מזעזע: כשליש מהעוסקים בזנות בישראל - קטינים

baudrate

New member
הנושא כאן היה זנות של בני נוער צעירים

ולא זנות בכלל. זנות אין פירושו קיום יחסי מין עם כמה שותפים אלא פעילות כלכלית שכמובן בני הנוער אינם מרוויחים עליה אלא הסרסורים. אני מאמין שזהו דבר שבהחלט צריך לתת אליו הדעת. לגבי זנות בכלל זהו נושא שאמנם קשור אבל גם נפרד וראוי לשירשור בפני עצמו. לגבי קורבנות אדם, אני חושב שהמנהג עדיין נפוץ כאן. פשוט קוראים לזה בשמות אחרים.

SupermanZW

Well-known member
קורבנות אדם זה נפוץ בישראל? נו באמת...

מתי שמעת לאחרונה שרצחו מישהו כדי להעלותו כקורבן או שיש בישראל קניבאלים? נערות נרקומניות במצוקה הופכות לזונות בכל מקום בעולם, בשביל למנוע זנות בקרב בני נוער צריך לחסום הרמטית את גישתם לסמים. רק בגלל שזה לא מתאפשר נמשכת גם זנות בקרב בני נוער. אני מניח שברור לך שנלחמים בסמים, אבל למגר אותם לחלוטין אי אפשר. למעשה לא קיים פשע שניתן למגר לחלוטין אבל זה לא אומר שלא צריך לעשות ככל האפשר כדי להפחית את מימדיו עד כמה שניתן, אז מנסים, עם זאת צריך להיות ריאליים ולהתמודד עם המציאות, לחשוב מה ניתן לעשות ועל ההשלכות ואז לעשות את מה שהכי נכון (בהתחשב בכל ההשלכות וההשפעות) ולא להיות פזיזים או לנסות להשיג מטרה בלתי אפשרית.

baudrate

New member
קוראים לזה צבא

לגבי הבעיות של נוער במצוקה, כבר כתבתי איך אפשר להקטין בצורה רבה את התופעה - פשוט להפסיק עם עידוד העליה של יהודים לישראל. מסתבר שאצל ילדי העולים התופעות של מצוקה עד כדי שימוש באלכוהול וסמים וזנות הם תופעה נרחבת.

זמרה

New member
אם זה באמת נכון...

למה שלא ננסה לרדת לשורש העניין? ילדי העולים כנראה לא מצליחים להשתלב בחברה שלנו. חסרות סיבות? לא חושבת. אם היינו חברה חזקה שמכילה בתוכה את כל השונות ומנסה לאחד בין כולם לא מבחינת התרבויות אלא מבחינה חברתית כאשר המטרה היא ליצור ליכוד ועקב כך חברה יציבה וחזקה שבה קיים שיתוף פעולה הדדי ואחריות הדדית - ילדי העולים היו משתלבים בכיף ולא היו צריכים לפנות ל"מילויים" כאלה נמוכים... אנחנו באמת צריכים לנסות להתמודד עם התופעות האלה בצורה שורשית ולא לנסות ולתת את הפתרון הקל והקצר (שבאמת הוא לא פתרון הוא רק התחמקות מהבעיה האמיתית...)

baudrate

New member
אני מוכן לעסקה הבאה

נכריז שבאופן זמני איננו מעודדים עליה, עד שהחברה שלנו תתחזק דיה ותשתפר מספיק כך שתוכל לקלוט ילדי עולים בלי חבלי קליטה קשים. כמובן שמי שעדיין רוצה לבוא שיבוא אבל לא ביוזמתינו.

arava10

New member
אני מסכימה עם זה שהחברה שלנו צריכה להשתפר

אני מסכימה עם זה שהחברה שלנו לא מספיק חזקה ולא מספיק מלוכדת ויש בה המון בעיות חברתיות ופילוגים שמן הסתם לא יעלמו אלא יוסיפו להתחזק ברגע שיש עולים חדשים...השאלה איך משפרים את החברה או את האדם שבתוכה שזה בעצם היינו הך?.. התשובה היא חינוך (עיצוב הגישה החברתית שלנו לחיים). שינוי המדיה התקשורתית באופן כזה שיקל עלינו להכיר את האזרחים במדינה שלנו מכל הסוגים! מה שקורה היום זה שאנחנו פשוט לא מכירים אותם...וכשבאים ומספרים לנו עליהם דברים רעים אנחנו לוקחים את זה כמובן מאליו...ואחרי זה מתפלאים שהילדים שלנו גם חושבים אותו דבר?! אתה רואה איך זה גולש לכל התחומים - החל מקליטת עולים ועד לאפליה הקיימת כלפי מגזרים בעבודה ובדיור וכלה באלימות בין ילדים בבתי הספר "מקובלים" ו"לא מקובלים" "אשכנזים" ו"מזרחים"....וזה לא נשאר רק בבית הספר... כל החברה שלנו נגועה ב'שנאת הזר'....למה אני שמה את זה במרכאות: כי אם היו מראים לנו תקשורת אחרת פתאום היינו נפתחים ורואים שלחיות ביחד בכבוד הדדי ובערבות הדדית זה מאוד אפשרי: פורום בגישה קצת אחרת

