מידע חשוב כולם כנסו

מידע חשוב כולם כנסו

איך לאזאזל בנאדם כמו עינב נשאר בתוכנית,היא וולגרית,בהמה לא מתורבתת,תת רמה,ילדה קטנה והתכונה הכי מגעילה שהיא גם גזענית,איך אפשר להצביע בשבילה את יוסי אני עוד מקבל אבל לפעמים גם הוא יכול לעצבן אם איזה הערה פה ואיזה הערה שם אבל מוחצן כמו הבת שלו הוא לא,שהיא שחושבת רק על עצמה,כשראיתי היום את התוכנית בלילה לא האמנתי שהיא מכנה את צבר ואת שפרה רעים ומספרת דברים שהם עשו,כל זה שהיא קורא לעצמה אישה טובה ומבדילה את עצמה מהם,כמה לא נכון החשיבה שלה שהיא טובה,הלא היא זאת שתיכננה עם אשר את הדחה שלהם,אלא היא זאת שמצדיקה את אבא שלה בכל פעם שהוא מקלל,הלא היא זאת שלוקחת להם אוכל מהפה רק כדי לרצות את היצר האישי שלה,וגם זה שהיא שיקרה שהיא שרה במשימה האחרונה אני עדיין בשוק שאף אחד לא העיר לה על זה,ואחרי כל הדברים הרעים שהיא אמרה על שאר הבית לא כולל היא ואבא שלה,היא עוד חושבת שהיא לא רעה וטלית שכולה תכלת, 1.אם אני הייתי לאון אני הייתי קם לה בפנים והולך לישון בחדר השני עם אנשים שלא מתנהגים בצורה ברברית כמו עינב. 2.בושה לנו כעם שאנחנו מקבלים התנהגות כזו בוטה של חוסר נימוס והליכות מצד ילדה קטנה ומפונקת. 3.בושה לכל מצביעי עינב שהשאירו אותה עד עכשיו. 4.עינב היא הבנאדם האחרון שהייתי רוצה שייצג אותי,בגלל כל דפוס ההתנהגות שאמרתי ותאמינו לי החסרתי המון. כל מי שרוצה שאני אמשיך רק יגיד ואני אכתוב את כל דעתי המלאה על האסון המהלך הזה שנקרא עינב בובליל.

גרשון50

New member
תגיד, אולי התבלבלת בשמות המתמודדים?

המעניין הוא שכל מה שאמרת מתפרש כאילו התכוונת על שפרה וצבר. ןאתה יודע מה? אני לא מתבייש להצביע בעד עינב ויוסי. אייייייך?????????

טולי88

New member
אתה צריך להתבייש

בושה לחשוב שיש בדור שלנו אנשים גזעניים ומגעילים כמו בובליל אני אומנם אשכנזיה אבל...רוב חבריי מעדות המזרח ואני לא מכירה בכלל התנהגות פרימיטיבית שכזאת גזענות גלויה, פה מסריח, רמה שרואים רק בסרטים פשוט בושה לאינטלגנציה, בושה לאומה שמראה את הפנים המכוערות של האנושות שיפרה וצבר הם סמל לישראליות יפה, לחוכמה. אפילו ביתי בת ה-14 נבהלה ששמעה את פיה המסריח של עינב והייתה בשוק שאבא שלה אמר לה סתמי את הפה סורי אני לא מחנכת את ילדי שמדברים אליהם ככה ותאמין לי שאני אמא הכי קולית שיש אבל...חינוך הוא חינוך ודיבור הוא דיבור

ואמש לא ראיתם? (אפשר לראות בתקציר היומי)

עינב שרה במטבח לאיתי שיר שהיא המציאה על "הפרידמנים המתים" - ולא משהו קצר אלא המשיכה והמשיכה והתלהבה מעצמה..דקות ארוכות מאד צולמה קבל עם ועדה שרה "שיר" עם לחן מכוער שהיא המציאה על "פרידי פרידי פרידמנים המתים" מחייכת מקצה לקצה מאושרת -- ח ב ל " ז פשוט! גועל נפש של בנאדם! ומכל כל הבחינות.

בושה לחשוב שאנשים כמו שיפרה וצבר עוד בתוכנית

כ-ל מה שתגידו כאן הוא כלום לעומת 2 משפטים 1."נשארנו עם יהודים סוג ב'" 2."שאריות אדם" ועכשו לכו חפשו...

leelach

New member
ההבדל בין עינב לבין שיפרה וצבר הוא--

שעינב אומרת הכל בקולי קולות ובשפה לא נאותה אז זה לא בסדר, וצבר ושיפרה מדברים בשפה "גבוהה" כאילו ומלכלכים על כל העולם וזה בסדר כי זה בשקט- זה ההבדל, ומי שוולגרי וצעקני אז הוא הלא בסדר--באמת לכו חפשו--

savi67

New member
אבי

שיפרה לא ארץ ישראל היפה שיפרה מורדת שונאת יהודים דתיים זה גם גזענות אישה שהייתה סגורה בתוך בועה רוב שנותיה ומה שהיא עושה בתוכנית ובחיי היומיום זה משחק בנידמלי והגשת חלומות שאין להם מאות לארץ ישראל היפה ולגבי המפלצת אין צורך להגיב פשוט לא להתייחס

sima1203

New member
גזענות?

