אחד הראשים הקטנים!
דודי... הסרט הוא לא "בלה בלה הוליוודי" כמו שקראת לזה... לפני מאטריקס, הכרת את האחים וווווצ'קובסי האלה? לאאאאאא.... למה? כי הם לקחו כלום, והפכו אותו לסרט... הם לקחו את השטויות הכי קטנות של החיים... את ה "למה זה ככה", את ה "מה אני, קטן, עושה בעולם, גדול" וכל שאר השיט למינהו... ועשו ממנו סרט, שעובדה, אהבת אותו...(לך תמכור קרח לאסקימוסי...מבחינתי, הם הצליחו...) למה? כי יש בו מכות... כי יש בו חכמה... כי יש בו אפקטים... כי יש בו אהבה... כי יש בו את הכל...בשבילי... אני חושב שהרבה, הרבה, הרבה....יסכימו איתי שזה לא סרט... זה ה סרט... כשאני יצאתי מהסרט, דיברתי עליו... חודש אחרי הסרט, דיברתי עליו... שנה (!) אחרי הסרט דיברתי עליו... 4 (!!!!) שנים אחרי הסרט, אני כבר מדבר גם על השני...וגם עליו... פשוט עוד חומר למחשבה... ועכשיו... הוציאו 2 סרטים חדשים... ואולי...אולי אתה צודק...והם עושים עליך כסף... עובדה...! ראיתי אותו פעם ראשונה, ואני כבר לא יכול לחכות לפעם השנייה... והשלישית... והעשרים...כמו שעשיתי עם הראשון... ואני בטוח שעוד הרבה כמוני... אז אולי, בא להם להרוויח על ההצלחה של הסרט הראשון... למה? אסור? משינה עושים הופעת איחוד...למה? כי מתחשק להם להופיע מול "יובל"? לא... כי חסר להם קצת כסף? אולי.......... נורא קל להגיד "כסף זה לא הכל בחיים", אבל כולם בסופו של דבר רוצים אותו... אז אני קם, ומוחא להם כפיים של שעשו לי סרטים, עם סרט שלישי, שאם הייתי יכול הייתי עושה הכל בשביל לראות כבר!! תחשוב מה זה להוציא 2 סרטים שלא ראו? ואם הסרט השני לא היה הולך טוב? היה מוכר גרוע? אז גם היית אומר שזה "חרא הוליוודי"? קח את שר הטבעות... זה להפיק 3 סרטי ענק! זה הפקה....ענקית! מליונים של מליונים של דולרים, שאני ואתה בטח לעולם לא נזכה לראות אפילו, הושקעו בזה... ומה אם לא היה מוכר כמו שזה מוכר? אז מה? להוציא סרט אחד, ולסגור את הבאסטה? הצעה שלי... לך תראה אותו שוב...והפעם...תתעמק יותר... אם נהנת מהראשון, אין שום סיבה שבעולם שלא תהנה מהשני... אלא אם נהנת מהראשון כי "ניו כופף כפיות" או כאלה דברים...במקרה כזה, תחסוך לעצמך את הכרטיס... יום טוב איש... וקח את ההודעה שלי בקלות, כי אני לא פה בשביל לריב...