מחר (יום שבת) אני הולך לקנות נחש...

חחח! התנצלות על מה?

אין לי על מה להתנצל... לא עשיתי שום דבר דבר רע רק אמרתי את מה שאני חושב.

skalariya

New member
אם עדיין לא ברור תפנה בטלפון, אני

אני אסביר לך, ניתן לקבל מספר בהודעה פרטית.

oralkali

New member
ישששששששש אל תדאגו לכלום!!

אז ככה.. יש לאבא שלי חבר.. ולא ממש ידעתי שהוא מדריך.. למשהו ניראה לי בשמורת טבע.. והוא קר רחוב ליידי..!! קוראים לו

oralkali

New member
יששששששש!! אין מה לדאגו כנסו!!

חבר של אבא שלי שקוראים לו "גדי" (אם אתם רוצים שזה היה ברור "גאדי").. והוא מדריך למשהו ניראה לי בשבמורת טבע.. הוא מלמד אנשים ללמד ומכל מינה.. יש לו נחש כזה שדומה לכרכן תירס יפה כזה משהו.. ממ מילק משהו.. ומכל מינה כאלה נחשים!! ולא רק נחשים!! אבל יש לו מלא נחשים ולא ידעתי שיש לו כל כך מלא.. ויש לו בחצר האחורית כמו גן חיות ויש לו מכל מינה חיות והוא אמר לאבא שלי שהוא יכול להסיג לנו מה שאני רוצה במחיר זול והלכתי אליו היום והוא אמר לי ישר שאני קונה אז לבוא אליו והוא יגיד לי מה צריך לעשותתת והוא אמר שהוא יביא לי כמה דברים שיעזרו לטיפול של הנחש כי יש לו כבר מספיק!! והוא אמר שאם יקרה משהו לנחש אז אני יכול להגיד לו והוא יגיד לי מה לעשותתת והוא גר ממש קרוב אליי ולא ידעתי שהוא מדריך של המדריכים (משהו כזה) באיזה שמורת טבע ניראה לי.... והוא אמר לי מכל מינה דברים בנתיים והוא נתן לי להחזיק עוד נחשים כאלה ואחד גדול כזה איזה יפיםםםםם וחמודיםםםםם!! ולא הם לא עולים 150! (זה שמכר ב150 ש"ח אז שווה לקנות מימנו!!) ישששש אל תדאגו : ) יאווווו איזה שמחח אנייי יש לי חשק לעשות שיעורים XD (אולי יש לי פיציקילוטיסיקיזיה) ואם כבר אתם כאן.. אז יש לי שאלה לא ממש חשובה.. אבל תענו.. העכברים הכניסו לבית הזה שלהם ניירות כאלה שהם ניסו לקרוע אז שמתי להם עיתון והם קרעו אותו והכניסו למעורת בית שלהם... ויש להם שם מספיר חימום.. למה הם עושים את זה?? והם רוצים עוד ועוד.. מה הם רוצים לעשות..?

hod4

New member
לפי דעתי מדובר בילד בן 10

שמתלהב מהקטע של להחזיק נחש. הנחש האפור שאלוהים יעזור לו לא יחזיק מעמד שנה, כי תוך חודש ההתלהבות תרד והנחש יזרק לפח בקיצור עזוב תגדל בינתים עכברים תיראה שאתה יכול לטפל במשהו תצליח תלמד מהשכן שלך לטפל בנחשים (להאכיל לנקות להחזיק וכו') ואז תקנה נחש

oralkali

New member
חחחח אני בן 13 ואני רציתי נחש ממזמן

חחחח אני בן 13 ואני רציתי נחש ממזמן.. רק שלא הבנתי בזה כלום... עוד מכיתה א' שהביאו לנו לבית ספר נחשים ראיתי איזה חמודים וזוכלים ועדינים ואך הם אוהבים תחמימות כזההה... הינה יש לי עלה בסוף 280 ש"ח.. אבל הוא הביא מיקודם (ולילה עכשיו) מהר לכחתי תאקווריום ואחותי עזרה לי לישתוף אותו טוב טוב אבל עוד צריך לרסס מהקציונים.. אז מחר אני יעשה מלא דברים שמתי לו עיתונים ומחסה ומד תמפרטורה.. ומחר אני יעשה הכל..

blckMonkey

New member
אולי במקום...

