מטריקס 2....

TrunKs 2003

New member
מטריקס 2....../images/Emo58.gif

אוקיי... אמ.. מה אני יגיד...ראיתי אותו אתמול ו ... זה הסרט הכי אידיוטי ומפגר שראיתי בחיים שלי!!! בחיית אנשים זה סרט מטומטם שמתפלסף כמו התחת של השן הטוחנת של ירחמיאל מלובי!!! האפקטים היו יפים ואהבתי את סצינת המרדפים אבל מעבר לזה... נו באמת. כל הסרט זה "אתה חושב שאת צריך את הפיתרון אבל אתה מחפש תכלית למטרה שאין לה פיתרון כי זה לא השאלה שלך בעצם שהרי הפיתרון הוא בעצם השאלה שאתה מחפש" או "אם תכנס בדלת הזאת אז הכל יגמר, כל המלחמה בין התוכנה למחשב לדיסק קשיח לבני אדם תיגמר!! רק תכנס בדלת הזאת והכל ייפתר!! אבל אתה לא תכנס בדרך הזאת כיא תה סטייה לא נורמלית של התוכנה הפרוצה של הפרצודרוה המעגלית שיש בה באג שהוא סטיית תקן של תוכנות שמחפשות דרכי סרק לאחר שרצו להיפטר מהן כי הן אינן מעגליות יותר!!" נו באמת מה זה הזיבולי מוח האלה..?! מה נסגר עליכם בגלל שסרט מצליח זה אומר שהוא גאוני ומבריק וצריך פרס נובל..!? זה סרט אידוטי מה אתם נכנעים והופכים להיות קורבן של המפלצת ההוליוודית... וחוץ מזה, מטריקס 1 היה הרבה יותר יפה ונורמלי. מטריקס 1 זה היה ה-סרט של השנים האחרונות ולא הזבל המסחרי הזה....

TrunKs 2003

New member
וחוץ מזה...

משפט השנה: "יש דברים שמשתנים. ויש דברים שלא משתנים" חחחחחחחח איינשטיין לא היה מגיע למסקנה כזאת...

NiGa

New member
א. לך תשתכר ../images/Emo48.gif

ב. יש כבר שרשור מאטריקס - למה לפתוח עוד אחד? ג. זה שאתה אידיוט מדי בשביל מאטריקס, לא אומר שהוא לא סרט טוב...
קח לך את הזמן, תקרא תאוריות, תנסה להבין את הסרט בפרשנויות שונות (יש פה בשרשור מאטריקס הקיים כבר תאוריות חביבות מאוד, וגם יש פורום מאטריקס, ויש אינטרנט בכלליות, אתה יודע). אם אתה רואה להשאיר לעצמך תחושה שהרסו לך את הסרט - תשאר, אבל אני חושב שעדיף לך לנסות בכל הכוח להבין את גדולתו של הסרט השני, מאשר להישאר בתחושה שזה הכל זבל... במילים אחרות - הפסד שלך.

NiGa

New member
ד"א,

אני רציני אתה פשוט לא הבנת מלא דברים לפי מה שאתה כותב... אז תעזר בפורום ותבין.

Firz

New member
לך תישתכר....

אתם רואים מבינים זה דודי.... אולי מישהו יבין אותי עם מה יש לנו עסק פה...
יותם תיראה הוספתי לחתימה...

NiGa

New member
יותם מה יש לך תגיד על ההודעה הזאת?

אני היחידי שמוצא את המשפט הזה דיסלקטי במקצת? וההבדל ביני לבינך - זה שאתה בכל כוחך מנסה עכשיו לפגוע בדודי... לא יודע למה, אתה החלטת שאתה צריך לפגוע בבנאדם ולהשפיל אותו ולא יודע מה. אני רק מנסה שהוא יבין את האמת: אין דבר כזה מאטריקס גרוע. ודודי - מה אתה רואה פעמיים בקולנוע את הצלצול אבל חושב שמאטריקס גרוע?!

יאפה

New member
על טעם וריח אין מה להתווכח:)

מטריקס סרט ענק-הוא מעלה הרבה נק' חשיבה מעניננות דודי-אין לך כוח להתעמק בהם -סבבה:) אתה יכול להניח שהסרט דפוק וזהו לדעתך:) אבל הצעה שלי-תקרא הסברים-תבין אותו-אל תתעצל:))) לי הסרט הייתה חוויה-במיוחד עם הכוסות המספקות של סינמה סיטי:)

NiGa

New member
אבל לא קנית כוס בכלל!!

יה בן, אחת הכוסות הטובות אבל - אני שוטף אותה בכיור, שם לייבוש כזה ונשארות הטיפות האלה במעמקי הכוס ואי אפשר להוציא אותן, והן משאירות סימנים!!! ראבאק... למישהו יש שיטות ניקיון שיתרמו לי?

