מידע חשוב כולם כנסו

חבל על הדיבורים -קראו את הדו"ח האחרון של קפון

ותבינו את האמת,אין מה להתווכח בכלל עינב היא אולי וולגרית ומפונקת אבל עינב היא איך אמר דידי הררי "היא אמיתית היא אישה של החיים",ואילו שיפרה - אוי עזבו אני אפילו רק מלרשום את השם שלה מתעצבנת..

כנראה לכל אחד יש הגדרה אחרת לאמיתיות

להגיד על אדם שמשקר (יותר מפעם אחת) ושמרכל לא פחות מכל אדם אחר בבית , לקרוא לו אמיתי נראה לי קצת בעייתי. להגיד לפני רוב הדיירים , "כל הבית הזה בכיס הקטן שלי" ו- "אני אוכלת פה את כולם בלי מלח" ועוד אמרות מסוג זה ולהגיד שהיא לא מרימה את האף ,גם נשמע לי קצת בעייתי. זה נראה כאילו זה מפתיע אותך שהיא נותנת כבוד לאבא שלה , אם היא לא תתן כבוד לאבא שלה (למרות שברוב הפעמים היא עונה לו בהתחצפות) ,אז למי היא תתן כבוד ? לצבר ? בקשר לליאון אולי היא לא מסיתה אותו נגד שיפרה ,אבל בהחלט עובדת על המצפון שלו , משפטים כמו :"למה שלא תלך להיות עם שיפרה וצבר ?" ,או "מה קרה ? נמאס לך משפרה אז אתה בא אליי ? " וכמובן יש עוד , בהחלט עובדים על המצפון של ליאון וגורמים לו להרגיש לא נעים. בקשר להכנת האוכל ,אף אחד לא ביקש ממנה , היא החליטה להשתלט על המטבח כדי שיהיה את האוכל שהיא אוהבת ושהיא רגילה אליו ,ושלא מישהו אחר יכנס בטעות למטבח ושיהיה אוכל שהיא לא אוהבת. ועובדה שהיא בכלל לא שואלת מה אנשים רוצים או אוהבים לאכול כדי להתחשב בהם ,היא עושה רק כמו שהיא אוהבת . סתם לדוגמא : ששי הכין חביתה לעצמו ,ואחר כך ליאון ביקש ממנו שיכין גם בשבילו שי שאל אותו איך הוא רוצה את החביתה שלו ולא הכין לו כמו שהוא עצמו אוהב ,זה נקרא התחשבות באחרים. ועינב לקחה "תקציב אישי" בזמן שאף אחד אחר לא לקח כי לא היה מספיק כסף לתקציב אישי משום שהתקציב היה נמוך ( בסביבות 600 ש"ח לכל הדיירים לשבוע) כולם ויתר על משהו ,אפילו אבא שלה שמעשן יותר זמן ממנה לא לקח בכלל סיגריות ורק היא הוציאה את עצמה מהקבוצה , זה מראה על חוסר אכפתיות לאחרים ודאגה רק לעצמך (דבר שאולי טוב בחיים האמיתיים אבל לא כשאתה חי בתוך קבוצה). עם הקללות והצעקות אין לי שום בעיה ,זה קורה לכולם (כן גם לשיפרה "המתנשאת") אבל שוב ,כנראה לכל אחד יש את ההגדרה שלו לאמיתיות

NatalieNat

New member
כנראה לכל אחד יש הגדרה אחרת לבולשיט.

