הלכתי לשם בסוף לא מצאנו שום חנות פתוחה!! בלכנו ב16:00 ויש להם כרכן תירס ב380 ש"ח!! ועוד בעובי נמלה (לא צוחק) - מה שבטוח הם עוד לא אכלו אפילו אגוז!! חבר של אבא שלי אמר שהוא מסיג ב200 ש"ח אבל חשבתי בחנויות זה 150.. הוא כבר יסיג לנו וזה יותר מידי קטן.. מספיק לו ליהיות בכוס!! אולי אני ילך על האפור הגדול.. (פאק שככתי תשם לרגעע אם אני יזכר אני יגיד..) 380 בשביל כרכן תירס???? קצת מוגזם... אני מעדיף ליקנות תנחש הגדול השמן הזה ב800 (או שזה היה 830)..
קניתי זוג עכברי מעבדה בנתיים.. בקרוב אני קונה נחש.. היום אבא שלי יתקשר לחבר שלו.. (גדי) הוא מגדל מכל מינה חיות ויש לו מכל מינה נחשים.. יש לו גן חיות בחצר האחורית אז מחר הוא כבר ישיג לי איזה משהו ואולי מחר או מחרותיים אני כבר יקנה : )
לא מקווה להיות הנחש שיהיה אצלך. האפור הגדול? זה נחש נורא מעניין, אתה יודע מה הוא צריך? אוכל? חימום? תרדמה? משהו? מחיר לא בהכרח הולך עם הגודל(אם כי יש לו קשר מסויימם), אני מציע שבמקום לקנות נחש, תשקיע מעט בלמידה, קריאה, ואחר כך, תקנה נחש. לא נעים לי להגיד לך, אבל גם האיש עם הציוד הטוב והמתקדם בעולם ועם חוסר יידע שניראה שמצוי אצלך, לא ייתן לנחש גידול מספק.
אם החבר לש אבא שלך הוא מה שאתה אומר שהו אני לא מבין איך הוא מביא לך נחש ילד נחש זה לא צעצוע זאת חיה עם נפש ברגע שהיא מתקלקלת הרגת אותה היא לא תחזור, אין איפה להחליף את הבטריות כדאי שתלמד טוב טוב ותחשוב המון על מה שאתה רוצה לעשות ומה זה לעזאזל האפור הגדול הזה שאלוהים יעזור לנחש האומלל שיהיה אצלו
חחחחחחחחח ניראה לכם שאני לא יטפל בו... אני קראתי מלא מדריכים ומכל מינה על הכרכן תירס.. ויש לי כלום קטן בינוני ואקווריון ענק (אם יהיה צריך).. ואם אני יקנה תאפור אם הכתמים אם הראש הקטן והגוף הגדול (ניראה לי שזה פיתון מתכדר).. אז אני יקרא עליו מלא דברים ואז יטפל בו לפי הטמפרטורה.. ויחזיק אותו כמה שצריך שיתרגל וישים לו עזע שיתאים לגודל שלו ואני יגדל לו אוכל בריא אם מים.. ומכל מינה ירקות לוויטמינים וגם אוכל רגיל לעכברים!! אתמול הוא זיווג אותה.. יש להם מעורות טובות שהם עשו בתוך דבר כזה שהם מחרסמים ועושים בור בקלות.. שהיה להם כיףף.. אז הם ימליטו ואני יטפל כמו שראיתי במדריכים בגורים.. וישים עוד כלובים ויבנה להם דברים כאלה.. וגם הנחש!! אני יקנה לו בהתחלה וולדות.. או שאני יתן לו מהעכברים.. ואז יתן לו לאכול לפי אך שצריך לנחש קטן ואז שיגדל אך שצריך לגדול.. ואז אני ישחק איתו וישים אותו באקווריום וישים לו דברים נוחים שמתאימים לנחשים וינקה אותו מתי שצריךךך ויטפל בווו וחוץ מזה יש לי חתולים ו3 כלבים ואוגר של אחותי ולשעבר טוקים של אחותי.. ואם יהיה צריך לעשות לנחש ניתוח אני ילך איתו לווטרינררר ואז הוא יעשה לו ניתוחחח ואם יהיה לו קרדיתים אני ינקה אותו.... ואז ינקה תקלוב ויקנה גזע חדששש וישים מצע חדששש ואני ישים לו מוזיקה חלשה לכמה דקות ליפעמיםםם וגם מים כמה שיותר בריאים (לנחשים)......... וחוצמיזה אני יטפל בו אך שצריך לא כמוכם זורקים אותו בכלום ולא מביאים כלום
היה לנו פעם נחש כזה נחש מים קטן כזה שחור לבן ממש קטן כזה שקנו.. ויש לנו גם דגי זהם וגופים וגם שטוחים כאלה מוזרים זללנים.. ודג מנקה ומכל מינה כאלה אחרים מוזרים..