מה שפרה וצבר לא גזענים כאשר אומרים על עינב ויוסי, האנשים הנחותים האלה הבורים עם השפה הלא מובנת? הם גזענים באותה מידה רק קצת יותר עדינים, מה לעשות, זה לא משנה את השורה התחתונה שמן ההתחלה החרימו אותם, והתיחסו אליהם בזילזול והסתכלו עליהם מלמעלה.

חינוך טוב זה להיות אמיתי, לא אסיר לסטנדרטים

מטופשים של אחרים. אני מסיק מזה שאת בפורום כדי לשקר. או כי את ממש מאותגרת מנטלית, אז תשמעי את השיחות של אתמול ותסיקי לגבי שפרה שלך מה שכולם הסיקו מזמן: http://www.upfree.net/6196408 קבצי MP3 מכווצים לZIP רק לפתוח ולשמוע

MADRI

New member
אם לנתח את ההתנהגות של עינב אז

לדעתי היא מאד מודעת לעצמה והיא יודעת בדיוק לאיזה נישה היא צריכה להכנס על מנת שיהיה לה "רייטינג". כפי שאבא שלה אומר לה כל הזמן זה משחק וכל מה שהיא עושה רואים. היא מושכת אש וצועקת כי זה מה שהיא מעוניינת לשדר. היא מבשלת כי היא יודעת שיש שם מצלמה (כמו שכל השאר יודעים) שמצלמת אותה כל הזמן. אף אחד לא עושה שם סתם דברים. אפילו השקט של צבר הוא מתוך שיקול דעת. אם זה טוב או לא טוב דברים זמנים יגידו. הם נמצאים שם כמו עכברי מעבדה. ונראה לי שיש להם בעיה להיות על הזמן במצב הטבעי שלהם ומצד שני להיות מודעים שיש מצלמה והם צריכים לבלוט בדרך כלשהיא. רנין חמודה מאד אבל כל הפעמים שאמרה שהיא עוזבת הם נראו כהצגה אחת גדולה. שפרה עם הסריגה שלה - מחשבה חכמה על מנת לא להשתעמם אבל לא לקחה בחשבון מה יגידו על זה בבית, עכשיו שהיא יודעת היא הפסיקה לסרוג. איתי עוד לא סגור על עצמו מי הוא רוצה להיות - למרות שהוא מאד חמוד אבל לפעמים חופר יותר מדי. לאון יודע בדיוק מה הוא עושה. הוא משתמש בנתונים שלו בצורה מאד חכמה. עובדה עם שי. ידע לשקר לו בפרצוץ ולהעמיד פנים שהוא חבר שלו ומצד שני לשלוח אותו הביתה. בקיצור הכל משחק. אבל מרתק.

NatalieNat

New member
בנאדם כמו עינב נשאר בתוכנית בגלל

שהיא אמיתית! כן, היא וולגרית- היא לא מנסה ליפות את זה או להסתיר את זה. כן, היא אולי "לא מתורבתת" לדעת כמה אנשים- היא צועקת, מקללת ולא מפחדת להרים את הקול, אבל, היא נותנת כבוד לאבא שלה, היא מבשלת כל שישי לאנשים שמראים לה בפנים שהם לא סובלים אותה, היא לא מרימה את האף על ידם והיא לא מנסה להסית את לאון נגד שפרה כמו ששפרה מנסה, היא לקחה סיגריות מתקציבה האישי ואוכלת לחם וגבינה ולא אוכלת כל חמש דקות או מכינה לעצמה צלחת עם חצי קופסאת קוטג עליה עם מלפפון שאמור להספיק ל7 איש כמו שרנין עשתה אתמול. תגיד מה שתגיד, שכך החברה שלנו נראת ומה זה אומר עלינו וכל ההתלעמות וה"חשש" של "באיזה מדינה אנחנו חיים", זה משחק. האנשים האמתיים הם אלה שמתחבבים עלינו,הקהל. לא חסר בוילה אנשים ש: -שרים ורוקדים ועושים צחוק מעצמם כדי למשוך תשומת לב (לאון) -בוכים, מתמסכנים, עושים דרמות ומדברים לתמונות של החבר בבית אבל נמרחים על בנים בבית (רנין) -מתנשאים, מלכלכים, מנסים להראות את עליונותם האינטלקטואלית ומצדיקים התנהגויות בוטות של חבריהם אך מגנים בכל תוקף התנהגות של מי שלא קרוב אליהם (שפרה) -נושמים (צבר) אז וואלה, בחיים האמיתיים כנראה לא הייתי מתחברת אל יוסי, עינב איתי או וונסה, אבל בתוך "האח הגדול" הם אלה שהכי גרמו לי להתחבר אליהם ולראות את עצמם כפי שהם באמת ולא לראות מולי שחקן שמנסה להתחבב עלי ע"י כמה טוב חכם ואכפתי הוא.

rinatt1

New member
יפה מאוד ../images/Emo45.gif כתב את מה שאני מרגישה ../images/Emo51.gif

מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

יפה

למעלה