מטבחים

Xeo

New member
רק לשם הבהרה, המעצבת שלי איננה

הילית, פשוט ראיתי בתיק העבודות שלו דברים שראיתי באתר של הילית וכששאלתי אותו אם זה שלה הוא אמר שכן. המעצבת שלי היא הדס דומורצקי, מומלצת בחום
 

שחם3

New member
פס השיש הדק מכונה קנט

1. כפי שקראת הדעות חלוקות,רק את יכולה להחליט עם או בלי. בימים הקרובים שימי לב האם יש לך הרבה מים על המשטח או לא וכך תוכלי להחליט. לאחר שהמשטח מותקן השינוי לכאן או לכאן יקר יחסית, 2. לגבי הסוקל (פס האלומינים) בארון הוא נחוץ מכל הטעמים שהעלו אחרים.אפשרות נוספת לציפוי פרט מחיפוי עם הקרמיקה היא חיפוי עם שיש כדוגמאת המשטח. 3. ממליץ על חברות: רגבה, ברלוני, סמל. נגריות: חדד בשדרות בן גוריון חיפה, "מגע של עץ" איזור תעשיה תרדיון בגוש שגב ונגרית יגור. 4. לגבי ארונות עליונים שוב רק את יכולה להחליט לפי צרכייך. אם קשה לך להחליט תבצעי את החלק התחתון ואם יסתבר שאת לא מסתדרת, תזמיני לאחר זמן את העליונים.
 

בינא

Member
על ארונות מטבח והמלצות... בקיצור

מומלץ לבצע ארון מטבח עם סגירה תחתונה, או קבועה שמקבלת חיפוי של פנלים או קבועה לפירוק כדי שיהיה ניתן לנקות בפסח מתחת לארונות. תמיד נכנס לכלוך, אם יש רגליות, פירות עגולים נוטים להתגלגל לשם, כמו גם פירורים וקטניות, אשר מתגלים כמקור בלתי נדלה למשיכת עכבי שדה קטנים, שלא לדבר על השערות של חיות המחמד, מי שטיפה שקשה לאספם בגלל המרווח הקטן ועוד... מי שלא צריך ארון מזווה, חוסך הרבה כסף ביום-יום, כי הוא לא אוגר מזון יבש ומוטב במקרה כזה לא לבצע מזווה כלל. מדוע מנסים לשכנע אתכם? - מישהו ירוויח מזה, לא? אז למה לא לנסות למכור לכם משהו שאתם לא צריכים? מקובל היום לבצע שיש ללא הגבהה לעצירה של מים מפני שהשימוש בשיש השתנה לאורך השנים. אם בעבר כל הפעולות נעשו ידנית ועל השיש, כולל ייבוש הכלים, עבודות השטיפה של הפירות והירקות, החיתוך, הריסוק וכיו"ב, כיום חלק גדול מהמוצרים קונים "מוכנים להגשה" כמו חלקי הסלט הקצוצים, המדיח מקבל את הכלים והכיורים גדולים יותר, כך שאנו רחצים את הסירים בתוכם ולא על השיש. כתוצאה מכך יש פחות בעיות עם המים העודפים ומה שניתז, מנגבים עם מטליות בעלות ספיגה גבוהה. גם הארונות של היום והציפויים עמידים הרבה יותר למים ולא קורה להם כלום גם אם מים בכמויות מרטיבים אותם. מצד שני, הפס הזה תמיד מתלכלך בחיבור לשיש וקשה מאוד לנקות אותו. הוא אוסף שם הרבה מאוד חיידקים ופוגע שהגיינה. מומלץ לא לשים סף לשיש במטבח. חריג להמלצה - שימוש בסוגי שיש יצוק עם הגבהה מילימטרית מעוגלת כחלק מהיציקה או משטחי "אורצ'רד" או אחרים מעץ לחוץ מתוצרת גרמנית, המגיעים עם הגבהה אורגינלית מעוגלת בגובה של כמה מילימטרים. איני סוכן ולא מייצג אף חברה. מומלץ ללא מתחרים מבחינת רמה ואיכות - "מטבחי רגבה". לנו יש מטבח מתוצרתם מזה למעלה מ-15 שנים. עד היום אנשים באים לראות אותו, כי שולחים אותם מהחברה. לא התפרק שום דבר. הכל מתפקד ומשתמשים במטבח כל יום. עד היום הוא נראה מתאים ולא מיושן. בגלל שלא היו בעיות, גם לא היה צורך בשירות. שכנים שלנו שקנו מטבח של "רגבה" הוסיפו לאחר 4 שנים תוספת ולא רואים את זה וגם אצלם אין שום בעיה והכל עובד ומתפקד. הצירים לא נשברים ולא מחלידים; המגרות מתפקדות, הדלתות והמגרות לא שקעו ולא נשבר בהם דבר. מטבחי "רגבה" מיצאים מתוצרתם לגרמניה, בה קובע תקן "דין" הנחשב לקשוח והמפורט בעולם והרבה מדינו מנסות "לישר" את התקנים שלהם לפי תקן זה. ההשקעה במטבח ,רגבה" שידוע כי אינה קטנה, השתלמה לנו מאוד וככל שעוברות השנים היא כמובן, משתלמת יותר ומוכיחה את עצמה.
 
