מחקר חדש- אפיגנטיקה וניבוי עתידני של סכרת

deathcaster

New member
תגובה

מי אמר שזה צריך להיות אכפת לך? והוא לא טען שאת צעירה, שוב לא קראת נכון

פולספגן

New member
בוודאי שקראתי נכון ובחרתי להגיב איך שהגבתי

אגב, כל הדיון בי קשור לנושא הפורום שהינו חדשות המדע? או נושא השרשור שהינו אפיגנטיקה?

deathcaster

New member
תגובה

כל דיון בך כאן בפורום בד"כ אינו קשור לנושא ענייני כלשהו... וכמעט תמיד, זה באשמתך (אשמה: הצהרות בומבסטיות, שפה בוטה, הסטות נושא, וויכוחים מיותרים, הכללות גסות..דברים כאלה) יתקנו אותי אחרים אם אני טועה.

פולספגן

New member
בוא נבחן את זה בשרשור הזה -

תגובתי (26/01/12 19:27):- אני חוקרת ולא משפטניתתגובתך (26/01/12 23:27):- מה את חוקרת?‬ ניסיתי להתעלם, מהסטת הדיון שלך והשבתי על שאר הדברים (27/01/12 00:17):- אם חוקר לא יאמין בצדקתו, ... זה כמובן לא צלח ואדון magal101 חזר להתעסק בי (27/01/12 14:01):- את עושה דוקטורט או פוסט דוקטורט?‬ http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2254&MessageId=159031865 וממשיך איתו ואיתך
אתה מוזמן להביא לי דוגמאות משרשורים אחרים ואם אתה לא מסוגל, אז נא תתנצל ...

magal101

New member
לא ניסיתי להסיט מהדיון

פשוט עניין אותי לדעת קצת עליך. בכל מקרה, אם ההתעסקות הזו נראית לך מיותרת, אז כמובן שאני מתנצל.

deathcaster

New member
תגובה

"ניסיתי להתעלם, מהסטת הדיון שלך והשבתי על שאר הדברים"- חחח.. זו לא הייתה הסטת נושא, זו הייתה שאלה בקשר למה שרשמת (שאת חוקרת) הפורום עוסק בחדשות המדע, מעניין אותי מה את חוקרת. לא רוצה לספר? אז אל תצייני שאת חוקרת, כי שאלה כזו עלולה לצוץ שוב, בפרט בפורום שזה הנושא שלו. "אתה מוזמן להביא לי דוגמאות משרשורים אחרים ואם אתה לא מסוגל, אז נא תתנצל ..."- האשמת אותי בתגובה להודעה של הטרנסצנדנטליות שיצאתי טמבל בגלל שלא הבנת מדוע רשמתי את מה שרשמתי ובגלל שלא רצית לצאת טמבלית לבד במערכה, אז הנה- שפה בוטה והצהרות בומבסטיות שנובעות מפזיזות. אין לי על מה להתנצל. לך יש! על האשמה כוזבת. תתבגרי.

פולספגן

New member
כבר השבתי לך מס' פעמים על השאלה הזאת, אז

בשביל מה הטרוליות של לשאול עוד ועוד? רוצה קישורים? אתה יודע להטיף מוסר לאחרים, אך לא רואה את הגיבנת שלך. כדאי לך מאוד, שתעשה בדק בית עם עצמך ... מקווה שתראה את זה כבקורת בונה ולא הורסת

deathcaster

New member
תגובה

זו לא טרוליות, באמת מעניין אותי מה את חוקרת, מצד שני ייתכן שאת לא חוקרת, כי כפי שטענתי קודם, קשה לי להאמין לך.

פולספגן

New member
לשאול אלף פעם אותה שאלה זה

כבר כתבתי לך, שאתה יכול להאמין או לא להאמין למה שאתה רוצה.

deathcaster

New member
לא שאלתי אלף פעם

אם את חושבת שאני טרול, את מוזמנת להתלונן למנהל הפורום

deathcaster

New member
חשבתי לבד

והגעתי למסקנה כי להגיד: "אך הם בהחלט משפיעים יותר מאשר תזונה שנבדקה" על משהו שלא נבדק, זה לא משהו שהייתי מעז לחשוב עליו ועל אחת כמה וכמה לטעון אותו.

למעלה