זה בסדר להתבדח על חשבונך?
ויותר מכל מצחיקות אותי הילדות החמודות (מרמת אביב ג') שמפגינות מדי פעם בפעם באיזור הקריה בת"א. יותר מדי פעמים אני רואה אותן - יום שישי בדיזינגוף, ועכשיו גם במהלך השבוע. "לאכול חיות זה רצח" ועוד סיסמאות כגון דא. איני מנסה להביע דיעה לכאן או לשם. למרות שאי אכילת בשר נראה לי חולני לחלוטין ומנוגד הטבע. מה שמציק לי יותר מכל היא ההפגנה (מהומה על לא מאומה) שהן יוצרות, באי כח החיות, בה בעת שאנשים מתים ברחובות. טיילתם לאחרונה בת"א? ראיתם את כמות ההומלסים? אותן זה לא מעניין... כשאחוזים גבוהים מאזרחי ישראל חיים מתחת לקו העוני, כשערביי ישראל חיים ללא מים וחשמל בכפרים לא מוכרים, כשרמת החינוך בארץ מדרדרת לשפל המדרגה, ועוד לא דיברנו על הפלסטינאים. עם כל הכבוד (ויש כבוד לחיות) בני האדם נמצאים במדרג גבוה יותר בעיני. כמה הפגנות של בני נוער ראינו, לדוגמא, בעד העלאת שכר המינימום? אבל אותן ילדות לא תתעסקנה בשאלות הרות גורל, וחלילה לא בנושאים שהבריות חלוקות בהם. הן בחרו מאבק נאיבי, שיש הסכמה לגביו מקיר לקיר - דוגלי כלב חמוד - כולם מסכימים. אני מודע לזה שאלה הם שטויות במיץ עגבניות מטוגנות... שהרי העולם נזקק לסנדלר, לרופא, לחלבן ולשאר ירקות. כולם יחד מחזיקים את העולם, אבל בכ"ז רובינו יעדיפו את תפקיד הרופא על פני החלבן. למה? כי האדם בוחר לעסוק במקצוע שקרוב לליבו, שהוא מרגיש איתו נוח. וכשאני רואה את הילדות האלה, אני מתמלא רחמים רבים, שמקורם בגאווה, יוהרה והשד יודע מה. נבעך - צרות של עשירים. מתה כלבתכם דוגלי. נבעך. אני שומר את שטחי הפרסום הענקיים שלכן למאבקים נחוצים יותר... טוב, מצטער שהפרעתי את מנוחתכם במחשבותי הדפוקות - הן יושבות אצלי במוח כמעט שבוע, מאז שראיתי אותן, בכניסה לקריה, בדרך לעבודה. ואסיים בתפילה לאלוהי הפורומים, שדברי יובנו ושלא אצא חלילה בבחינת מלעג לצורכי בידור. אמן. נ.ב. ההודעה נוסחה בלשון נקבה מטעמי נוחות גרידא. נ.ב.ב. הודעה זו לא נוסתה על בעלי חיים ובנות זוגן. תודה.