מטבחי רגבה בוא שבור איזה מיתוס. המטבחים שלהם אכן עשויים סיבית / מלמין בגוף עצמו ?
 

שחם3

New member
אכן כן

מטבחי רגבה לרוב משתמשים בסיבית. פרט ליחידת הכיור שהיא מעץ מלא. והברגים מותקנים בצורה מיוחדת שמחזיקים עשרות שנים מעמד. ניתן לרכוש גם מטבחים מעץ מלא או ארונות מיובאים מאיטליה של "סקבוליני" שהם זולים יותר. (אחריות רגבה). להבהרה: לפי הידוע לי, יש רמות ואיכויות שונות של סיבית. כמו שיש רמות ואיכויות בכל מוצר.על עובדה אחת אין להתווכח במשך שנים רבות היא החברה המובילה באיכות המטבחים ע"פ כל סקר. ולמען הגילוי הנאות אני משתף פעולה גם עם רגבה, סמל, ברלוני.דירן. טופז.חדד, מגע של עץ,וואליד.ועוד...
 

fireman

New member
אבל נמצאת הרחק מאחור

בכל מה שקשור לדינמיות ואפשרויות תכנון מורכבות. היחידות של רגבה הם AS IS....תהפוך הרים וגבעות והם לא יזוזו מזה מילימטר וזה פאק רציני לדעתי. העובדה שהם מייצרים יחידות במידות נתונות מעבר לעובדה שאני לא מוצא הצדקה למחירים המופקעים בייצור סדרתי שכזה הופכת את הרצון והצרכים של הלקוח לעניין משני.... זה קודם כל מה שרגבה יכולה לספק ולא מה שאתה באמת רוצה מה שמשאיר אותך על אפשרויות לקבל מטבח "כפוי" זה מה יש ועם זה תסתדר... מלבד המחיר, זאת הסיבה היחידה שבגללה לא הזמנתי מטבח אצל רגבה... עם כל הכבוד, אין שום הצדקה שאני אשלם כזה מחיר על מטבח ואני לא אקבל מה שאני רוצה.... אם יש לי בבית עשרות סטים של טאפרוור (מי שמכיר יודע כמה עולות הקופסאות הללו) והמטבח של רגבה לא מאפשר לי לאחסן אותם אז אין לי מה לעשות עם מטבח כזה. הלכתי לחברה אחרת שהציעה גמישות מלאה ותפרה לי מטבח בדיוק כמו שרציתי, עם המגרות בגדלים שרציתי, עם המדפים ברוחב שרציתי והכל כמו שרציתי ועם הפרזולים הכי טובים שיש. במחיר שרגבה רצו, עשיתי אצלהם את המטבח ושני ארונות אמבטיה ענקיים כולל 2 מראות ענק ואני מרוצה עד הגג וממליץ לכל מי שאני מכיר לעשות אצלהם מטבחים וארונות אמבטיה כי אני בתודעת שירות ואמינות שכזו עוד לא נתקלתי, רק לשבח!
 

