תגובה לא מפתיעה
התחלנו את השיחה רק על עינב ועל זה שהיא אמיתית ,עכשיו זה מתחיל כשהשוואה לשאר הדיירים. אני מדבר רק על עינב בתור עינב ולא כהשוואה לאחרים , את אמרת שהיא אמיתית בחורה אמיתית לא אמורה לשקר ולרכל מאחורי הגב אלא להגיד הכל בפנים ! בלי שום קשר לזה שגם אחרים משקרים. זה שהיא מידי פעם תופסת עצבים ומוציאה את זה החוצה ,אבל בשאר הזמן מרכלת מאחורי הגב , לא מראה שהיא אמיתית. זה שהביטויים "כל הבית בכיס הקטן שלי" ו"אני אוכלת את כולם בלי מלח" הם רלוונטים אולי זה נכון אבל לא מבחורה שמתיימרת להיות צנועה ולא מרימה את האף. יאמר לזכותה שהיא זו (בעזרת אשר) שניסתה להרגיע יוסי שהתחיל לצעוק "אני מלך ,אני מלך" . יש אנשים שזוכים ב-40 מיליון בלוטו והדם עולה להם לראש מתלהבים ומרימים את האף ,ויש שעדיין נשארים צנועים וממשיכים בדרכם השקטה. באיזו דרך עינב בחרה ? אני באמת מתפלא ,לא מכיר אדם שלא מכבד את הוריו (אלא עם כן היה ריב גדול בניהם או עבר התעללות בילדות והם בכלל לא ביחסים) את ואני לא יודעים את הקשר שיש בין שיפרה לבין אביה , אז אני מעדיף לא לשפוט לפי משפט אחד שהיא אמרה ,הם לא גרים באותו בית כמו עינב ואביה ,אבא של שיפרה לא הביא לה וילה מתנה כמו יוסי לעינב ,אז עדיף לנו לא לשפוט. אני מבטיח לך שאם יקרה משהו לאביה של שיפרה היא הראשונה שתהיה לצידו . ואגב המשפט "כמו שאני מקבלת אותו כך הוא צריך לקבל אותי",עינב אומרת משפט דומה כל הזמן , "ככה אני ומי שלא רוצה לקבל אותי ככה שלא יקבל ,זה מה יש" ,אז יש דימיון. אויי לתמימות , היא אומרת את זה לליאון שירגיש רע עם עצמו שהוא ככה "בוגד" בה ,היא יודעת שהוא מאד רגיש ,והוא גם אמר לה את זה , מזיז לה שהיא גורמת לו להרגיש רע ? לא נראה כך כי היא ממשיכה בזה תקציב אישי יש כשיש תקציב גדול ונשאר כסף אחרי האוכל הבסיסי (כמו שיש השבוע). בשבועיים האחרונים היה תקציב מאד נמוך ,והאוכל הלך ונגמר. אני מעדיף אדם שקודם חושב על הקבוצה בה הוא שותף ,אחר כך על עצמו. ועובדה שכולם עשו את זה, כולל ונסה ורנין שמעשנות ובעיקר אבא שלה , והיא לא ,כי היא מיוחדת. רצתה מאד סיגריות ? סבבה, יכלה לבקש קופסא אחת (12 ש"ח) אבל להוריד 50 ש"ח (3 קופסאות) מתקציב של כ-600 ש"ח זה לא נראה לך יותר מידי ? מה זה להתנהג בטבעיות ? כולם יודעים שזה משחק ,ואני די בטוח שאף אחד לא מתנהג בטבעיות שם (וזה כולל את כולם !!) יוסי כל הזמן אומר שזה רק משחק ושהוא יודע לשחק אותו אז הוא מודה שהוא לא מתנהג בטבעיות אלא משחק למצלמות. לי נראה שפשוט ההשוואה שאת כל הזמן עושה בין שיפרה לעינב מבלבלת אותך , אני לא משווה בין עינב לשיפרה אני לא אמרתי ששיפרה היא מלאך והיא הכי מושלמת בעולם ,אני משווה בין עינב לבין היסודות הבסיסיים של אדם אמיתי ,ואני לא רואה אותם בעינב ,אולי יש לה קצת ,אבל את הרוב לא . ואגב אחרון , לדעתי לפחות ,יש מקרים שעדיף לשקול מילים ולחשוב רגע מה את רוצה להגיד ,מאשר לפלוט ישר סתם שטויות באוויר בלי רגע של מחשבה.