מסוגלים לחשוב מחוצ לקופסה ולשאול איך זה שכל כך הרבה תרופות שהיו מאוד מוצלחות על חיות והרי FDA לא מאפשר לשווק שום תרופה שלא נוסתה קודם על חיות) נכשלות במבחן התוצאה, מה אתם לא קוראים עיתונים? אתם לא קוראים על עוד תרופות שנפסלות לאחר ששימוש בהן עלה בקורבנות אבל העיקר שהתרופה העשירה את כל האחראים לפיתוחה ובמיוחד חברות התרופה הגדולות.

זה לא שייך.

אני לא לוקחת כדורים מחינה בריאותית. בכל מקרה, אין שום בעיה או צביעות בלקחת כדורים שנוסו על בעלי חיים ולהתנגד לניסויים כאלה ברפואה. כיום החוק מחייב ניסויים בבעלי חיים, ולכן אין שום אפקטיביות למרד צרכנים מול המשקווים וחברות בתרופות. לכן, האופציה היחידה שנותרה בידי זב"חניקים היא לפעול כנד החוק הזה. לא ליטול תרופות לא יועיל למאבק בשיט.

rigoletto111

New member
לא חשוב אם

יש "אפקטיביות למרד צרכנים" או לא. זה שיקול רק של המאבק, ולא מעניין אותנו כרגע. אבל בתכל'ס את עושה שימוש בכך שאת , אם את חולה, נעזרת בתרופות שלשם פיתוחן וייצורן עשו שימוש בבעלי חיים.

מה הקשר?

אני, לדוגמא, צריכה להיות חולה כדי להתנגד לניסויים בבני אדם? אני לא חושבת שבשביל להציל חיים של מישהו אחד צריך לרצוח מישהו אחר (בין אם הוא אדם או חיה).

למעלה