מחיקת רשומות לבלוגרים?

כמו שכבר אמרו פה

לא נראה לי שבאמת ימחקו רשומה, אבל הגיע הזמן שיסירו תגיות שנמצאות שם סתם לצורך כניסת הרשומה לשער הבלוגיה ללא קשר של ממש לנושא הרשומה.

TaxiMedia

New member
אין עונשין אלא אם מזהירים

לא נראה לי שמעתה הבחור יתחיל למחוק כל פוסט שיש בו תגיות לא קשורות. מן הסתם הוא נתקל בתופעות כאלה והחליט שראוי להזכיר לכולם עד כמה הנהלת האתר רואה את זה בצורה חמורה. ובעתיד הוא ישתמש באינטלגנציה שלו בכדי לזהות שיטתיות ועקביות אצל אלו שלא יודעים או אצל אלו שחסרי הבנה לבקשתו מהם לשנות את דרכיהם. פעם לא הייתה לי מודעות לחשיבות שבתגיות קשורות והייתי דוחף במקרה הטוב תגית קשורה בעקיפין ובמקרה הרע תגית לא קשורה. נדמה לי שכבר המון זמן לא הכנסתי יותר משלוש תגיות וגם הם כיד הדמיון הטובה (לפעמים התגית היא משפט שלם שאף אחד לעולם לא יחפש) וכמעט אף פעם היא לא מועתקת מהנושא החם. היום, ברור לי שזה מגעיל לדחוף סתם תגיות. ואם אתם שואלים אותי זה גם מאוד מביש לקבל מסר בסגנון "הסר תגיות או שהפוסט יימחק". רוצה לומר, האזהרה במקומה והכול פתוח לשיקול דעת. ואם תקחי את זה לעולם האמיתי, זה כמו שמישהו ישים מחיר של 9.00 ש"ח על מוצר בסופר וכשתגיעי לקופה יתברר לך שזה עלה לך קצת יותר. אם זה פעם אחת את תעירי ותמשיכי הלאה. אם זה שיטתי יש בתי משפט שיענישו אותך ב"איסור לעסוק במסחר לX שנים". לטעמי, ההודעה הזאת בסדר גם אם היא מתכוונת לפעול כלשונה. והיא לא. וסליחה על החוסר בעריכה, אני כותב תוך כדי שמישהו מאמץ לי את המוח בשחמט של yahoo . מומלץ, אגב.

TaxiMedia

New member
שחמט

לא רק לחכמים. מה שכן, המשחק הזה מפתח את החשיבה ודורש ממך איכויות שנרכשות עם הזמן או שלא. המשחק הזה מלמד אותך שתמיד (כמעט) אפשר לעשות מהלך יותר טוב. לא חייבים להיות חכמים גדולים בכדי לשחק את המשחק הזה ויש בו אין ספור של רמות. יש כאלו, בודדים, (קספרוב, פישר ודומיהם) שהם אנליטים. הם מכירים כל מהלך אפשרי במשחק ומספר רב של תוצאות אפשריות, אי אפשר לשחק נגדם אבל כיף להפסיד להם וללמוד. יש כאלו, הרוב, ביניהם אני, שכל יום לומדים עוד משהו ותמיד יש מישהו פחות טוב מהם ומישהו שהוא יותר טוב מהם. ויש את אלו שמבינים את החוקים אך לא מצליחים להשתפר, גם הם מיעוט. עשיתי עם המשחק הזה היכרות בערך לפני ארבע שנים ועד אז חשבתי בדיוק כמוך, חשבתי שהמשחק הזה הוא משחק לחכמים בלבד ולא רציתי ללמוד אותו. עד שחבר של חבר אמר לי "אם תלמד את המשחק הזה אתה תהיה אלוף". אלוף לא נהייתי וכפי שאני רואה את היכולות שלי לעולם לא אגיע לרמות של האנליטים. מה שכן, אני משתפר כל הזמן וזה כיף גדול. משחק שלא נמאס ממנו אף פעם. מאז שהכרתי את השחמט, הפסקתי לשחק שש בש שמאוד אהבתי כי הוא משעמם אותי והיום, אני קורע את כל חבריי לעבודה בדמקה. כך שיש לזה עוד יתרונות... אה, ואין מצב שמישהו אומר לי "בוא שחמט" ואני לא בא. משחק ממכר. אלו היו שישים שניות על שחמט.

60 שניות של כאב ראש

אני מלווה אייקון מפרפרה כדי להדגים את רגשותי. אם אתה רוצה להיות חנון, סבבה לגמרי. לכל אחד יש שאיפות, אבל אל תנסה לגרור אותי לשם.

TaxiMedia

New member
צרות אופקים

לכנות את זה "אם אתה רוצה להיות חנון". אין לי אייקון לתאר עד כמה.

TaxiMedia

New member
תשמעי

אמרתי שאני משחק שחמט, אמרת זה לחכמים. הסברתי בדרכי למה זה לא רק לחכמים אמרת לי שאני רוצה להיות חנון ועל הדרך עקצת אותי עם "כל אחד והשאיפות שלו" ועם כותרת לועגת של "60 שניות של כאב ראש" כקונטרה ל-60 שניות על שחמט. הנחתי שיש לך כאב ראש אמיתי ולכן התפרצת עליי ללא אזהרה מוקדמת ולכן גם התעלמתי מהעקיצות וכל שאמרתי כי מי שמכנה שחקני שחמט חנונים הוא "צר אופקים" משום שאי אפשר לקרוא לכל מי שמשחק שחמט "חנון". זה בדיוק כמו שאני אגיד שכל מי שמשחק שש בש הוא ערס וכל מי שכותב בפורומים ובלוגים הוא חסר חיים. כי אם זה כך אז אני גם ערס לשעבר גם חסר חיים בהווה וגם חנון בפוטנציה. לטעמי עניתי לך הכי לעניין והכי בעדינות ביחס להר הגעש שיצא ממך. כעת, אני מבין שאת קרבית על באמת. האמת, לא מצליח להבין בדיוק למה כי הכל היה בסדר עד השחמט... אפילו המלצת עלי בבלוג שלך לפני יומים מבלי שהיינו אף פעם בקשר מיוחד. השרשור פתוח ואפשר לראות שכל מה שכתבתי כאן נכון. אה, עד כאן זה הדרך שחנונים אמורים לענות, לא ? או שלשיטתך חנונים לא אמורים לענות בכלל... אז בערסית מדוברת, עזוב אותי באמ'שך! שלום.

טוב אז אני סתם מקנאה ../images/Emo5.gif

כי אני לא יודעת לשחק שחמט. וללמוד את כל הכללים למשחק נראה לי מסובך מידי.

b love

New member
ושאלה מוזרה..

למה באמת אנשים עושים את זה? מה הרעיון אם סתם יכנסו ויגלו שאין שום קשר בין התגיות, זה כבר סוטה מהנושא וכל הרעיון האמיתי של בלוג..

wranger

New member
הבלוג אולי מעפן בעיני הקוראים, לא בעיני הכותב

אותם כותבים רוצים לראות את הסטטיסטיקה כמה שיותר גבוהה, ולא בוחלים באמצעים. עניין התגית של הנושא החם היא דרך אחת. יש גם כאלה שמפרסמים כל הזמן רשומות חדשות כדי להישאר כמה שיותר בעדכונים האחרונים (ומן הסתם, איכות הרשומות האלה היא, אה, לא גבוהה), ויש את אלה שייכנסו לכל מיני בלוגים אחרים ויכתבו "אהבתי! מוזמן לבלוג שלי!". בלשון המעטה, זה מעצבן.

למעלה