ההסכמה היחידה ביננו היא שכולם מרכלים. אדם שמשקר? תן לי דוגמא, אני בטוחה שעל כל דוגמאת שקר של עינב אנשים יתנו לך כאן שני שקרים של מתמודד אחר. הביטויים כגון "כל הבית בכיס הקטן שלי" ו"אני אוכלת את כולם בלי מלח" הם רלוונטים, כל אדם היה מתבטא כך לאחר שהדיחו אותו לא פעם, לא פעמים אלא 7 פעמיים, בל תשכח שגם שפרה חטאה לא פעם באגו גדול במיוחד בהדחה האחרונה אותה היא שרדה מודה לתומכיה אומרת בפה מלא (תרתי משמע) לצבר "גם אותי אוהבים!" "אני לא מפחדת שיעלו אותי להדחה" ועוד שלל התנשאויות שונות כל פעם שעלתה המילה "הדחה" , אבל הרי זאת שפרה נכון, לה מותר להתנשא, אבל עינב? חס וחלילה!!! שהיא תשב ה"ברברית" ותעשה ציפורניים ותשמח בשקט איך היא מראה טוב טוב לכולם מאיפה משתין הפרידמן כל שבוע! ותתפלא, לא כל אדם מכבד את אביהו ואימו, ואני בטוחה שלא כל אחד מראה כזו דאגה לאביו,סתם כי אני רואה שאתה נוטה לצד של שפרה אז תדע שהחמודה לא הסתירה מפנינו את העובדה שהיא נפגשת עם אביה בבגדים חשופים כאשר היא באה לבקר אותו כי "כמו שאני מקבלת אותו כך הוא צריך לקבל אותי"- ממש מתחשב הא?! לא נראה לי. אבל כשעינב ביקשה להתחלף בכסא עם רנין רק כדי שיוסי לא יראה אותה בוכה ולא יכאב לו- זה דבר כ"כ שולי לעשות, אבל כ"כ מחמם את הלב (ויש עוד שלל דוגמאות). וכבוד היא נותנת לא רק למי שקרוב אליה, ונסה איתי יוסי לאון וגם רנין אלא גם ל"שונאיה", יותר ממה שאפשר להגיד עליהם. ובקשר ללאון, איך ניתן להשוות בין משפטי מצפון של "למה לא תלך להיות עם שפרה וצבר" שהם בבירור משפטים שנאמרים ע"י מישהו שנפגע מיחס של חבר כלפיו לבין משפטים של כפייה ומשפטי דחק של שפרה על איך הוא יכול להיות עם עינב, ולמה הוא לא בא לישון איתה ואיך הוא יכול להתחבר אליה ושיפסיק להסתובב עם עינב ו... נו בחייך!?! איפה ההשוואה? לכל אדם ניתן תקציב אישי! זכותה לשיך אותו לעצמו כמו שעשה היום חגית וקתה לה בורגול, היא לא הורידה מצרכים חשובים אלא תפוח אדמה וזה גם לא רלוונטי, היא בחרה לעצמה לאכול לחם וגבינה וזוהי חירותה הפרטית לעשה מה שבא לה! לדעתי, עדיף מישהי שתעשן את הסגריות שלה ותבלוס את ליחמה וגבינתה ולא תאכל כל חמש דקות ותחסל את כל האספקה שאמורה להשאיר לשבוע, אתה לא חושב כך? אמיתי זה מישהו שמתנהג בטבעיות, מישהו שלא שוקל מילה במשך שעה ואומר אשר על ליבו, לא מחפש את המצלמה ונואם נאומים שנשמעים כמו מפי פליט של טלנובלה כושלת, זה, אדם אמיתי!

NatalieNat

New member
אה, ובקשר לבישולים,

שכחתי שכששפרה מכינה את כל העוף בקארי, כוסמת קינואה וכוסאומו, שכמה מהאנשים שם לא אוהבים, היא עדיין ממשיכה להכין מה שבא לה, עם איזה חלב קוקוס שבא לה (ושלל דברים הזויים) אז... תתבל לי את המוסקה בבקשה!!! תודה.