TrunKs 2003

New member
בלומשטיין... (ומטריקס)

הסבלנות שלי פקעה ולמרות שניסיתי לנסות להיות נחמד אני כבר לא יכול ואני נאלץ להודות שהוא הבנאדם היחיד שאני מתעב עלי אדמות. וכבר לא אכפת לי להגיד את זה בקול רם וצלול (לא שאפשר לחשוב מה אמרתי.. אני טיפוס די מאופק), הרי בקרוב מאוד אני כבר לא אצטרף לראות אותו איי החיים הטובים... והוא לא פוגע או משפיל...הוא רק משעשע אותי.. הוא כמו פרק בסיטקום אמריקאי גרוע... ודי מה אני מדבר על דברים לא מעניינים.. הטענה שלי היא שאני לא מבין למה סרטים צריכים לנסות להיות כלכך לא ברורים ולגרום לכך שנצטרך לראות אותם כמה פעמים ולבקר באתרים שלהם באינטרנט ולראות את כל ההמשכים שלהם רק בגלל שזה בא ממכונת כסף הולוודית משומנת.. אני בד"כ לא קומוניסטי כזה (ע"ע ניב) אבל זה באמת פגיעה בכבוד..! מטריקס 1 היה מדהים והיה צריך להשיאר כזה, רואים שההפקה השנייה היא סתם למשוך כסף מאנשים תמימים וזה מה שמרגיז.. הרעיון הוא יפה, וכשסוף סוף הבנתי די התלהבתי. אבל התעצבנתי מהפילסופיה בשקל שהיא נתנו... "אתה לא יודע מה התכלית של החיפוש כי אתה לא מחפש את התשובה כי אתה יודע את התשובה אתה לא יודע למה אתה בוחר את התשובה כי אתה כן יודע את התשובה אבל זה שאתה יודע את השתובה אז יש דברים שהם משתנים. ויש דברים שלא משתנים" חחחחחחחח ויותמי, עשיתי שרשור חדש כי השרשור ההוא היה בעד מטריקס וזה שרשור נגד.. וחוץ מזה רציתי תשומת לב מאופיר.. הוא לא היה רואה את ההוןדעה אם הייתי שם בשרשור שלכם...! ולמרות שאני יורד עליו.. האמת די אהבתי את הסרט הזה הוא הצחיק אותי.. אבל הצלצול היה יותר כיף... אין כמו הצלצול עם רויטל..:)) אה והיה קטע מצחיק אחרי שראינו את הסרט כולם הלכו ואני וצחי נשארנו לראות את הטריילר השלישי כי היה שמועה שיש את הטריילר לסרט אחרי הסרט, אז נשארנו והיינו לבד באולם עם כל מי שבאנו איתו בערך 7 אנשים ואז שנגמר, ושכנענו את הסדרנית לכבות לנו עוד פעם את האורות, ראינו 5 שניות משהו עם גשם כזה ואז -טק-. נגמר. המניאק הזה שמשגיח על ההסרטה מאחורה סגר את זה...!!! אררררררר ועוד ציטוט מהפנט מהסרט: " - אין שום נקודה בשום דבר. לזה אין נקודה ולזה אין נקודה. - אז מה הנקודה? - אההה... נקודה למחשבה!" תסריטאים ב30 מיליון דולר. אין מילים. פשוט, אין מילים.

NiGa

New member
זה לא פילוסופיה בגרוש

יותר מזה - זה גורם לך להרהר בכל החיים של בנאדם העניין עם הבחירה והחיפוש אחר ה"למה" תנסה להסתכל על זה בחיים שלך ותראה כמה זה גאוני חוצמזה, מכונת כסף משומנת זה בערך כל סרט שובר קופות שתראה, אבל תאמין לי - הסרט השני לא בא כדי להרוויח עליך כסף... ואם כן, לא היה סרט שלישי... ששוב אני מציין - יכול מאוד להיות שדברים בשני נראים לך מוזר כי פשוט מאוד הם אמורים להיות מושלמים בסרט השלישי, כי כמו שאמרתי, הראשון הוא יחידה בפני עצמה, השני והשלישי הם חלק ממכלול.

Absolut May

New member
זה מה שעושה את הסרט הזה

לטוב - זה שצריך להבין אותו. זה משאיר אותך עם הלשון בחוץ ועם טעם של עוד. אתה חושב עליו כ"כ הרבה וזה מצויין. זה אומר שהם הצליחו. וחוצמזה, אתה רואה שיש סרט המשך לראשון - מה שאומר שהוא היה גם כן מעולה ועוד כל העולם ואשתו היו בסרט הזה עוד לפני שמלא לא שבוע אחד. ותראה עוד איך מחכים לסרט השלישי!! נהדר לא?

חולוני

New member
גם בטיטניק היה כל העולם.

והא גם קיבל כמות נכבדת של אוסקרים. האם זה אומר שזה סרט טוב? ואגב, גם הסרט שקיבל השנה את האוסקר, "שיקגו", הוא חרא סרט, היו חלקים בסרט שפשוט צחקתי עליו. אני עד עכשיו לא מבין איך העדיפו סרט קליל וטיפשי שכזה על יצירת המופת, "הפסנתרן" של פולנסקי. נו, הוליווד.

Absolut May

New member
טיטניק זה מאסטר פיס!

ושיקגו גם מושלם! לא בכל סרט טוב הדיאלוגים והרעיון צריך להיות מושלם, חכם ואחר - אלא סרט שמושך את העין וסרט אחר. ולצערי, מה שעושה סרטים טובים בימינו, זה רק כמות ההשקעה בסרט (מבחינת הכסף).

חולוני

New member
מה ניסית להגיד פה?

שאני צריך להעריך גם סרטים גרועים? וטיטניק זה הסרט הכי גרוע שאי פעם נוצר.

Absolut May

New member
למה הוא גרוע?

ולא, שסרט טוב הוא לא בהכרח דיאלוגים חכמים וגם לא סרט עם המון כסף.

עדידית

New member
הוא ממש לא סרט גרוע----

הוא בהחלט לא יצירה קולנועית משובחת אבל בסך הכל סיפור היסטורי שהוסיפו לו קצת כדי שיעניין סרט ממוצע מהסוג שבנות אוהבות לאהוב-בקיצור לא גרוע.

למעלה