מטריקס 2....

עדידית

New member
היא מוצלחת לדעתי ויפה לה להיות שמנה

בדיוק כמו שאני ומושי יפים ביחד.

R2 D2s Servant

New member
לא יכול שלא להגיב:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

Firz

New member
חורי!!

דודי ילד מסכן שלי.... אתה טיפוס מאוד מאופק... (כן בסדר...) אתה יורה את כל הדעות הדפוקות שלך מבלי לחשוב.. אומנם הפעם באמת ראית את הסרט ורק אח"כ פסלת אותו... אבל כמו תמיד יש לך את התכונה המפגרת הזאת לימשוך צומת לב על ידי התנגדות כוללת לכל מה שאחרים חושבים אתה מנסה לצאת מיוחד או משהו שכזה לא יודע זאת בעיה שלך אבל כל דבר שאתה אומר זה הפוך ממה שכולם אומרים וכל זה בשביל למשוך צומת לב אז באמת עדיף שתשתה ותישתכר כי ככה לפחות לא שומעים אותך מדבר אתה סתם מקיא! ואתה כמו בסרט לוזר רק שהסוף שלך אף פעם לא יצא טוב כמו שלו... אם בכלל יהיה לך סוף טוב..

TrunKs 2003

New member
......?

היחיד שאני מתנגד לו זה אתה. אני לא זוכר שרבתי עם מישהי על משהו שהתנגדתי לו בפורום או משהו כזה.. תרענן את זכרוני ואני זה שיורה את הדעות שלי בלי לחושב..? תסתכל על עצמך בראי!! אתץה ממש עיוור כלפי עצמך נכון? אתה לא יודע איך אנשים מלכלכים עליך מאחורי הגב ואומרים שאתה עושה בדיוק מה שאתה כעיקרון "שולל".. אז תחשוב טוב טוב ותסתכל היטב על מה שאתה עושה... וחוץ מזה אני ישתה כמה שבא לי וזה שראית אותי מקיא בל"ג בעומר מביא לך סיפוק אז תאפאדל!!!

Firz

New member
......... ../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo5.gif

לא לא לא !! אתה מתנגד לכל דבר בפורום! אנשים מלכלכים עלי הממממ הבנתי... אם זה באמת נכון אז זה כניראה אנשים כמוך שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלהתעסק בזה... אבל דודי מהשיחה היחידה שהייתה לי עם אנשים עליך שמעתי כל כך הרבה דברים רעים ביקורתים עליך שאם הייתה שומע אותך הייתה קופץ מאיפשהו אז בוא לא נדבר על "אנשים".... שתה כמה שבא לך מיצדי תמות ממחלת כבד... זה לא הביא לי סיפוק וגם לא ראיתי את זה.. זה רק מצחיק אותי וזה הדבר היחיד שאתה טוב בו כניראה...

TrunKs 2003

New member
תזכיר לי דבר אחד!!

אין משהו שהתנגדתי לו בכל הפורום הזה.. תראה לי אחד אפילו!! וחוץ מזה זכותי לא לאהוב את מטריקס מה זה שאני מתנגד לפורום אז אני צריך שתבוא להעיר לי הערות פה..??

TrunKs 2003

New member
אני קיללתי..? אני סתם ירדתי מבלי לר

לראות?? התגובה שלי הייתה עיניינית אז די כבר

Darakan

New member
ולא אין לי כוח להיכנס לויכוח הזה

זו דעה חד פעמית. לא כל אחד צריך לראות את הריבים המפגרים האלו.

Darakan

New member
אני שי

אולי אני לא קשור, אבל אתה מכיר את המצבים האלו, שאפילו שלא רוצים להיכנס למשהו, יש רצון שגובר על כל הסיבות שימנעו מלהביע דעה. בהודעה למעלה, מה לעשות, הרצון הזה השתלט עליי.

R2 D2s Servant

New member
מצטער, אבל אני חייב להתערב

אם אתם כבר רבים, תעשו את זה מעניין- קללות אקשן וכל זה... ולא הזבל הזה "אנשים אומרים עליך דברים מאחורי הגב", זה סתם מגעיל. תכנסו אחד בשני כמו שצריך. המלצה אישית שלי תערבו גם אימהות, זה הולך חזק היום. אגב... friz, יכול להיות במקרה שראית את הסרט ביום שישי ב23:15?

למעלה