מחיקת רשומות לבלוגרים?

ayala26

New member
מעורר רחמים

זה להוסיף תגית שלא קשורה בכלל לרשומה רק כדי לפרסם אותה בכל אמצעי בעמוד הבלוגיה בבלוק של הנושא החם.

רגע להרגע, הצעד שהם עושים

זה סך הכל למען כולנו. הרי כולנו קוראים פוסטים מ"הנושא החם" ומתיחסים לזה כאל סינון, לא מתאים שיכנסו לשם פוסטים שלא שייכים לנושא. מכאן ועד לחדירה לפרטיות ופרטי הבלוג זאת הגזמה.

אני לא קוראת את הנושא החם,

זה משעמם אותי.
( אני יודעת שהחבול הוא שלך, מרי לו, אבל השאלתי ממך באופן חדפעמי...)

mary lou

New member
יא, החבול באמת שלי?

היום מישהו שאל אותי מה זה ה
הזה כי אני כותבת אותו גם לא בתפוז (ובלי הציור זה כנראה קצת פחות מובן לפעורים שלא גולשים בתפוז). ניסיתי להסביר לו, נדמה לי שהוא חושב שאני משוגעת :) |חרוך|

mary lou

New member
../images/Emo122.gif

|חרוך| זה ה| חבול| אחרי ל"ג בעומר. אבל אל תדאגו, הרופאים אומרים שתוך כמה ימים הוא יחזור לעצמו.

ע ל ו מ ה

New member
מה, לא מספיק למחוק את התגית?

כשמתלוננים על טרולים, התגובה הבוגרת שקיבלנו פה בתפוז (שאתגעגע שוב לצציק?) היתה להתעלם. למחוק, ולהתעלם. טרול שלא יקבל מענה, ירפה בסופו של דבר. נכון שפתרון הזבנג וגמרנו של חסימת הטרול מכל תגובה בתפוז הוא אפשרי (ולצערי גם מבוצע) אבל גם הוא אלימות לשמה, ממש כמו שכתבת. גם לגבי טרולים תגיותיים מומלץ לנהוג בדיוק באותו אופן - למחוק את התגית מהרשומה שלו, ולכן הרשומה תרד מהקוביה המדוברת. אם נותנים לקהל להתריע על רשומות לא רלוונטיות, אפשר מהר מאד לעלות על ניצול לרעה של תגית, ואז כל שנותר הוא להוריד אותה. אפשר להגדיל לעשות ולהוריד את הרשומה מכל פרסום בדף הראשי, כעונש (ואת זה ממש קל לממש, כי כל מה שמנהלי הבלוגיה צריכים לעשות זה לבטל פרסום ולפרסם מחדש, זה כבר ימנע מהרשומה להופיע גם בסערת הטוקבקים או בכל מקום אחר). ברגע שיופעלו שתי השיטות הלא אלימות האלה, יהיה הרבה פחות משתלם לנצל לרעה תגיות, ולכן השימוש יפחת.

mary lou

New member
ממש לא הפתרון

וחבל שבצלאל הגיע למצב שהוא צריך לאיים על בלוגרים. מחיקת רשומה מצד תפוז היא דבר שאסור שיקרה, אלא אם כן מדובר במשהו ממש ממש חמור. אם הם באמת ימחקו רשומות הגולשים יאבדו אמון במערכת, לכן אני בטוחה שזה לא יקרה. (מה גם שה"עונש" לא פרופורציונאלי לבעיה). כן הייתי מציעה שמישהו יעבור על הפוסטים ב"נושא החם", יסנן וישאיר רק את מה שקשור. עם כל הכבוד, זו לא כזו עבודה קשה, אפילו לא צריך לקרוא את כל הרשומה... למחוק תגית גם לא הייתי ממליצה. אולי שיבקשו להסיר אותה, אבל שתפוז עצמם לא יתערבו לבלוגרים בתוכן. אם בכל זאת רוצים להרתיע אפשר כמובן להסיר את הרשומה מפרסומים בעמוד הבלוגיה ומהדף הראשי. במקרים חמורים אפשר לחסום לבלוגר את האפשרות להופיע ב"נושא החם" לתקופה או לצמיתות. ובסך הכל, תפוז יכולים לערוך כאוות נפשם את הדפים הראשיים שלהם. אבל אסור להם לערוך את המקום שניתן לנו.

אם מישהו עובר על חוק

אני צריכה להגן עליו, ולצעוק על בצלאל בגלל זה. חחח כשתהיה פגיעה אמיתית בחופש הביטוי אני יקום. דרך אגב אני חושבת הפוך ממך שבתפוז לא מספיק מצנזרים, אבל זה כבר סיפור אחר. למשל אני הייתי שמה לפני פורום דוגמנות אזהרה: "זהו פורום מסוכן שעלול לגרום לכם למות מדיאטה קיצונית." ולפני הבלוג של "גבר נרדף" הייתי שמה אזהרה: "זהו בלוג מסוכן, שעלול לגרום לבחורים להתעלל בנשים ללא סיבה אמיתית." ולפני הבלוג של דנטל הייתי שמה אזהרה: "זהירות יש כאן תאורי סקס."

חח... נו באמת, שוקו...

בגלל הרעש?? חוצמזה אפשר לחשוב שלפני גיל 18 לא שמעו על סקס. פאטתי לגמרי. ונראה לך שהאזהרה הזו עוצרת מישהו? שלא לדבר על זה שדנטל שולטטתתתת.

mary lou

New member
בגלל הרעש XD

נדמה לי שעלית כאן על משהו צריך לשים אזהרה לפני בלוגים עם מוזיקה "הגלישה בבלוג זה אסורה בין 14:00 ל16:00 ולאחר השעה 23:00 בלילה".

למעלה