מזמן לא הייתי כאן. שלום לכולם.

bioc1

New member
מה?

ניתחתי אותו במסגרת שיעורי מעבדה בביולוגיה בשנה א' בתואר הראשון. כיום אני לא עובדת עם חיות.

avshalomat

New member
בנימה פולנית + ספויילר

נו והא גם חתך לעצמו את הלשון וזיין את הבת שלו, תעשי גם את זה? עוברת צמרמורת בגופי רק מלחשוב על הסרט הזה באמת קראת את עצמך על שמו, אם כבר מהממזרח לא עדיף לקחת משהו מכתוב בעור הסימפטי? (נגיד חוץ מהמגילה המסויימת מעוא אדם) אגב ראיתי שני סרטי איכות האם זה הופך אותי לאיכותי?

avshalomat

New member
קחי עוד שמות לכינויים

אלטנרטיביים כולם מסרטים לא מערביים איכותיים, (טוב לדעתי..) הנסיכה מונונוקי נאוסיקה מעמק הרוח יש גם את הילדה מ"המסע המופלא" אם ראית את הסרט אני בטוח שהזדהת עם העבודה הקשה שלה...

avshalomat

New member
אכן

הכי אהבתי את המסע המופלא מבין הסרטים שראיתי אצל מאיזיקי אבל נאוסיקה הוא מעין גירסה מוקדמת פוסט אקופליקטית של הנסיכה מונונוקי, הסרט לטעמי אומנם פחות טוב ויותר צבוע בצבעי שחור ולבן מבחינת האידאולוגיה האקולוגית אבל עדיין מעניין לראות, חוץ מזה נאוסיקה מזכירה לי במראה קצת אותך (ממה שזוכרים מחצי שעה בבית קפה לפני שנתיים) אז תשקלי החלפה

זכוכיות

New member
מה אכפת לי?

בסין בטח לא הייתי אוכלת כלום. אני צמחונית, אם תרנגולת או דגיגונים לא נשמעים לי כמו משהו שהייתי שמחה ללעוס, אז שאר הגוויות האקזוטיות בכלל לא קורצות לי

Old Girl

New member
אני pesco vegetarian

מה שאומר לא תרנגולות אבל דיונונים זה הולך.

זכוכיות

New member
תלוי את מי תשאל,

אני צמחונית ממניעי גועליזציה, תמנונים, דיונונים, שרימפסים וכו'- מגעילים אותי באותה המידה.

מתוך מחשבה שהם לא מרגישים?

אני שואלת מתוך התעניינות (כמו שניתן להבין מהחתימה שלי, זה נושא שמעניין אותי
), כי אני לא ממש מבינה צמחונים שאוכלים דגים.

Old Girl

New member
למעשה זאת לא צמחונות בכלל

זה אומר "אדם שאוכל מזון מן הצומח, דגים ופירות ים".

Old Girl

New member
מאי הקטנה

כשתהיי גדולה תגלי שלאנשים אחרים יש הרבה מניעים להתנהגות ששונים משלךל. זה מטעמים בריאותיים - בשר אדום זה לא טוב למערכת העיכול ודגים כן.

למעלה