תגובה לא מפתיעה

התחלנו את השיחה רק על עינב ועל זה שהיא אמיתית ,עכשיו זה מתחיל כשהשוואה לשאר הדיירים. אני מדבר רק על עינב בתור עינב ולא כהשוואה לאחרים , את אמרת שהיא אמיתית בחורה אמיתית לא אמורה לשקר ולרכל מאחורי הגב אלא להגיד הכל בפנים ! בלי שום קשר לזה שגם אחרים משקרים. זה שהיא מידי פעם תופסת עצבים ומוציאה את זה החוצה ,אבל בשאר הזמן מרכלת מאחורי הגב , לא מראה שהיא אמיתית. זה שהביטויים "כל הבית בכיס הקטן שלי" ו"אני אוכלת את כולם בלי מלח" הם רלוונטים אולי זה נכון אבל לא מבחורה שמתיימרת להיות צנועה ולא מרימה את האף. יאמר לזכותה שהיא זו (בעזרת אשר) שניסתה להרגיע יוסי שהתחיל לצעוק "אני מלך ,אני מלך" . יש אנשים שזוכים ב-40 מיליון בלוטו והדם עולה להם לראש מתלהבים ומרימים את האף ,ויש שעדיין נשארים צנועים וממשיכים בדרכם השקטה. באיזו דרך עינב בחרה ? אני באמת מתפלא ,לא מכיר אדם שלא מכבד את הוריו (אלא עם כן היה ריב גדול בניהם או עבר התעללות בילדות והם בכלל לא ביחסים) את ואני לא יודעים את הקשר שיש בין שיפרה לבין אביה , אז אני מעדיף לא לשפוט לפי משפט אחד שהיא אמרה ,הם לא גרים באותו בית כמו עינב ואביה ,אבא של שיפרה לא הביא לה וילה מתנה כמו יוסי לעינב ,אז עדיף לנו לא לשפוט. אני מבטיח לך שאם יקרה משהו לאביה של שיפרה היא הראשונה שתהיה לצידו . ואגב המשפט "כמו שאני מקבלת אותו כך הוא צריך לקבל אותי",עינב אומרת משפט דומה כל הזמן , "ככה אני ומי שלא רוצה לקבל אותי ככה שלא יקבל ,זה מה יש" ,אז יש דימיון. אויי לתמימות , היא אומרת את זה לליאון שירגיש רע עם עצמו שהוא ככה "בוגד" בה ,היא יודעת שהוא מאד רגיש ,והוא גם אמר לה את זה , מזיז לה שהיא גורמת לו להרגיש רע ? לא נראה כך כי היא ממשיכה בזה תקציב אישי יש כשיש תקציב גדול ונשאר כסף אחרי האוכל הבסיסי (כמו שיש השבוע). בשבועיים האחרונים היה תקציב מאד נמוך ,והאוכל הלך ונגמר. אני מעדיף אדם שקודם חושב על הקבוצה בה הוא שותף ,אחר כך על עצמו. ועובדה שכולם עשו את זה, כולל ונסה ורנין שמעשנות ובעיקר אבא שלה , והיא לא ,כי היא מיוחדת. רצתה מאד סיגריות ? סבבה, יכלה לבקש קופסא אחת (12 ש"ח) אבל להוריד 50 ש"ח (3 קופסאות) מתקציב של כ-600 ש"ח זה לא נראה לך יותר מידי ? מה זה להתנהג בטבעיות ? כולם יודעים שזה משחק ,ואני די בטוח שאף אחד לא מתנהג בטבעיות שם (וזה כולל את כולם !!) יוסי כל הזמן אומר שזה רק משחק ושהוא יודע לשחק אותו אז הוא מודה שהוא לא מתנהג בטבעיות אלא משחק למצלמות. לי נראה שפשוט ההשוואה שאת כל הזמן עושה בין שיפרה לעינב מבלבלת אותך , אני לא משווה בין עינב לשיפרה אני לא אמרתי ששיפרה היא מלאך והיא הכי מושלמת בעולם ,אני משווה בין עינב לבין היסודות הבסיסיים של אדם אמיתי ,ואני לא רואה אותם בעינב ,אולי יש לה קצת ,אבל את הרוב לא . ואגב אחרון , לדעתי לפחות ,יש מקרים שעדיף לשקול מילים ולחשוב רגע מה את רוצה להגיד ,מאשר לפלוט ישר סתם שטויות באוויר בלי רגע של מחשבה.

