מחשבות של שבת

• פותח הנושא boie
  • פורסם בתאריך
איתן לא יכול לומר בריש גלי שהוא מאוהב

ככה הוא סוגר את התוכנית. כל ההתנהגות שלו אומרת שהוא לגמרי בעניין שלה, הוא חייב, למען התוכנית גם לשוחח עם בנות אחרות וכאילו להיות פתוח, אבל תכל'ס הנושא סגור.\

המחשבות שלי ../images/Emo4.gif

דניאל - חזקה,מיוחדת, יודעת במדוייק מה היא רוצה ומה היא צריכה.תגיע רחוק גם בחיים בחוץ. אורטל - עדינה-רואה דברים אחרת ,יפיפיה, תגיע לגמר. ענבר-חכמה אבל, מתעלקת על אנשים,מה שעתה לאיילת לא נסלח.רצוי שתלבש מכנס ארוך וחולצות עם שרוולים היא ממש לא אסתטית.(כדי גם להתקלח לפעמים) אתיתסולק בקרוב מהוילה טיפה התמתנה אבל הרכילותת המרושעת והשקרית עדין טמונה בה . ליהיחבל שההורים שלה לא השקיעו כשהיתה בת 12 הלסת שלה מעוררת רחמים יש לה ממש פה שלמ סוס וזה דופק לה את כל הלוק. בשביל להישאר היא מוכנה לעצום עיניים לעשות שרירים ולהתנשק עם בן. קרן די מסכנה תעשה הכל בשביל למצוא גבר,יש לה בעיה כלשהי שמתבטאת בשפשוף הפנים או הכתף בצורה ברוטלית.פתחה רגליים לאיתן ונזרקה ותפתח גם לגב ותיזרק. המשך יבוא.........

SSSSS33

New member
אני לא מתה על קרן אבל איתן גם היה שם והיא לא

אנסה אותו בדיוק

אופק147

New member
boie יש דברים שבעיניי לא משתנים../images/Emo140.gif

למשל: יופיה המדהים של קרן פנימי וחיצוני אני ממש אוהבת את האומץ שלה וההתנהלות שלה כרגע כשהיא מודעת לגמריי מתוך הניסיון הכואב שלה שהיא עלולה להיפגע להתנהל אחרת ממה שהתנהלה עם איתן היא מנסה ליזום היא מנסה להילחם.. אני מורידה בפניה את הכובע למרות שנראה לי שהיא שוב תתאכזב ותכאב.. כל כך מגיע לה מישהו שילחם עבורה שיהנה מכל הטוב שבה ו..שהיא תהנה בחזרה..
מצב רוח רומנטי תפס אותי הבוקר הזה..ולא בכדי

klapim

New member
רגע רגע

אני מבין במלחמה צריך לתקוף כדי לנצח אבל באהבה מזא לתקוף? החדשות היו צריכות לצאת בהכרזה מי רוצה מציצה שיבוא לחדר? גם ככה הן משפילות א ת עצמן יותר מדי וחוץ מזה אין להן פרטנרים איתן תפוס חזק גב בכלל מרחף ולא יודע מה הוא עושה בוילה.

meytula

New member
גב עסוק באיך לכבוש את אורטל

היא קשה להשגה והוא חושב מה הדרך שתביא אותו לכבוש בחורה כמו אורטל שלא כל כך זורמת כמו אנשים אחרים שנדבקים אליו בשביל המליון והאגו

klapim

New member
אורטל סקסית יפה בטירןף

אתמול אורטל שוחחה עם יוני בבריכה צלמו אותה קלוז אפ יש לה שפתיים חושניות וגוף מהמם. לא נראה לי שאורטל תרצה את גב.

klapim

New member
נגיד שכן

אני לא הבחנתי שלא טבעי ואם לא טבעי זה מפחית משהו תיופי שלה? בחוף מציצים יש בנות יפות כמוה? אני גר ליד החוף .לא ראיתי.

meytula

New member
תאכלס אורטל נראית מעולה

יש לה גוף מושלם,שיער יפה ובכללי היא נראית אקזוטית ומיוחדת

סתיו7337

New member
תובנה כללית שלי

אחרי צפיה ברוב העונה הזאת אל מול האח הגדול, התחזקה דעתי שכל השטויות האלה של חצי שעה מים, בלי להכניס משחקים, אין מכשירי כושר ועוד ועוד לא מוסיפים כלום. האינטריגות, הרכילות והלכלוכים קורים גם בלי לחרפן את הדיירים יותר מהתנאים של הסגר שהם מעבירים את עצמם. מספיקה העובדה שמכניסים את כולם לאותו מתחם, כדי שיתחילו להכנס אחד בשני.....או יותר נכון אחת בשניה. בנוסף, גם לי, כצופה, משעמם לראות את הדיירים באח הגדול לא עושים כלום חוץ ממשימות מידי פעם (כשכן טורחים להראות לנו) וזה שיש משימות שמושכים אותם שבועיים כמו מסטיק ישן, לא מכניסה לי יותר עניין.... קשת וקופרמן, לטיפולכם המהיר אודה. סתיו

poseidon111

Active member
הניסוח שלי לא היה נכון.הייתי צריך לכתוב"בימים

האחרונים" ואסביר: יש לה טון של יודעת הכל,על זה אני מוכן להבליג.מה שחרה לי מאוד היתה שיחה שהיתה לה עם אורטל אתמול,אני חושב.היא סיפרה על עוד אחד מהטיולים שלה לחו'ל,והדגישה שעשתה צ'ק אין למלון של חמישה כוכבים.כשלא היתה תגובה מצידה של אורטל, היא מיד הוסיפה:"חדר שם זה 300 פאונד את קולטת אחותי?". לא אוהב זאת בלשון המעטה,במיוחד שזה נאמר לאורטל שידועה כאחת שבאה מבית דל אמצעים.

meytula

New member
לדעתי אין בזה שום דבר רע

אורטל סיפרה שהייתה במלונות יוקרה ונהגה במכניות יוקרה.אז עכשיו כשדניאל מספרת לה זה לא בסדר?? וכשאורטל סיפרה זה היה בסדר?

למעלה