מחר (יום שבת) אני הולך לקנות נחש...

oralkali

New member
מחר (יום שבת) אני הולך לקנות נחש...

לא ממש החלטי אמרתי לאבא שלי שכרכן תירס עולה 150 ש"ח ושנילך לחפש חנות קרובה או משהו.. וקראתי עליהם מלא ויש לי כלוב קטן וגם קווריום גדול מאוד.. ועוד לא ממש החלטטי מאיפה ליקנות ומחר אני הולך!! לא משנה לאן! מקום שיש בו הבעיה שאני לא מכיר מלא מקומות.. אמרו לי על משהו בכפר סבא.. זה בערך 27 דקות נסיעה.. וחזור גם 27 דקות בערך.. יותר אבל לא יודע כמה.. ויש עוד אחת שאני בטוח שהם לנחשים וזוכלים וזה הלוך חזור בערך 3 שעות (אני לא כל כך משועמם!!)...... ואני שואל פעם אחרונה אם מישהו מכיר חנות שמוכרת כרכני תירס צעירים בערך ב150 ש"ח ואם אתם יודעים תגידו קצת פרטים גם הם בריאים ומכל מינה.. תודה!!

OREAL1111

New member
אני מציע...

שתיקרא מעט שירשורים מעבר הפורום לגבי קניית זוחלים מחנויות חיות.

oralkali

New member
קראתי!! מלאאא!! אבל אני צריך חנות

איזה חנות באזור השרון טובה מוכרת בזול?? וכמה זה הזול הזה??

אני חושב שלא קראת...

כי אם היית קורא היית מבין את ההבדל בין חנות למגדלים פרטיים,חוץ מזה אתה כניראה בלחץ ובלחץ עושים טעויות,הייתי ממליץ לך להירגע ולחשוב טוב מכיוון שקניית זוחל אמורה להיות לכל החיים,קח את זה בחשבון...אני אישית לא הייתי קונה מחנות ולא שיש לי משהו נגדם אלא התגובות של כמה שקנו הוכיחו את חוסר מקצועיותם בנושא,חלקם גידלו זוחלים ללא מחסה,חלקם טענו כי הזוחל אכל אצלם ופתאום הוא לא אוכל אצל זה שקנה ועוד דוגמאות שלא אפרט...אני אישית לא בעניין אבל כל זוחל שאצלי מנוהל לגביו יומן שמכיל תאריך,סוג האוכל[עכבר או חולדה],קטן,בינוני או גדול,תאריכי נשלים....מיום שהזוחל אצלי הוא נהנה מאוכל שגידלתי בעצמי כך אני בטוח שהוא ניזון ממשהו בריא שמקבל אצלי תשומת לב יומיומית...וממקום שקניתי אותם ראיתי במו עיני מדבקה על הטרריום שאומרת כי נחש זה אוכל או עם בעיות אכילה...שבת שלום.

oralkali

New member
אני בקרוב הולך לקנות ואין לי חנויות

אני עוד מעט הולך לקנות ואני לא מוצא חנויותתת יש לי כמה... אבל ממש קצתתת איזה 1 או 2!! ועוד לא בטוח שיש להם!! ולא בטוח שהם פתוחים היום!!

Itamar Levy12

New member
רוב הסיכויים

שאין חנות שפתוחה ביום שבת. אני לא מבין מה הלחץ שלך על לנסוע היום,רוב הסיכויים שאם לא תיסע למגדל-לא תחזור עם נחש. אני לא ראיתי שום חנות חיות שפתוחה ביום שבת מלבד "בית החיות" וגם רק בשבת הראשונה של החודש! שוב כמו שאמרו לך רבים: אל תעשה את הטעות של לקנות מהחנויות, לפעמים אתה תצא עם נחש בריא אבל לרוב מדובר בנחשים עם בעיות שלא מתקרבים לאיכות אצל מגדלים פרטיים.

oralkali

New member
אני יכול רק היום

כל הימים אחרים לא פנויים.. ואתה מכיר חנויות באזור השרון שמוכרות נחשים..? אתה יכול להביא לי את הטלפון?

oralkali

New member
"זוארץ-זו" פתוחים היום מ16:00/17:00

עד 22:00.. זה לא ממש שעות טובות בשבילי.. אתם מכירים חנות שפתוחה באזור השרון עכשיו??

oralkali

New member
מהשרון הם מוכרים כרכן תירס ב250

הם מוכרים כרכני תירס ב250 ש"ח..

naja

New member
אתה תצטרך להתפשר כנראה.

לא תמצא חנות שתמכור לך במחיר של מגדל.

naja

New member
גם וגם.

לחנויות בד"כ אין אפשרות להתמודד מול המחירים של המגדלים החובבים או הסוחרים שקונים בקיעות\השרצות שלמות ומוכרים מהבית ב"שחור" וכמעט ללא הוצאות.

כנס ללוחות...למעלה...

ישנו בחור בשם בני שפירסם הודעת מכירה של כרכנים ב-150 שקל...צור איתו קשר,ייתכן שהוא יכול לעזור לך,ההודעה מה-4-9 .

oralkali

New member
פאקקק אין לי מאיפה לקנות!!!!!!!!!!!

אין התבלבלתייי "זוארץ-זו" זה לא בכפר סבא זה יוצא שעה נסיעה וגם שעה חזה זה שעתיים שלוך חזור!!! יאוווו ואמרו לי שאולי יש ב"קניון ערים" בכפר סבא.. אבל הוא לא חוזר אליי הוא סתם בא פעם אחת לפורום וגם רק אולי ובקניון הזה יש 120 חנויות אך אני ימצא שם תחנות וגם עוד לא בטוח שיש להםםםם יאווו וזה הלוך חזור 45 דקות נסיעה.. אז זה אני יכול.. אבל זה עוד לא בטוח שיש שם!! החנות חיות הכי קרובה זה הג'ונגל של אלי אבל אין להם נחשים יש להם דגים וטוקים ומקסימום עכברים (או אוגרים) מה אני עושה עכשיו??? אני כבר הייתי אמור ליסוע ליפני כמה שעותתתתת מה עושים???????

אולי עדיף שלא תקנה בכלל.....

נראה לי שאתה צריך להתבגר קצת לפני שתוכל לטפל בבע"ח כמו נחש ,אתה רוצה שנאתר לך חנויות שעובדות בשבת וננהל עבורך מו"מ לגבי המחיר ,אז אני מציע שגם נגדל עבורך נחשים ,בעצם אנחנו כבר עושים זאת ,אז אתה יכול להרגע .... אמר לך כבר יהודהא-בלחץ לא עושים דברים כאלו ,אמרו לך שעדיף לקנות ממגדל (מה שלא הבנת שבד"כ מגדלים מוכרים במחירים נמוכים יותר מחנויות) ולרוב , מצב הנחש יהיה טוב יותר , אבל אתה בשלך . במידה ותקנה אני כבר רואה איך מאותו רגע אתה תנסה להאכיל את הנחש ללא הרף עד שהוא ממש יסרב לאכול ואנחנו נצטרך לסבול את ההצקות שלך. אין לי שום כוונה לפגוע בך בדבריי ,אני מתנצל על המילים הלא כל כך נעימות, אבל קרא שוב את השירשור וקח את הדברים לתשומת לבך.

למעלה