NatalieNat

New member
כמעט והגבתי לגבב השטויות שלך

עד שהגעתי לשורה האחרונה והבנתי שאין טעם, יום טוב.

או יותר נכון

העדפת לא להגיב כי הבנת שאם תגיבי אלה יהיו סתם שטויות לאוויר טוב מאד שאת מקשיבה לעצות

היא כזה אדם אמיתי שבבית אף אחד לא סובל אותה

אנשים צריכים לחיות איתה למען השם!! איך אפשר לחיות עם יצור כזה? מה זה משנה שהיא אמיתית אם האמיתית הזה הוא להתנהג כמו משהו שאני לא רוצה לחזור עליו כאן? ככה סתם אנשים לא מעלים להדחה מישהי במשך 7 פעמים או יותר אלא אם כן היא עולה להם על העצבים ולא רק בגלל שהיא מאיימת עליהם אסטרטגית, מה גם שהיא בעלת כח כפול עם אבא שלה. אני לא בטוחה שעם כל האמיתיות שלה, את היית יכולה לחיות איתה יותר מ-24 שעות באותו הבית. ובסופו של דבר הכל מתנקז בטעמו האישי של כל דייר ודייר. הקהל בבית אוהב אותה בגלל ההזדהות עם האנדרדוג וזה שלא רצוי בבית (בצדק) ובכלל הקהל הישראלי ידוע בלעשות דווקא. עוד לא נתקלתי באנשים שהביעו תמיכה בעינב או ביוסי, לא בעבודה שלי, לא בקרב מכריי, לא בקרב שכניי ולא בקרב חבריי. שמעתי עליהם רק דברים שלא כדאי לחזור עליהם כאן מפאת כבודו של הפורום. אבל מה? עינב "אמיתית" אז היא מקבלת קולות מכל החלכאים והנדכאים שסוף סוף מצאו משהו "אמיתי" להזדהות איתו. וכאן הפרדוקס האמיתי מכיוון שעינב יכולה לכסות בכסף את כל המסכנים שמסמסים לה כמו מטומטמים. סבבה. שיהיה לכם לבריאות. תקבלו מה שמגיע לכם.

AVIADI5

New member
עינב

אוי לבושה, אוי לאותם אנשים המקבלים את התנהגותה של עינב. לא רק רמת הלימודים ירדה בארץ אלא גם רמת החינוך והתרבות. כבר מזמן לא מתייחסים לפערים או להבדלים בין האשכנזים או הספרדים,( ראה את אחוז נישואי התערובת החיים יחד),לא בכל דבר אנחנו צריכים להידמות לארה"ב או מדינות אחרות בהן המשחק מלוכלך, אפשר לשחק יפה בהגינות ויושר וגם לנצח. אוי לאותם "יפי נפש" הנהנים מהההתנהגות הזולה של הבובלילים ולא נהנים מהשיחות המלומדות שעדיין ישנן ושהיו בין דיירי הבית(השיחה על הדת בין שיפרה ושי למשל). קדימה התעוררו תגרנים והתחילו להעלות את רמת השיחות בין האנשים.

11MTN11

New member
בושה

שיש אנשים שחושבים כמוך בעד ההתנשאות והיהירות הזו ואם זה מה שאתם רוצים תמשיכו להצביע לפרידמנים האלה ותראו שהם יעופו לפני עינב יוסי או כל אחד אחר שלא מנסה להראות אני החכם המתורבת האשכנזי

klapim

New member
חחח עינב למדה אנגלית

שבאו הדיירים החדשים לוילה,רנין דברה עם יוני באנגלית,באה עינב,ואמרה אל תדברו אנגלית, אני לא מבינה

למעלה