מחשבות של שבת

• פותח הנושא boie
  • פורסם בתאריך

boie

New member
מחשבות של שבת

קצת מחשבות חדשות לבוקר שבת. הבנות החדשות איבדו את המומנטום. נכנסו יותר מידי מהר למצב א-מיני. במצב שנשאר חודש וחצי ,היו צריכות לתקוף כל מה שזז על מנת להשאר במשחק. לא עשו את זה . קרן-כמה שהיא התכערה בזמן שעבר מאז תחילת התוכנית. לא מושכת,לא מענינת ,סתם. לא מאמין שגב נמשך אליה. אורטל- מתחילה לשעממם.לא עושה שום מהלך שנוכל ממש להרגיש אמפטיה אליה. גם היא כבר פחות מושכת. ענבר- החוצה ומהר. חייבת להתחיל דיאטה ,ממש התרחבה. אתי-יותר שקטה,אבל העניין מוצה עד תום. ליהי- מצליחה להמשיך את המשחק עם בן.ויתרה לקרן על גב וטסה חזרה לזרועות בן. מחפשת איך להשאר במשחק בכל מחיר.יתכן ואפילו שכבה עם בן ,למטרה זאת. דניאל-יפה,מוכשרת,עובדת בשכל ממשיכה להיות מענינת על המסךץלא משעממת לרגע. נעשית מושכת ומינית יותר ויותר.הבעיה שלה שהיא לא נותנת לאיתן לנשום לפעמים. אני עדיין לא יודע אם איתן אוהב את זה או לא. גב- חייב לעשות משהו לא צפוי ,אם הוא רוצה לנצח את דניאל ואיתן,או את אורטל. לא נראה לי שזה ילך עם קרן.

webguy

New member
דניאל לא שבלונית ?

כל הזמן עם אותו דבר אני אוהבת אותו זו השיטה שלה להפחיד את כולם אל תפגעו בי הוא שלי ..!!! אין חדש תחת השמש. דווקא קרן מייצרת עניין לפחות מצידה שמצהירה שהיא בעניין של גב לא בטוח שהוא חושב ככה :) אבל אצלה יש שנויים מענינים מאהבה אחת לשניה ..הזוי אבל יש ענין ..!! אורטל- מסיימת קשר רופף במילא עם אורן והשאלה מה הלאה ? להיא- בן מעניין רומן בהמשכים ... זה ההוכחה שגם טימטום יכול להיות מעניין , אפשר לקטר ולהנות :) ענבר ואתי - אתי שנרגעה כבר לא מענינת וענבר מעצבנת אבל מעוררת עניין סביבה . כלילת התוכנית נמרחת יותר מדי ...רגעים מתים והרבה רצוי וממולץ לקצר אותה ..!!

boie

New member
דניאל משדרת משהו

לא יודע אם זה הפחדה סביבתית,אבל כרגע איתן נותן לזה לגטימציה. חוץ מזה שהיא בהחלט סקסית. הקנאה שלה מוציאה אותי מהכלים. אני אישית שונא קנאות כזאת. מצד שני היא יודעת גם לתפוס את גב לשיחות צפופות. קרן פשוט כבר לא מושכת.

איך את רואה שדניאל לא נותנת לנשום?

רוב היום הם כלל לא יחד. הוא חצי יום עם הבנים, היא במטבח או עם הדיירים האחרים וחלק מועט מהזמן הם מבלים יחד, לא לשכוח, הם זוג טרי, יש משיכה ורצון ןלהיות יחד אבל התנאים כמעט ולא מאפשרים להם.....

שרון-ב-

New member
לגיטימי ביותר

שהיא תדבר על איתן ועליה. ותאמר מה שעל לבה. טבעי. הבחורה מאוהבת ועברה מספיק בבית הזה, סוף סוף יש לה קצת שקט. בכלל, לנהל 'זוגיות' או קשר במקום כזה, נראה לי סיוט. משעמם ואין פרטיות. כמה אפשר כבר לדבר ולדבר? זוג בחוץ, בעיקר בתחילת קשר, יוצא לבלות, ליהנות ולהכיר אחד את השנייה בכל מיני סיטואציות. שם זה נראה נורא עד בלתי אפשרי. וכל הכבוד לה שהיא שומרת על שפיות.

את שוכת שזו תוכנית שיש לה קונספט

כי זו תחרות, ובתחרות כמו בתחרות, היא צריכה לעשות הכל כדי לנצח.\ מה אתם מצפים שהיא תעשה? תשב בשקט ותתן לאחרות להתקרב אליו? היא פועלת בשכל רב.

webguy

New member
היא דואגת ליידע את כולם שזה מינמום ...

סיפור אהבה מהסרטים ..!! וזה לא נכון כפי שאמר לפחות הבחור ..!! יש רגשות מאוהב לא ..!! כאשר מישהי תעשה צעד יש הבחורה תתחיל לילל ותדאג שכולם יראו וישמעו את זה , כולל הבחור ..!! אין כמו רגשי אשמה בתוכנית פתוחה לציבור ..איזה בחור או בחורה יקבלו אהדה כמי ששובר בחורה כדניאל ומותיר אותה עזובה ושבורה .. אני לא יודע אם זה טקטיקה של דניאל מכוון או שהיא כזאת ,אבל זה מעיד על חוסר בגרות נפשית ..!!! ברור שהיא מקנאת וזה טבעי ומובן אבל התנהגות היסטרית כמו שהפגינה בפגישה של איתן וקרן לא מעידה על בגרות להפך ..!! על חוסר בטחון עצמי ..

efrat800010

New member
../images/Emo45.gifאני מחכה לצעד של אחת החדשות לעבר

איתן ואז תראו מה ייצא ממנה.... לא אשכח את שיחות ההבהרה שלה(הסנדק) עם כמה בנות לגבי היחסים עם איתן (אל תחשקי בו-תתרחקי ממנו ואני אדאג להשאיר אותך פה...)

דיי3

New member
התקווה היחידה היא שאיתן יתחיל להתעניין

במישהי באמת. מישהי שתגיב בטבעיות לגבי התעניינות של גבר. אז לא תצא רעה בעיניי הציבור ובכל זאת יהיה מעניין.

דווקא אתמול דניאל הביעה חשש בפני קרן לגבי

היחסים לא חושבת שהיא מיידעת ומנפנפת בסיפור אהבה.

meytula

New member
עזבי.יש פה אנשים קבועים שמעוותים כל מה שקשור

בדניאל
אני כבר הפסקתי להגיב

meytula

New member
הרווחת רוגע../images/Emo3.gif

כשמגיבים להם רק מעצבנים ולא נכנס להם כלום לראש..

שרון-ב-

New member
כעת זה ברור ../images/Emo2.gif איתן הוא המטרה של מור

בחורה פקחית ביותר.. רואים עליה. כעת זה ברור כשמש.... הבחירה שלה בגב... שידרה שלא מהווה סכנה לכאורה לדניאל ואיתן. נאיבית ותמימה מפרגנת לזוגיות שלהם. אך בכל פעם שאני כבר צופה, היא צמודה לאיתן..... וכעת במשחק השש בש, מכל שטות צחקה מינימום היא בהופעה של הגשש החיוור ברגעי השיא, אך כשדניאל נכנסה למטבח, מור לא חייכה אל איתן אפילו, פתאום כל המימיקה שלה השתנתה..... זה היה מדהים לראות את זה..... המשך יבוא.... אין לי ספק (כמו שלא היה לי ספק שליהי, כמוצא אחרון תכנס עם בן למיטה.... )

למעלה