אם במקום להתעסק בשטויות בבית הספר היית לומד לקרוא ולכתוב- אולי היה לי יותר פשוט להבין מה אתה מנסה להגיד.

dudy555

New member
שמע ושמע טוב...

קראתי את כל השירשור עכשיו... וילדון תקשיב טוב נחש זה בעל חיים לא משחק אתה מדבר כאילו אתה הולך לקנות עכשיו איזה אוטו צעצוע או מחברת לבית ספר... הלו תתעורר זה בעל חיים תיגדל קודם בעצמך ואחריי זה תגדל בעל חיים שדורש אחריות גדולה וידע... כי לפי מה שאתה כותב אין לך שום ידע בנושא ובמהירות שאתה רוצה לקנות את הנחש ככה הוא גם ימות... זה לא צעצוע תילמד קודם על הנחש תיקרא הרבה תחליט עם אתה בכלל מסוגל לטפל בבעל חיים שדורש תנאים מסויימים וסבלנות וזמן.. לי ניראה שאין לך בכלל סבלנות ואתה עושה הכול מהר ועם תיתנהג ככה עם הנחש לא יקח הרבה זמן עד שכבר לא יהיה נחש... בקיצור ילד תיגדל קצת תילמד על בעל החיים ואז תיקנה את הנחש.. ואל תבוא לי לפה ותגיד שלמדת מה שצריך ותיקרא לנחש "אפור עם ראש קטן" שיהיה המשך יום טוב

skalariya

New member
אולי גם אנחנו נהיה קצת יותר

סבלנים לילדים? זה נותן תוצאות לכל התחום.אחרי תגובות כאלו לאן הוא ילך לשאול שאלות שיהיו לילד?לא חבל?

orel767

New member
צודק!

(כל ילד הוא העתיד של התחום, גם אתם הייתם ככה בהתחלה)

dudy555

New member
שמע...

אתה צודק לא צריך להרוס לילדים את המוטיבציה אבל... אתה רואה שלילד פה אין שום מושג בנושא ושום כיוון בכלל . וכמו שאתה יודע ילדים רואים משהו וישר רוצים לקנות אבל אחריי שבוע כבר נימאס להם כי הם ראו משהו אחר לקנות ואז פשוט זורקים את הדבר הישן לפח.. נחש זו חיה שדורשת טיפול ואחריות ולילד בסיפור פה אין שום כיוון של ידע בגידול נחש. וכמובן אני כותב את זה על פי ההודעות שלו עצמו. לפני שקונים בעל חיים כזה צריך ללמוד עליו ולחשוב אם בכלל הוא מסוגל לטיפול ולאחריות שהנחש דורש זה הכול...

orel767

New member
אני הייתי מציע לו הצעה אחרת...

שיעבוד אם החבר הזה של אבא שלו ויראה איך מטפלים ובכלל עם זה מתאים לו כל הקטע הזה!

hod4

New member
אז לא קראת את התגובה שלי???

ולילד כזה בייתם {אסור} ליקנות נחש ככה אני חושב וככ אני יודע אה ורק שתדע ילד נחשים לא אוהבים חמימות וחיבוקים הם גם לא מחזירים אהבה כמו כלב כך שאני מתערב שארי הביס הראשון שיקבל הוא ילך אז ותררררררר

oralkali

New member
חחחחחח מביסים אין לי בעיה

אין לי בעיה אם ביסים כבר קיבלתי מדברים יותר חזקים וגם יותר מסוכנים ויותר עמוקים.. זורמים..

oralkali

New member
תאמין לי שמתאים!

