מחשבות לשעת לילה

ועוד רעיון פרקטי

אולי לעשות את זה מול הטלויזיה, עם סרט "טוב"? לא יודעת מה עושה לכם את זה, אבל יש מגוון אדיר של סרטים בתחום הזה, מרך ועד קשה (תרתי משמע).

ומה עושים עם בעל שמסמיק כל פעם שמ

מדברים על חנות סקס? ובמפתיע יש כאן באזור חנות סקס מאוד נחמדה (לא כמו זאת שהיו פה תמונות שלה בכל אופן אנחנו בפרימפריה) אבל שמנהלת אותה בחורה מקסימה וממש נעים להכנס לשם, וכל פעם שאנחנו נכנסים לשם ואני מתלהבת מהחידושים הוא מסמיק ומתחילות להתבלבל לו העיניים ובאופן כללי הוא רוצה שהאדמה תבלע אותו. דרך אגב ראיתם את הויברטור עם השלט רחוק? את במיטה, הוא בסלון והוא מפעיל את הויברטור נחמד לא?

עמית@

New member
ויום אחד הילד ימצא את השלט....

יוסי בכללא יכנס לשם.. אבל כבר דיברנו על הפוטנציאל הגלום בחנות סקס לאימהות (מי לאדוני אלי?)

daldan

New member
איפה יש כאן חנות נחמדה?

עם כל ההמלצות כאן אני מתחילה לחשוש שאין לנו מספיק זמן ליישם הכל. בכל זאת יש מגבלות. מתי מספיקים?

lulyK

New member
איפה זה "כאן"?

יש חנות מאד מאד נחמדה ומיוחדת לנשים, בת"א.

daldan

New member
באיזור של אמא של עופרי וטל ../images/Emo6.gif

לגבי שתינו ה"כאן" הוא זהה

ענתש

New member
באינטרנט. למה לקנות בחנות ?

המחירים ברשת יותר טובים (וזה יקר הדברים האלו !) וזה מגיע הביתה עם כתובת שולח תמימה ולא מסגירה (משהו סטייל "א.א. שיווק ומכירות בע"מ"). ואפשר לעשות שופינג גם ביחד וגם לבד, באינטימיות שלכם, בלי מוכר שמציץ מעבר לכתף. תכתבי בגוגל "אביזרי מין" ותראי איזה שפע חנויות אפשר למצוא. תעשי סקר שוק והשוואת מחירים (יש פערים מאד גדולים בין חנויות) ויאללה - לכי על זה. אגב, כל האביזרים האלו רק מהנים יותר שמשתמשים בהם ביחד, בזוג, ולא לבד. אם יש פתיחות אז זו הדרך....

עמית@

New member
זה יקר בטירוף, לא ייאמן.

800 שקל למשהו ירוק, גדול, רוטט ומרצד

lulyK

New member
הבנתי ממקור מוסמך (שהניק שלו מתחיל

ב-ב'
) שבארה"ב זה עולה 8$ (ומהתיאור שלו זה משהו קטנטן דווקא. נראה לי שהלכת על משוה יותר מתקדם).

בימבילי

New member
בנות! אתן מבלבלות מוצרים שונים.

הרוקט עולה 100 ש"ח בערך בישראל ו - 10$ בארה"ב. ירוק, רוטט, מרצד ועולה 800 ש"ח - לא בבית ספרי. בטח איזה ארנב מזמר.

עמית@

New member
ברור שלא התכוונתי לרוקט, התכוונתי

לדינוזאור שנתקלתי בו במקום אחר.

lulyK

New member
במחיר הזה

כבר אפשר לרכוש את כל ארבעת הטלטאביז.

בימבילי

New member
את במיטה, הוא בסלון ומפעיל

את הויברטור? מתי? מתי שנוח לו? והוא צועק לך שתשימי את הויברטור במקום הנכון? (או שאולי אני מגלה כאן בורות מביכה?)

את לא מגלה בורות מביכה

גם אנחנו תהיינו בקשר אליו ואיך זה אמור לעבוד. עמית הרסת אותי עם הילד שמוצא את השלט. מזכיר לי שפעם בדיאדה הייתה הרצאה של ד"ר למיניות (קיבלה את הד"ר מאיפשהו בארה"ב) בקיצור זה הרצאות של אמהות עם תינוקות. - בתור התחלה היא העבירה לנו סיפרון שכל מה שיש בו זה פותים מכל הצורות הצבעים והגדלים. ואח"כ היא פתחה את המזוודה שהיו בה כל מיני צעצועים. התינוקות ישר רצו לצעצועים והתחילו לבדוק אותם - מכירות את הויברטור בצורת לויתן לאמבטיה? עופרי מאוד אהב אותו בגיל 8 חדושים...

אמברון

New member
ועוד רעיון פרקטי...

ברחבי הארץ מתקיימות סדנאות טנטרה. חברה שלי היתה בסדנא כזאת והיא מספרת שזה שיפר פלאים את איכות חיי המין. לי קצת קשה עם סדנאות מסוגים שונים, אבל אם אתם פתוחים לרעיון - הנה עוד דרך להגיע אל היעד הנכסף.

למעלה