כן "אנחנו" זורקים את הנחש ולא נותנים לו כלום, אבל מה שכן "אנחנו" יודעים שמתכדר הוא בוודאי לא אפור, ובטח שלא ראש קטן. שאני יבין רק, אם היה לך נחש שמחר צריך לאכול, מה הוא היה אוכל? את התיכנונים שלך? שאלוהים ירחם על הנחש שלך.
חחחח ניראה לי שאני ישים לו מוזיקה אני יודע שיש להם שמיעה רגישהה אני הולך לקנות לו עוד דברים עוד מעט והיום הוא קצת פחד אבל התרגל קצת.. ואני לא יודע את הגיל שלו אם אני יביא תמונה תוכלו להגיד בערך..?
מחיר אצלי בחנות 250 ש"ח פחות מע"ם 15.5% =211.25 ש"ח מס הכנסה 37% מכל הסכום, כי במקרה כרכנים מגידול שלי מהבית ואני חייבת למכור בעסק =133 ש"ח ובמקרה ושילמו בכרטיס אשראי זה פחות 3% עוד מ250 ש"ח =133-7.5=125.5 ש"ח לא מגיע לי לקבל על קרכן אוקיטי 125 ש"ח? תודה על סובלנות, לינה, בעלת חנות וגם מגדלת
לא הבנתי מה זה קשור. יש לך חנות ואת מוכרת מהבית ולא מהחנות? מה עומד מאחורי זה?או שאת מוכרת מהחנות מה שבבית? ומה קשורים כל החישובים האלה? את מעדיפה למכור בפחות כסף מהבית ולא בחנות או שאת מפרסמת את עצמך על חשבון הויכוח כאן? הילד הזה רוצה נחש,אני לא יודע אם הייתי ממליץ לו גידול של נחש,למרות הניסיון שהוא טוען שיש לו בגידול בעלי חיים אחרים,הוא עדיין ילד וזאת אחריות גדולה. נכון שאולי קל יותר לתחזק נחש מאשר כלב אבל זו עדיין חיה שצריכה תנאים מסויימים בשביל לגדול וצריכה תשומת לב רבה.אם אני הייתי בעל חנות/מגדל הייתי חושב פעמיים...
לגבי פירסום-איפה שהוא רשמתי כתובת, טלפון או משהוא אחר? אז לא צריך להעליב ולגבי ילד- יש לי הרבה לקוחות שהם ילדים כל אחד מהם קנה אצלי בעלי חיים בפעם ראשונה עם ההורים.אף אחד לא קיבל לא נחש ולא תוכי ללא אישור ותמיכה של ההורים,ועד עכשיו לא היה לי מקרה של חוסר טיפול ואחריות אצל משפחות עם ילדים .חוץ מזה, בחור אולי מתלהב קצת יותר מידי, אבל הוא לא קטן מידי בשביל להחזיק נחש בבית ולטפל בו.אז על תארסו לבחור את ההתלהבות שהוא מגיע איתו לפורום.
לפי הכינוי שלך יודעים בדיוק מי את... אני קורא בפורום הזה לא מעט וכל מי שקורא אקטיבי או פסיבי בפורום יודע שיש לך חנות ויודע גם איפה היא ועובדה שלא המליצו על החנות שלך ואת נכנסת ואת גם רושמת שאת מגדלת ובעלת חנות לכל מי שעדיין לא יודע. אז עשי טובה,אל תאכילי אותי שטויות. את פירסמת את עצמך ובגדול, ועל חשבון הילדון שרוצה נחש. גם כשרשמת מניק אחר(של ארז S) שבהמשך של השירשור מגן עליך. אז עשי טובה, די לנסות לעבוד על אנשים,זה פורום שבא לתת מענה ועזרה לאנשים שיש להם או שרוצים או שניתלו בזוחלים,זה לא פורום שמפרסמים בו מחירים של חנות שלך או כל מיני חישובים אישיים שלך או מפרסמים בכלל.בשביל זה יש לוחות מודות,אז תתנהגי בהתאם.