יש לי ימים ולילות אם יקרה משהו יש לי ימים ולילות לתת לו מנוחה ולהאכיל אותו מתי שצריך מה עוד צריך לדעת?? תסבירו לי מה אתם רוצים כל כל פעם אתם אומרים שאני לא מבין ולא מבין ולא מבין!! מה אתה חושב שאני לא מבין?? ואל תידאג אחריות יש לי!! זמן יש לי בטונותתת!! וסבלנותתת וביכלל לגדללללל!! הוא נירגע ואפילו מסתובב ליפעמים..

skalariya

New member
הסקמה מלאה עם

זה שגידול בעלי חיים דורש ידעה, רצון ואפשויות לתת את התנעים אבל מלמדים.ולמה לזרוק? אני מעמינה שכל מגדל/חנות יסקים לקבל חזרה את הזוחלים(בהבדל לתוכים ודגים), והיו לי אנשים, גם בוגרים שלא הסתדרו עם הנחש שלהם.החלפתי. בלי בעיה, לאחרי בדיקה של בעל חיים.תראה כמה נחשים בוגרים יש למכירה/החלפה בפורומים ולוחות. סיפור קצר : פעם משהוא, שמכרו לא באיזה מקום נחש מגיע אלי ושואל:במה להאכיל אותו? אני מסתכלת, ומה אני רואה? סוג של נחש רוסי שאוכל רק ראשנים. הסברתי, לא הקשיב לי בחור(בוגר), אחרי שבוע ניסיון קושל של להאכיל נחש בגופים-מסר לי אותו. העברתי את הנחש ללקוח אחר שלי, אז אחרי כמה ראשנים נחש התחזק, ובסוף גם הסקים לנקבות גופי. מה רציתי להגיד-אפשר להסביר,ללמד, אם זה לא אזר, אז גם לאזור לנחש לחיות אצל מישהוא אחר, שיטפל בו יותר טוב. לילדים יד התלהבות וזה היופי בלעבוד מול ילדים.לא ללכת לפי כל בקשתם, אבל לנסות לעזור.

oralkali

New member
אוףףףףףף אני כן מביןןן

קראתי בימיוחד עד כרכני תירס! ואל תדאג זה לא משהו של שבוע.. עוד מכיתה א' רציתי נחש הביאו לנו נחשים לבית ספר ואז שמו לי נחש על הצוואר וכל כך אהבתי אותווו הוא כזה עדין ויפה..... ואני יודע שצריך לישמור אל טמפרטורה.. וביגלל זה יש לי 2 מדי טמפרטורה לצד החמים והצד הקריר.. ואני ישמור טוב על המעלות!! עוא חצי שעה אמא שלי לוכחת אותי ליקנות כמה דברים לנחש.. אבנים כאלה.. וגזע מתאים.. ודברים נגד קרדיתים וקרציונים (חח אתמול בילבלתי לאחותי תמוח אם קרציונים היא רצתה להביא סתם איזה גזע מבחוץ).. ואני מגדל גם עכברים אם דברים בריאים!! וירקות שיש בהם ויטמינים!! והמיםם וגם לנחש.. אני עוד מחפש כמה שיותר חומררר וקורא ועושה לפי מה שצריך!! עוד יש לי שאלות קטנות.. ואני ישאל.. וגם הולכים להגיד לי עוד מלא.. אמרתי לכם מי.. וחחחחחחח אני בן 13 תירגעע בינואר אני בן 14 (בתחילת 2007)!! אני לא קונה משהו ואז נימאס לי מימנו ותאמין לי שיש לי חתולים וכלבים עוד משנולדתי ולא נימאס לי מהםם ואל תידאג אני שם שמירה טובה! זה כרכן תירס אלבינו.. אני לא ממש יודע מה הגיל שלו אני לא רוצה להפריע לו עכשיו.. אני יביא בקרוב תמונות ואם תוכלו להגיד לי בערך בן כמה אז.. זה טוב! אתם מדברים כילו אני הולך להשים אותו במקפיא אם 90 חולדות ולזרוק נמלים קרציונים ומכל מינה דברים......... סתכלו מה אתם כותבים!! הוא יפה אששש ובקרוב יש לי כמה שאלות קטנות..

למעלה