אמארונה

New member
מסכימה איתך לגבי המחיר המופקע

אפשר למצוא מטבחים באותה רמה של איכות ובמחירים נמוכים בהרבה מאלה של רגבה
 

Tula1

New member
איזו חברה עשתה לך את המטבח?

אנחנו בתהליכים ראשונים של חיפוש מטבח.. תודה
 

דנה A

New member
היית מרוצה מפנל מטבחים?

נכנסתי לקישור וממש אהבתי יש שם מטבחים בקו שמתוכנן אצלי, שנתנו לי רעיונות נוספים.. מבינה שהם מייצרים הכל במפעל בארץ (נכון?) היית מרוצה מהתכנון? שירות? הרכבה? מחיר? שוקלת בהחלט לבדוק אצלהם, תודה
אגב, מתי מומלץ לסגור תריסים ואלומיניום לבית? (והאם יש לך המלצות- טיב, מחיר ?) תודה
 

fireman

New member
אני מרוצה עד הגג

הם מייצרים את הכל במפעל שלהם שנמצא בנתיבות... למעט פרזולים שהם מייבוא כמו בכל חברות המטבחים ובהתאם להזמנה שלכם. מבחינת תכנון, שירות, הרכבה, מחיר אני מרוצה עד הגג וזו הסיבה שאני מרשה לעצמי להמליץ עליהם בכל הזדמנות. קחי בחשבון שפגישה עם מעצב יש לתאם מראש (כנהוג בכל חברות המטבחים) לגבי תריסים ואלומיניום אני יכול להמליץ על איש המקצוע שעשה לי את כל עבודות האלומיניום בבית, עשה עבודה מצויינת ומחיר מצויין, גם הוא מבאר שבע אבל מוכן להגיע גם לאזור המרכז....מעבר לכך אני לא יודע...אני מניח שזה בהתאם לסדר גודל של הפרוייקט אם זה רלוונטי שלחי מסר ואתן לך פרטים. לגבי התזמון.....אצלי הבית בנוי באבן כך שהיו לי ספי חלונות כבר בשלב השלד, אם אין ספי שיש בכל ההיקף כמו אצלי יש צורך להזמין איש אלומיניום כבר לפני שלב הטייח בכדי לקבוע משקופים עיוורים אני הזמנתי התקנה של חלונות לקראת סיום הריצוף
 

fireman

New member
אין להם סניף בצפון

אבל עפ"י מה שידוע לי....הם יגיעו להרכיב גם במטולה. לפגישות הייעוץ תצטרכו "להדרים".
 

ליcות

New member
../images/Emo41.gifאז מה יש לך לספר לי על

מטבחי סמל? יש לנו איתם פגישה ביום רביעי..
 

שחם3

New member
מטבחי סמל

חברה רצינית (לפחות הסניף בחיפה) המעצבות ותיקות ,מנוסות ואדיבות.ולא שמעתי תלונות חריגות על השירות או איכות העבודה.
 

AyeletMor

New member
הערה קטנטנה לגבי סמל

לא ידיעה מהימים האחרונים, אבל שווה התייחסות, וזה שהמחיר שהם נותנים עד כמה שידוע לי אינו כולל ידיות. אם אצלהם זה אכן עדין כך, יש לתת על כך את הדעת כיוון שבייחוד היום כשבהרבה מהמטבחים יש חשיבות עליונה לעיצוב ונוכחות הידית, ידית מהארוכות, והאיכותיות יכולה להגיע גם לכמה עשרות שקלים בממוצא לידית אחת, ובתחשיב הסופי זה מאוד משנה בעיקר כשהמטבח גדול. אז לשים לב ולהתעכב איתם על הנושא.
 