baudrate

New member
אני חושב שחינוך אינו יכול לשפר

את החברה בישראל. חינוך בנוי להנציח מצב חברתי/כלכלי/פוליטי ולא לשפר אותו. המורים באים להכניס את התלמידים הצעירים למסגרות החברה ולא לשנות אותן. אין ולא יתכן חינוך אחר.

זמרה

New member
זנות של בני נוער וצעירים - הדור הצעיר לאן?

אני אשמח שתפרט לגבי "קורבנות אדם"....אני לא רוצה להגיד מה אני חושבת לפני שתגיד ואז אני אראה אם אנחנו באותו כיוון... לגבי נוער שמתדרדר לזנות כמו שאמרתי תופעה כזאת היא לא מן המובן מאליו... סימן שחסרה מערכת חברתית תומכת שתתן את החינוך הראוי, שתבנה את הצעירים האלה להיות חלק מחברה בריאה וחכמה. חסרים קשרים כאלה בחברה שלנו בגלל הפערים הבלתי נסבלים מאחד לשני! שיש שכבות בחברה...למה? האם אנחנו באמת צריכים את זה? האם זה באמת מועיל לנו בסוף?... ביום חמישי הזה, 16.2.2012 בשעה 19:00 בחוות דובי ברמות מנשה, תתקיים הרצאה בה יוצג הצורך בחינוך והסברה לערכים של ערבות הדדית והתחשבות בקרב הדור הצעיר, כדרך להצלחה כפרטים וכחברה במציאות המודרנית. האירוע יהיה בהשתתפות: ד"ר גלעד שדמון - דוקטור למדעי ההתנהגות, מחלוצי הרפואה המשלימה בישראל. לימור סופר פטמן - פסיכולוגית חינוכית יישומית ופסיכותרפיסטית. מנחת סדנאות לאנשי מקצוע ולהורים בנושא חינוך והתפתחות. מי שמעוניין מוזמן להיכנס לדף האירוע (הכניסה חופשית) - https://www.facebook.com/events/321923241182165/?ref=nf

baudrate

New member
קורבנות אדם זה כאשר אנו מוכנים להקריב

חיים של בני אדם אחרים כדי שאנו נוכל לחיות טוב יותר.

שלוש תשובות פשוטות מאד.

1 - חינוך מהבית, ההורים של היום עצלנים ומפחדים מהמשטרה כאשר הם צריכים לתת יד חזקה אחת לכמה זמן, בדיוק בנקודות האלו הילדים מנצלים את אוזלת היד של הוריהם. 2 - טלוויזיה, תראו את התוכניות לילדים היום, הכל שם פשוט מזעזע. 3 - אינטרנט, ראבק, ת'ם רציניים ? אין יותר מזה. שלושת אלו הם הגורמים המרכזיים באיך שהנוער שלנו נראה.

חינוך חילוני מתרני ללא ערכים

מעניין אותם רק איזה גינס ללבוש וכמה בנות לזיין ואת הבנות מעניין מי יותר יפה ולאסוף כסף להגדיל חזה

baudrate

New member
אתה יודע, הזדמנתי לי לאחד הישובים

הותיקים ביו"ש, ישוב שרוב מניינו דתי,לביקור משפחתי. אני יושב לי לבדי בתחנת האוטובוס ופתאום אני קולט בזווית העין שלשה נערים צעירים עם סיגריות ובקבוק בירה, יושבים מאוחר בערב. ופתאום נופל לי האסימון. לחבר'ה הדתיים יש בעיות לא פחות עם הילדים שלהם מאשר לחילונים. הכחשות כמובן מוזמנות בחום רב... אבל אין כאן שום שמץ של שמחה לאיד. פשוט ההכרה שכולנו דומים זה לזה יותר משנוכל לשער זה מה שאני מנסה להעביר כאן.

זה החינוך הכושל כאן

לא רק מצד החינוך המוסדי אלא גם מה שההורים מראים לילדים שלהם. לא תמיד הזנות שמדובר עליה בקרב בני נוער זה עם סרסורים וכדומה לפעמים זה משחקי ילדים של בואי אני אתן לך 50 שקל תעשי לי ככה וככה. זה כן מחינוך כושל. וממתירנות מינית

SupermanZW

Well-known member
איפה ראית משחקי ילדים כאלה?

