מחשבות של שבת

• פותח הנושא boie
  • פורסם בתאריך

poseidon111

Active member
מאיפה הוצאת את זה?אני דיברתי על מקרה

מסויים שבו צפיתי.תתיחסי למה שכתבתי ולא למה שלך נוח להבין.

meytula

New member
''דניאל הייתה הפייבוריטית שלי''

זה מה שאתה ציינת.אז בגלל מקרה אחד זהו היא מחוקה?? כשגם במקרה הזה היא לא אמרה שום דבר שהוא לא אתי.כי בדיוק שיחה כזאת אורטל עשתה עם דניאל וסיפרה לה על איזה רכבים נהגה ועל מלונות יוקרה שבהם שהתה. אז לפני שאתה שופט מישהו תבדוק טוב את השטח לפני

poseidon111

Active member
יש לך בעיה בהבנת הנקרא.

כתבתי שהיא היתה הפייבוריטית שלי ועדיין היא כזו.תפתחי את העיניים שלך.אין לי מה לומר לך יותר.פעמיים בדיון אחד את ממציאה דברים שכתובים שחור על גבי לבן בעברית פשוטה?היי שלום.

../images/Emo258.gifצהריים טובים לכם

הוא לא אמר שהיא כבר לא פייבוריטית שלו, ודניאל אכן לא מתרברבת. אגב, לא ראיתי את השיחה המדוברת. אני מניחה שזה עניין של פרשנות ותחושה אישית מן הסתם. http://www.youtube.com/watch?v=yvUfUCQpCfM

meytula

New member
הנסיון להוציא את אורטל מסכנה הטריף אותי

אפילו אם היה מדבר על קרן הייתי מצדיקה את קרן
האומנם

מהכרותי השטחית עם פוסידון

לא נראה לי שהוא ניסה להוציא אותה מסכנה... זו כנראה הייתה סיטואציה שחרתה לו באופן אישי. אגב, זה לא אומר שזה בכלל הזיז לאורטל, זה לא אומר שדניאל אמרה בכוונה או שמה לב שמה שהיא אמרה עלול להשמע מתרברב. לדעתי אין פה להתעמק.

meytula

New member
זה לא נשמע ככה.אולי התכוון לזה כמו שתיארת

אבל לפי מה שכתב זה לא נשמע ככה..בכל אופן זה כבר לא משנה

דיי3

New member
לא הבנתי שאורטל חביבתך. דניאל מנפנפת ברמת

חייה מתחילת התכנית. לכן זה לא שייך לאורטל ואף אחד לא רוצה לחסוך זאת מאורטל. אני דווקא שמחה שדניאל תחשוף כמה היא שטחית.

meytula

New member
את צודקת במאה אחוז.דניאל שטחית,עשירה מפונקת

היא מהמרת כפייתית,אלכוהליסטית,נרקומנית,פרוצה בשעות הפנאי.בחורה לעניין

דיי3

New member
פוסידון אני מבינה את עניין הנימוס. יחד עם זאת

אני אנטי דניאל, לכן ארצה שהיא תראה כמה היא שטחית. או שבאמת לא הבנתי מה שאתה אומר, או שאני לא מסבירה עצמי נכון.

למעלה