מחשבות לשעת לילה

ה ו ב י ט

New member
שרשור מחכים על הבוקר ../images/Emo13.gif

וגם לי יש כמה תובנות בעניין, מקווה שיעזור ולו בקצת. את הלידה גמרתי עם קרע קטן ותפרים לא רציניים. הייתי בטוחה שהכל יהיה בסדר. אבל להפתעתי היה לי כואב *כל* פעם בסקס. הלכתי לרופאה שבדקה מאוד ביסודיות והתיחסה ברצינות לבעיה. היא שללה את כל ההבטים הפיזיולוגיים. כלומר, אין בעיה של תפרים, של צלקת, של צניחה השלפוחית וכל שאר הבעיות שעלולות להיות אחרי לידה. חזרתי הביתה עוד יותר מבובלבת. אם אין בעיה פיזית אז למה כ"כ כואב? ממש כאב שחייבים להפסיק באמצע, אין מצב להמשיך. ואז, לפני כמה זמן חל שינוי. השינוי היה בגישה שאיתה נכנסתי למיטה. החלטתי שסקס=כיף, להנות. ולא סקס=שנינו חייבים לגמור, חייבת להיות חדירה. ברגע שהוצאתי את המשימתיות מהעניין הכאב פחת בצורה דרמטית! לא קורה כלום אם מישהו לא גומר, לא קורה כלום אם מפסיקים באמצע, לא קורה כלום אם אין חדירה. זה פשוט מוריד מהלחץ ומחזיר את ההשתובבות, כמו בני עשרה שרק מתמזמזים (איזה כיף זה, נכון?) ואם יוצא שהולכים עד הסוף, מה טוב. אני יודעת שלא לגמרי עניתי לך, כי את כתבת ספציפית על לגמור ואני כתבתי על כאב בקיום יחסי מין. אבל אולי הגישה הזו תעזור גם לך? אולי צריך קצת להוריד מהלחץ ולהוריד ציפיות כדי להשתחרר ולהנות? אני מקווה שיהיה שיפור

sugerbabe1

New member
לפי דעתי שום מטפל או סדנה לא יעזרו

אף אחד לא ישים את היד שלך על הנקודה (הפיזית כמובן) ויגיד לך שם טמון סוד האושר שלך. תני לאצבעות ללכת בעצמן.. אני חושבת שאת צריכה להתחיל לבד-לקנות לך ויברטור או כל מכשיר אחר(רוקט פוקט) ולהתחיל לחפש לבד לגעת למשש , כי במקומות אינטימיים לבד אפילו שלא נח ונעים זה הגוף שלך ואת חייבת להכיר אותו. וטנטרה זה בדיוק ההפך!זה לנסות ולשלוט על האורגזמה שלך אז זה ממש לא מתאים לה.

../images/Emo41.gifתודה לכולן על העיצות והחיוכים

את רוב העיצות אני כבר מכירה, אבל לא מצליחה ליישם. ויברטור, במיטב כספי
, שוכב לו מיותם במגירת הגרביים. ננסה רוקט פוקט. בימבילי, אם זה יעבוד, אני רוצה את הכתובת שלך למשלוח פרחים ושוקולדים

בימבילי

New member
הלוואי. ואם כבר -

אז טיפים להתחלה: את לבד (או לפי הנוסחא - ילדים ישנים, בעל לא בבית) חושך הרפיה ונשימות עמוקות וגם - לא תמיד זה מצליח ישר. אל תתיאשי. תנסי שוב. לוקח זמן למצוא את המיקום המדוייק. ואתר מומלץ לקנית הרוקט: www.hafuz.co.il אתר מזעזע, מגעיל, דוחה - אבל המחיר נמוך והשירות אמין. מחכה לפרחים ולשוקולדים.

T noki

New member
אין לי אלא להסכים עם כולן

(חוץ מהרוקט פוקט ... לא מכירה אותו אישית, אבל בימבילי
סחתיין על ההתמצאות!) למרות שלא רצית המלצות על טיפול מיני, במקרה בנושא זה עשיתי עבודת מחקר, אז הוא קצת יותר קרוב לליבי. יש טיפולים קצרי מועד של מספר מצומצם של פגישות בדיוק להדריך בבעיה הזו. דווקא נחשבים יעילים. הצעד הראשון הוא להכיר את גופך. בקצרה - האם ניסית לשים מראה למטה ולהכיר מה יש שם? זה תחילת הטיפול, להכיר את הגוף באופן אישי ולחבב אותו. אח"כ להכיר סוגים שונים של מגע - חזק, חלש, מדגדג וכו'... הבנת בטח את הכוונה.פשוט לנסות על עצמך במצב של רגיעה וכשדעתך אינה מוסחת משום דבר אחר. צריך גם ללמוד להשתחרר ולתת לעצמך להנות, לא לפחד לכאורה "לאבד שליטה" שהוא מוטיב שנשים אנאורגזמיות לפעמים לא מסוגלות לעשות. בקיצור, כוונתי שחוץ מהענין הגופני צריך גם רגשית ללמוד להשתחרר. אחרי שלומדים לבד כמובן צריך לשתף את בן הזוג וללמד אותו מה עושה לך טוב, אבל קודם ללמוד על עצמך. יש ספר שנקרא "סקס עכשיו" - הומוריסטי אך נותן הרבה רעיונות פרקטיים גם לך לעצמך וגם לבני הזוג, ויש עוד הרבה ספרות סקס מקצועית. אם את רוצה את יכולה לשלוח לי מסר. שיהיה בהצלחה.

אז כמה דברים

קודם כל, אין לי בעיה של פתיחות, אני מכירה את עצמי היטב, ובעבר אהבתי לנסות הרבה דברים. גם צעצועים, אם כי לא פוקט רוקט
. אפילו נכתב ופורסם ברשת סיפור בהשראתי (כל הפרטים בדויים, אני רק השראה). אני כן מרגישה שהבעיה היא, באיזה שהוא מקום, בעיה של חוסר יכולת להרפות. קונטרול פריק אמיתית. אני אשמח לדעת יותר על הטיפולים קצרי המועד, איך מגיעים אליהם, וכמה הם עולים. ולמי שרוצה, חיפשתי את הסיפור "שלי". פעם הוא היה מריץ אותי לבן הזוג באופן מיידי. תהנו.

T noki

New member
טיפולים מיניים קצרי מועד

אפשר להגיע דרך מקומות שונים. יש בכל בי"ח גדול מרפאה לטיפול מיני - הם מוסמכים ומתמצאים בטיפולים כאלו. יש תחנות לטיפול במשפחה - קצת יותר זול. יש מטפלים מיניים פרטיים. בד"כ מספר פגישות מצומצם ולא טיפול של שנים, לכן גם אם כל פגישה לא כל כך זולה, סה"כ זה לא נורא יקר, אבל נורא חשוב... את יכולה לשלוח לי מסר באיזה איזור (מרכז, צפון, דרום) ואני אנסה לתת פרטים.

למעלה