האם ראית בחייך או שמעת בחייך על ילדה שילד אמר לה "בואי אני אתן לך 50 שקל תעשי לי..." והיא הסכימה? קשה לי להאמין. רוב הזונות הן נרקומניות שזו הדרך שלהן לממן מנת סם והן נשלטות ע"י סרסור, מיעוט הזונות הן נשים שבשביל כסף רב מוכנות למכור את גופן למרות שאינן נרקומניות.

אתה מבין אבל שאין נרקומניות בגיל 15

או שיש ואני לא שמעתי עליהם? ומה שכתבתי מידי פעם צצים סיפורים כאלה ואחרים על ילדים שעושים את זה ככה. תריץ חיפוש קצרצר תראה

SupermanZW

Well-known member
ודאי שיש נרקומניות בנות 15 ואפילו 12

לצערנו היום גם בבתי ספר יסודיים יש ילדים שמשתמשים בסמים. אמנם מעט, אבל הם קיימים.

סמים אולי כן אבל הם לא נרקומנים

גם אני משתמש עם "סמים" פעם ב......... זה לא הופך אותי לנרקומן.

SupermanZW

Well-known member
כל מי שמכור לסמים נרקומן

אם אתה לא מכור אתה לא נרקומן, אם אתה מכור אתה נרקומן שלא מודה בהיותו נרקומן, כמו כן זה תלוי איזה סמים, יש סמים קלים זולים שכל אחד כמעט יכול להרשות לעצמו ולא נדרש לפשע כדי להשיג את הכסף ויש סמים יקרים יותר (ובדרך כלל קשים יותר) שגורמים לאדם להיות מוכן לעשות כל דבר על מנת להשיג את מנת הסם ויש גם סמים שמוחקים לגמרי את האישיות של הבנאדם כך שהוא הופך ללא מודע למה שהוא עושה.

זכויות הפרט? מתירנות?

טוב אולי כולם יודעים...אבל אני אכתוב משהו שאמרה לנו מרצה שאוניברסיטה שמתעסקת הרבה בעניין אלימות נגד נשים וכולי, היא ספרה שהשתלשות הענינים לפחות בחלק מהמקרים, זה לא בסגנון הזה של משחק ילדים, אלא שמישהו (בתיכון ואפילו פחות) מבקש מחברה שלו פעם אחת (בסחטנות רגשית) למשל (סליחה אם זה בוטה מידי לפורום) מציצה, ואז, באותה סחטנות, הוא דורש ממנה פעם אחת שתעשה את זה גם לחבר שלו, ומכאן זה נעשה מדיניות, וגם לה יוצא שם ש"היא אוהבת את זה", ככה שגם נערים שלא מתכוונים לניצול, באמת מאמינים ש"היא אוהבת את זה", כי הם לא יודעים את הרקע. אני מאוד מתחבר לתיאוריה של המדיה המתירנית, באמת נו...לבקש ממך בנימוס שאם אתה בן 18 אל תכנס לפורום למבוגרים.. ואולי גם הביטול של הקולקטיב, וההדגשה של 100% חירות וזכויות הפרט, אז הגוף של כל אחד הוא שלו והוא יכול גם להתפרנס ממנו. כמו שמישהו תיאר, בתור דבר מובן מאליו, שיש סטודנטיות שמה שהן עושות לפרנסתן זה מסאז' ארוטי...זכותן? לא בטוח!

HassiD

New member
אני חושב שזה שילוב של כמה דברים

יש מחקרים שמראים שהתבגרות מינית בימינו הוקדמה בשנה-שנתיים, (בזכות בריאות טובה יותר, ובכלל, צורת החיים שלנו...), ככה שאם פעם הם היו מחכים "רק" 6 שנים, כי גם ההתבגרות היתה מאוחרת יותר וגם הם היו מתחתנים מוקדם יותר - בימינו זה גם מוקדם יותר, וגם החתונה מאוחרת יותר, אז אני מניח שזה מתסכל אותפ מבחינה מסויימת.. בנוסף, אני חושב שבעבר הילדים היו מבלים יותר עם ההורים, בין אם זה בעבודות הבית, ובין אם זה כדי לכלכל את הבית, אבל בימינו, ההורים עושים הכל כמעט לבד, ככה שהילד יוצא יותר "משועמם", ואין לו הורה שיתמוך בו באותה צורה, כי הוא מנסה לעבוד קשה יותר כדי שהילד לא יאלץ לעשות זאת.

למעלה