מחר (יום שבת) אני הולך לקנות נחש...

רוצה תאנקונדה שלי?../images/Emo6.gif

אני בטוח שאצלך הוא יהיה בידיים טובות , ורק שהוא אצלך אני אישן בשקט.... אמממ...בעצם אני אתן לך אותו חינם , כי לא כל יום מוצאים מגדלים "דגולים" כמוך , מתוק. חחחחח חחחח וואלה כוכב אמיתי אתה. ואגב , סתם הערה שלא קשורה: גם אתה וגם עוד מישו בשרשור הזה , תשפרו דחוף את הטעויות כתיב שלכם.

skalariya

New member
משתדלת ../images/Emo66.gif

מקווה שאחרי עוד 7 שנים בארץ אני אשתפר :)))

oralkali

New member
יש סיכוי אבל לא עכשיו חח : - )..

זה קצת גדול בשבילייייי (אנקונדה)!! אני יכול לבנות כלוב אבל האוכל (לא ממש קראתי על הנקונדות אבל ראיתי שמצאו בבטן של אנקונדה נמר :X ושהיא גודלתתת?? אבל אני יכול אולי להסתדר אם זה (אם אתם מצליחים) רק לא עכשיווו!!!!) ומאגניבבבב תוסיף אותי לאי סי 210690671 או למסן [email protected] שלח לי תמונותתת פליזזזזזזזזזזזזז

oralkali

New member
וגם..

החימוםם..... אם כבר אנקונדה אז צריך לעשות לה כמו כלוב על השטח גובהה כזה אבל טוב והחימום (קשה לשמור על כלוב גדול)!! והמצע ואם היא בורחתתת וואי וואיי.. והביסיםםם (טוב אנקונדה!! מביס היא תיבלעע אותי) עזובבבב לא בא לי אנקונדההההה (ראיתי בטלוויזיה שהיא יכולה לבלוע בנאדם) או שקצת הגזמתי?!?! (אי אפשר ממש להבין לפי התמונות פעם אחת אני חושב שהיא קטנה כמו חנק פעם אחת רואים אותה בעובי פיל... תגידו גודללל ניראההה אולי אם אני ימשיך אני יקנה שאני יהיה גדולללל אבל קודםםםםםם שלח לי תמונותתתתת הבאתי אי סי ומסן!!!

erezss

New member
שלום לכולם כאן ארז זוחלים

אחריי שקראתי בעיון ועקבתי אחריי השרשור תרשו לי בבקשה להגיב אורקולי שלום לך לגביי רכישת נחש אני כן ממליץ לך יש לך את הרצון הנכון והמוטיבציה לגידול נחש ואשמח להדריך אותך..... בכל שאלה ובעיה שתיקרא בדרכך סקלאריה שלום לך אהבתי את הגישה שלך לנושא רק תקני את שגיאות הכתיב שלך.....ואני כאן גם בישבילך......... ולכל אלו שרשמו לאורקולי שקודם ילמד ליכתוב עדיף שאת הציניות נעזוב בצד ולהפך נהודד ילד כזה כן להיכנס לתחום תודה ארז זוחלים

כולם פה צריכים לזכור רק כמה דברים!

באיזה גיל רציתם את הנחש שלכם ומה היה הידע שלכם בזוחלים ! הוא שאולי כולכם צדיקים נולדתם הם זוחל ביד וספר אל איך לגדל אותו אז קדימה אוהבי זוחלים יש עוד אחד שרוצה ליכנס לתחום פתחו לו דלתות ולאט לאט יהיה עוד מגדל נחמד בארץ הקטנה שלנו!

סקלריה

כבר שבוע שלם שכולכם מנסים לעזור לו, מסבירים לו ומכוונים אותו שוב ושוב. כמו שזה נראה, הוא מחפש יחס יותר מישהו מחפש נחש. לא צריך לרחם עליו. את כל ההסברים והקישורים הוא קיבל, כולל הפניה לחנויות וללוחות מתאימים למצא את מבוקשו.

למעלה