מחשבות לשעת לילה

מחשבות לשעת לילה

זה לא בדיוק נושא הפורום, אבל כאן אני מרגישה די נוח (אם כי לא מספיק בשביל להשתמש בניק המוכר שלי
). אני גם לא ממש בטוחה שיש מה להגיד לי, חוץ מלהגיד ללכת לטיפול, ואני עוד לא בשלה לזה. סקס. קשה לי להתחיל אפילו ככה. אני לא גומרת. לא יודעת מה זה אורגזמה. אף פעם לא ידעתי. פעם, מזמן, לפני בן הזוג הנוכחי וגם בתחילת הקשר איתו, הייתי עושה המון סקס. אבל די מהר, ובלי שום קשר להריון או ללידה, העניין דעך. הוא היה גומר, ואני לא, וזה ביאס את שנינו, אבל אותי זה ביאס מספיק בשביל להתחיל לכעוס עליו בגלל זה, ולאט אבל בטוח פשוט נעלם לו החשק. לחלוטין. אני לא רוצה איתו ולא עם אף אחד אחר. זו לא דרך לחיות בזוג, אבל מדובר כבר בשנים, ואני לא מצליחה לשנות את הגישה. וגם לא מצליחה לגמור. רק הודעות

משוש30

New member
רגע גם עם בני זוג אחרים לא גמרת?

טוב אז הנה וידוי (ועוד בניקי האמיתי...) לא גמרתי במשך שנים והרבה בחורים עד שהגעתי לאחד שאיתו פתאום זה הגיע. מאד נהנתי מסקס אבל לא גמרתי ואפילו לא ידעתי את זה עד שהדבר האמיתי הגיע...ומהרגע שידעתי מה עושה לי את זה יכלתי לשחזר את זה עם אחרים. הוא פשוט לא עושה את הדבר הנכון מבחינתך אז כן טיפול מאד מומלץ. אצל סקסולוג כמובן. את לא צריכה לכעוס עליו ואני בטוחה שעם קצת הכוונה מאיש מקצוע זה יגיע!

מסכימה עם מאשה

זה פשוט עניין של להכיר את עצמך ומה מביא אותך לגמור. כמובן שגם בן הזוג יכול לסייע בתהליך הלמידה העצמית, אבל זו בפרוש האחריות שלך ובלי רצון מצידך זה לא יקרה ולא חשוב כמה הוא יתאמץ. אין מה לכעוס עליו. הוא לא יכול לעשות את זה בשבילך. אני לא בטוחה שאת ממש חייבת איש מקצוע. אולי קצת להתנסות בדברים חדשים, לבד וביחד, לקרוא ספרים לבדוק תנוחות וכו'. אם לא תצליחי, תמיד תוכלי לפנות לאיש מקצוע.

lulyK

New member
מסכימה.

בהנחה שאת יודעת לעשות את זה לעצמך, זה רק עניין טכני פעוט של פתיחות כדי להביא את זה גם לסיטואציה זוגית (בעצם אין לי מושג אם "פעוט" זו המילה האחרונה, אבל בהחלט יש תקווה
).

הנחה מוטעית. גם לבד לא ../images/Emo4.gif

מקולקלת
אגב, יש המון פתיחות. גם בתיאוריה וגם בפועל.

lulyK

New member
אז הייתי מתחילה מזה,

אגב, יש פה בתפוז פורום טיפול מיני ומיניות שמנוהל ע"י אנשי מקצוע (אני חושבת).

עמית@

New member
לחלוטין לא מקולקלת.

ומסכימה מאוד שכדאי ללכת לטיפול, גם נפשי אבל גם טיפול פרקטי, אצל סקסולוג/ית, חבל שתפסידי, חבל שתשאי על עצמך אשמה שלא במקום.

מעיןבר

New member
חושבת כמו כמו קודמותי

הפתרון הראשון הוא אוננות (עבודת יד או עם ויברטור
). קודם כל תלמדי לבד ואז תצרפי אותו ותלמדי אותו. והכי חשוב - סקס זה לא רק אורגזמה. זה אינטימיות ואהבה עם בן הזוג. בעיני, קשר שאין בו סקס טוב, הוא קשר עם בעיה אמיתית. אני יודעת שאולי יש מי שיגידו שזה לא פוליטיקלי קורקט, אבל ככה אני חושבת.

מעיןבר

New member
אה, ועוד דבר

נסי לקרוא קצת בפורום סקס לנוער (733). אני יודעת שזה נשמע משונה, אבל זה פורום צעיר ונחמד של הרבה בני נוער שמגלים את עולם הסקס ולדעתי במובן מסויים את מצויה באותה נקודה.

אלינה12

New member
בעניין המחשבות

הרבה שנים גם אני לא גמרתי...בגלל המחשבות. כל פעם שהיינו במיטה הייתי חושבת תוך כדי "האם אני הפעם אגמור? למה אני לא גומרת?". ברור שזה לא היה מביא לאורגזמה, זה היה מביא לתיסכול ולאי חשק לעשות את זה בכלל. ברגע שהפסקתי לחשוב זה חזר ובגדול. פשוט להיות עם זה, להתמסר. וכמובן, סקסולוג זה מעולה. אם כואב לך משהו את באה לרופא,נכון? אז למה כאן את צריכה להתבשל? זה רופא רגיל, כמו כולם רק עם התמחות בסקס.

בימבילי

New member
לי יש המלצה פרקטית -

"רוקט פוקט". 100 ש"ח בכל חנות סקס וגם ברשת, ועולם חדש יתגלה בפניך (וגם בפניו של בעלך). ובנימה חושפנית זו - לילה טוב.

בימבילי

New member
אחד מפלאי עולם.

זה מסג'ר (לי מכרו סיפור שבמקור הוא מסג'ר רפואי ורק בדרך אגב גילו את נפלאותיו הבאמת חשובות), 2 בטריות, 3 סוגי ראשים לבחירתך. עושה את כל העבודה עבורך בהצלחה מסחררת (תרתי משמע). את לא צריכה להתאמן, להכיר את עצמך, ללכת לטיפול ושאר ירקות. הפתרון האולטימטיבי. (אני עוצרת כאן מחשש לשמי הפורומי הטוב אבל אשמח לשתף אותך בעוד פרטים במסר)

למעלה