LF78

New member
המחיר באמת אינו כולל ידיות

וזה מידע מהימן מהימים האחרונים.
 

ronchikit

New member
מטבח

כשתכננתי את המטבח שלנו, חשבתי בדיוק על אותם דברים שציינת, וחיפשתי דרכים לפתור דילמות דומות ולא על חשבון דברים אחרים שהיו חשובים לי, אז ככה: קודם כל בקשר לארון מזווה- בדירה הקודמת שלנו היה לנו כזה ארון ארוך נשלף כולו שנסע על מסילה, הוא באמת הכיל המון דברים(קופסאות שימורים/פסטות/רטבים/בקבוקים), והיה נוח לשימוש אבל בגלל המשקל אחרי כמה זמן המסילה התחתונה ממש יצאה מהמקום. בקיצור מאז החלטתי שארון כזה הוא לא פרקטי ולא נוח ועדיף לעשות מדפים נישלפים. בבית הנוכחי יש לנו מזווה ואם לא היה הייתי עושה יחידת ארון שאולי מרכזת בתוכה הרבה דברים אבל לא בגוש אחד, רק במדפים ניפרדים. בקשר למטבח על רגליים או צוקל- אכן הרגליים האלה נראות יפות מאד, אבל נראה לי שבבית פרטי זה קצת פחות פרקטי, במטבחים של מסעדות זה יותר פרקטי כי כל יום שוטפים רצפות, בבית רגיל בדרל כלל לא שוטפים כל יום לכן יש הצטברות של ג'יפה מתחת ובקיצור חגיגות נמלים עכברים וכו. בנוסף לי היה חשוב לעשות יעה - זה בעצם יעה שמחובר למערכת השואב המרכזי, זה מין מלבן שמורכב על הצוקל עצמו, ועם הרגל בקלות פותחים אותו ומטאטאים לתוכו פירורים חול וכו, והכל נשאב לשואב המרכזי שממוקם אצלינו בחוץ. בקיצור צריך צוקל כדי להרכיב עליו את היעה, את הצוקל אצלינו עשינו מאלומניום. בקשר לפס עוצר מים על השיש- אני מאמינה שיש פה הרבה עניין של טעם אישי, אני אישית מאד לא אוהבת את זה, ולכן חשבתי הרבה על פתרונות של ענייני מים על השיש. הבחירה שאני עשיתי בסופו של דבר היתה לקנות כיור ענק של פוסטר. הכיור הזה באורך של מטר, כיור נירוסטה מדהים שמגיע עם איבזור רב. בגלל שהכיור כזה גדול אפשר בצורה קבוע להשתמש בחצי ממנו עם האביזרים שמתלבשים עליו בנוחות. יש פיילה מפלסטיק שמיועדת לשטיפת ירקות ופירות, ועוד אחת קטנה יותר לכל מיני דברים כמו בקבוקים וכו, יש מגש עץ שניתן לחתוך עליו ולסלק ג'יפה ישר לכיור, ויש רשת מיוחדת לייבוש כלים הקיצור הכל נעשה בתוך הכיור, ואין יותר מידי מים על השיש עצמו (אני אשים תמונות של הכל אם תרצי). אנחנו מאיזור המרכז/שרון ככה שאני לא מכירה חברות מטבחים בצפון. אנחנו עשינו בסוף אתהמטבח אצל נגר פרטי פשוט כי בחברות המטבחים מצאתי את עצמי מאד מוגבלת מבחינת היחידות עצמן ובעיקר מבחינת הצבעים, רציתי צבע מאד מיוחד שלא היה לאף חברה ולכן רק נגר פרטי היה יכול לערבב לי את מה שרציתי, ועשינו 4 דוגמאות של צבע לפני שבחרנו את הצבע המסויים. אגב מבחינת המחיר יצא פחות או יותר אותו דבר כמו לעשות מטבח בחברה מוכרת... שיהיה בהצלחה
 
למעלה