מחשבות לשעת לילה

בנושא הרוקט פוקט

אתן ראיתם את המכשיר גילוח החדש של ג'ילט - ההוא עם הבטריה? תשמעו יש לו עוד כמה מעלות שבטלויזיה לא מספרים עליהם.

אמברון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

בעוד שבוע יתגלה מחסור ברוקט פוקט בגלל שכולנו נרוץ לקנות לנו אחד.

בימבילי

New member
טיפול? חולקת על קודמותי.

ממה שאני מבינה מההודעה שלך את מחפשת פתרון פונקציונאלי (לפחות בתור התחלה). את רוצה לגמור. לדעתי, אם תפני לטיפול כדי בסוף לגמור - ייקח לך עוד המון זמן ותסכול עד שתצליחי. את העניין הפונקציונאלי - תפתרי בדרכים פרקטיות, שאת המוצלחת שבהן ציינתי בהודעתי הראושנה והזכורה לטוב. אם יש דברים מעבר - זה כבר עניין לחשיבה מורכבת יותר. כן טיפול, לא טיפול, למה טיפול ואיזה טיפול. בהצלחה.

lulyK

New member
אני חושבת שהרעיון שלך גאוני

אבל כשהראש לא שם, שום רוקט פוקט לא יעזור.

galiaS

New member
פרקטית, נראה לי שעדיף לנסות את

הפוקט רוקט (לא שם גדול?) ואם הוא לא עוזר לבחון טיפול יותר ממוקד. נראה לי שהולכים לטיפול אחרי שמרגישים שאנחנו לא יכולים לעזור לעצמנו ולכן קודם כדאי לנסות במו ידינו (תרתי משמע).

בימבילי

New member
זו כל הגדולה שלו. הוא לא מתחשב

באיפה הראש שלך ולמען האמת לא מכיר בזה שיש לך גם ראש. הוא מאוד ממוקד מטרה. זו פונקציה של זמן - אם את לא מרוכזת, הראש שלך לא שם וכו' - פשוט יהיה לו יותר קשה (וגם לא חייבים הצלחה של מאה אחוז). אז שיעבוד. מקסימום מחליפים בטריות בקצב מסחרר. (או כמו שחברה שלי אמרה: את יודעת כמה פעמים לקחתי בהיסטריה בטריות מהמכוניות של הילדים?) בוקר טוב ויום נעים.

דרך אגב, זה ממש חוסר אחריות מצדך

להמליץ ל הרוקט פוקט בלי להזהיר מראש שחייבים מלאי בטריות AA בבית... ההבדל בין בטריות כמעט גמורות לבטריות חדשות הוא הבדל של, בוא נגיד ככה, שמיים וארץ...

mummy

New member
רק בוקר? עולם חדש וטוב אני אראה לך

נראה לי שזה המשפט שצריך מעכשיו לחתום את כל הודעותייך. זה, ולהמשיך לקיים כמובן. יש לי תחושה שזה לא הדבר היחיד שאת יודעת ולא היה לך נעים לספר

בימבילי

New member
אני לא חושפת את כל הקלפים

בבת אחת, כדי לא לשעמם אותכן. לשמור על מתח חיובי.

יש לי שדרוג לבמבילי

קודם כל צריך לעבוד גם על עניין החשק... נתחיל בקטע היותר "פסיכולוגי" אני יודעת שאני כדי שיתחשק לי צריכה להרגיש נחשקת, צריכה לקבל פידבקים מבן הזוג על איך שאני נראית וגורמת לו להרגיש, והמון מגע לפני כן, לא רק פור פליי אלא מגע ואינטימיות לאורך כל היום. אני מצטערת, אני לא מכונה שנדלקת כשממשמשים לה את הציצי, אני צריכ להרגיש נאהבת ונחשקת אחרת אין טעם. אולם, באופן קצת יותר, פרקטי: המלצתי, אפילו אם בהתחלה יש לך רתיעה קצת, והרתיעה היא מחשבתית, ל\כלומר, זה לא מוריד לך דווקא את החשק פיזית : סרטים כחולים. יש גם באינטרנט יש דברים "סטנדרטיים" ממש לא סוטים, פשוט זוג נורמלי עושה את זה. תדעי לך, זה מעורר... תראי אם זה עובד עלייך ומעורר אותך ואז נכנס לתמונה הרוקט פוקט תלמדי איך לענג את עצמך ואז תוכלי לשתף את בן הזוג בהדדיות ובצפייה משותפת... אומר ולא אוסיף... [ולכל החברות שמכירות אותי, תשתדלו לא לזכור את זה כשניפגש, הא?]

אז לא ניפגש יותר לעולם?

זה בכלל לא אני זה מישהו כתב בניק שלי בחיי... רוקט? פוקט? אין לי מושג מה זה...

למעלה