על ארונות מטבח והמלצות... בקיצור
מומלץ לבצע ארון מטבח עם סגירה תחתונה, או קבועה שמקבלת חיפוי של פנלים או קבועה לפירוק כדי שיהיה ניתן לנקות בפסח מתחת לארונות. תמיד נכנס לכלוך, אם יש רגליות, פירות עגולים נוטים להתגלגל לשם, כמו גם פירורים וקטניות, אשר מתגלים כמקור בלתי נדלה למשיכת עכבי שדה קטנים, שלא לדבר על השערות של חיות המחמד, מי שטיפה שקשה לאספם בגלל המרווח הקטן ועוד... מי שלא צריך ארון מזווה, חוסך הרבה כסף ביום-יום, כי הוא לא אוגר מזון יבש ומוטב במקרה כזה לא לבצע מזווה כלל. מדוע מנסים לשכנע אתכם? - מישהו ירוויח מזה, לא? אז למה לא לנסות למכור לכם משהו שאתם לא צריכים? מקובל היום לבצע שיש ללא הגבהה לעצירה של מים מפני שהשימוש בשיש השתנה לאורך השנים. אם בעבר כל הפעולות נעשו ידנית ועל השיש, כולל ייבוש הכלים, עבודות השטיפה של הפירות והירקות, החיתוך, הריסוק וכיו"ב, כיום חלק גדול מהמוצרים קונים "מוכנים להגשה" כמו חלקי הסלט הקצוצים, המדיח מקבל את הכלים והכיורים גדולים יותר, כך שאנו רחצים את הסירים בתוכם ולא על השיש. כתוצאה מכך יש פחות בעיות עם המים העודפים ומה שניתז, מנגבים עם מטליות בעלות ספיגה גבוהה. גם הארונות של היום והציפויים עמידים הרבה יותר למים ולא קורה להם כלום גם אם מים בכמויות מרטיבים אותם. מצד שני, הפס הזה תמיד מתלכלך בחיבור לשיש וקשה מאוד לנקות אותו. הוא אוסף שם הרבה מאוד חיידקים ופוגע שהגיינה. מומלץ לא לשים סף לשיש במטבח. חריג להמלצה - שימוש בסוגי שיש יצוק עם הגבהה מילימטרית מעוגלת כחלק מהיציקה או משטחי "אורצ'רד" או אחרים מעץ לחוץ מתוצרת גרמנית, המגיעים עם הגבהה אורגינלית מעוגלת בגובה של כמה מילימטרים. איני סוכן ולא מייצג אף חברה. מומלץ ללא מתחרים מבחינת רמה ואיכות - "מטבחי רגבה". לנו יש מטבח מתוצרתם מזה למעלה מ-15 שנים. עד היום אנשים באים לראות אותו, כי שולחים אותם מהחברה. לא התפרק שום דבר. הכל מתפקד ומשתמשים במטבח כל יום. עד היום הוא נראה מתאים ולא מיושן. בגלל שלא היו בעיות, גם לא היה צורך בשירות. שכנים שלנו שקנו מטבח של "רגבה" הוסיפו לאחר 4 שנים תוספת ולא רואים את זה וגם אצלם אין שום בעיה והכל עובד ומתפקד. הצירים לא נשברים ולא מחלידים; המגרות מתפקדות, הדלתות והמגרות לא שקעו ולא נשבר בהם דבר. מטבחי "רגבה" מיצאים מתוצרתם לגרמניה, בה קובע תקן "דין" הנחשב לקשוח והמפורט בעולם והרבה מדינו מנסות "לישר" את התקנים שלהם לפי תקן זה. ההשקעה במטבח ,רגבה" שידוע כי אינה קטנה, השתלמה לנו מאוד וככל שעוברות השנים היא כמובן, משתלמת יותר ומוכיחה את עצמה.