מחשבות של שבת

• פותח הנושא boie
  • פורסם בתאריך

meytula

New member
לאנשים יש פה זיכרון קצר.שמתי לב לזה כמה פעמים

''קל לדניאל להיות טובה כי היא במקום נח'' שכחו שאיילת קרן ואורטל היו דבוקות לאיתן והיא התמודדה עם כל הכאב הזה בגבורה.דוגמא אחת מיני רבות..

poseidon111

Active member
לא שמעתי את אורטל אומרת זאת.

שמעתי אותה אומרת שיש לה רנו,ולמרות שזו מכונית מאוד פשוטה היא גאה בה כי היא שלה,מכספה. וגם אם אורטל אמרה זאת,מה שלא בטוח כלל,את חושבת שזה יאה לדניאל לנפנף כך בעושרה?מה עם הצניעות שאת מספרת לנו בהקשר של דניאל,מידי פעם?

Deacon Frost

New member
אז מה אתה רוצה שהיא תעשה?

תמציא על עצמה סיפור של מישהי שבאה ממשפחה דלת אמצעים כדי שהקהל יאהב אותה ויתן לה את המיליון? לצערה אורטל ואתי הקדימו אותה.

meytula

New member
1.יש לך המון להשלים אם לא שמעת את זה

2.דניאל בכלל לא מתלהבת מהעושר שלה.היא אחת הצנועות יחסית למקום שהיא הגיעה ממנו.

poseidon111

Active member
לא צריך להיות פסיכולוג כדי

להבין את ההתרברבות של אורטל, על רקע עדותה לגבי ביתה והוריה.חבל שאת נתפסת למה שנוח לך, ולא מנסה להבין מעבר להצהרות. זה, עוד לפני שדיברנו על העריכה הצהובה והמגמתית של הסרטון.

meytula

New member
זהו שאחרי זה היא סיפרה על זה בפירוט

מה שאומר שלא הייתה עריכה
לך נח להאמין לזה שדניאל מתרברבת בכסף שלה שזה אגב הדבר האחרון שהיא עושה.

poseidon111

Active member
ממש לא נוח.היא היתה הפייבוריטית שלי

ועדיין היא כזו.יחד עם זאת זה לא מונע ממני להצביע על מה שלדעתי צורם בהתנהגותה.אני לא מקובע.

meytula

New member
גם אני לא

אני יכולה להגיד מה אני לא אוהבת בדניאל.אין לי בעיה אבל כשזה משהו שאין בו אמת ממש לא.במיוחד כשאתה מציג את אורטל כמסכנה(עדיין לא ראיתי מסכנה שנוהגת על יגואר)

Deacon Frost

New member
נראה לי שאנשים נסחפים עם הרחמים על אורטל

עם זה שאנשים תומכים בה לזכיה בגלל המעמד שהיא מגיעה ממנו אין לי הרבה מה לעשות, אבל לצפות מדניאל או מישהו אחר להזהר בלשונו ליד אורטל ולא לספר על חוויות שהוא חווה בגלל שאורטל עלולה לקנא זה טו מאץ' בעיניי. אפשר לחשוב שדניאל אשמה במצבה של הכלכלי של אורטל לפי התאוריה הזאת.

meytula

New member
והכי מצחיק שאורטל חיה חיים הכי טובים שם

הבני זוג שלה היו קונים לה הכל ואילו בחורה כמו דניאל הרוויחה את זה בזכות עבודה ועוד דניאל צריכה לרחם על אורטל

דיי3

New member
למה שדניאל לא תספר? זה רק מוציא אותה גרידית

אורטל חיה טוב מאוד, לא מרגישה רחמים אלא אמפטיה. היא מעוררת הזדהות אצל הרבה אנשים ששונאים חוסר צדק ואוהבים אמירת אמת.

poseidon111

Active member
לא אדוני.ישנו נימוס אלמנטרי והוא קובע

את הקוד שאיתו אתה מתנהג.לעולם אתה לא מנפנף ברמת חייך,אלא אם כן אתה אטום לסביבה. דרך אגב, אם שניכם חושבים שאורטל היא חביבתי, אתם טועים שוב.

meytula

New member
אבל אורטל חייה חיים של עשירים פי עשר מדניאל

אז על מה אתה מדבר ??? אורטל רק בשנה האחרונה טוענת שיש לה רנו משלה.אחרי ש24 שנים חיה על חשבון גברים עשירים

poseidon111

Active member
אני מבין שלפי מניין השנים את מחשיבה

גם את אבא שלה.ופרט לזאת ראי את מה שכתבתי בעניין הנימוס וההתנהלות בקרב אנשים.אם נקודה זאת לא ברורה לך,איני רואה איך אנחנו מתקדמים בדיון הזה.

meytula

New member
סבב.אין לי מה להגיד

זה לנסות להסביר משהו למישהו שדי מקובע על דעתו.ביזבוז זמן לדעתי

poseidon111

Active member
כשזה מגיע לנימוס, אני מקובע לגמרי.

מי שמקובע זו את שלא תיתני לשום דבר לפגוע בחביבתך משכבר הימים.גם אם הוא נכון.

meytula

New member
אבל זה לא נכון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה שאסכים על משהו שהוא הכי לא נכון שיש?? מי ישמע דניאל כל היום מתהלכת בבית ומתרברבת על עושרה.אפילו מצחיק להגיד דבר כזה

למעלה