מידע חשוב כולם כנסו

הלווווווווווווווווווווו מה נסגר כאן???

הלוווווווווווווו.... שוכחים את הרכלנים שבבית על עינב? להם מותר? היא אחלה ילדה, מה גם שהיא דוברת אמת ומדברת על ריחשי ליבה בקול רם, כאשר כל היתר מרכלים מאחורי גבה. גם אם האמת לא ניראת לכל אחד, זה בסדר! זכותה להביע את דעתה והיא לא מייצגת אף אחד מלבד את עצמה, אי לכך תתחילו לרדת מהעץ שאתם מתפסים עליו ולכל הריגשי שנפגעים מעינב, שימו לב לדבשת שלכם... אתם פתטים וחורה לי לדעת שאתם נפגעים מכל שטות שנאמרת שם. חלאס להחזיק מעינב או מיוסי או משפרה או מצבר... משהו... סך חבורת משועממים מרוכזים בבית אחד שאומרים מה שבא להם. אני הייתי שמה לב ללאון החתרן והבוגדני הזה... תמים תמים אבל ממזר גדול ומניפולטיבי.אני לא הייתי חברה של אף אחד מהבית הזה. חברו את האייקיו של החבורה וקבלו 0.5 . וקדימה לעבודה.

pooshkash

New member
מי שמתייחס ברצינות לתכנית - מגיע לו הזבל הזה!

בושה לאינטליגנציה.

mui mui

New member
מתי עינב הייתה אמיתית??

לפני השאח הגדול חשף את הש"צ והיא אמרה שהיא מעולם לא דיברה? או... אולי.. כש.. הונסה שאלה אותה איך היה כשהיא שרה בחדר את השורות של מייק ברטנט.. והיא ענתה שהיה בסדר כשהיא בעצם לא שרה?? כשהיא סיפרה לאשר לפנות בוקר שהיא נסעה לתוכנית כשהיא בשלילה?? עזבו אתם מתמימות.. אדם תמים או טיפש לא היה עובר את המבחנים.. כי יש חשש שהוא לא יעמוד בלחץ של מה שקורה במהלך החיים בווילה ואחרי כשהוא יצא ויראה מה קרה ואילו תגובות יש כלפיו.. . הם בחרו אנשים עם כוח נפשי, עם חוכמה כזו או אחרת.. אני לא מורידה מאף מתמודד שם את היכולות והחוכמה או נותנת להם תמימות כולל את לאון ואיתי שיש כאן כאלו שנוטים לחשוב שהם תמימים ומסכנים.. .

michelle2113

New member
מי אמר לך שכל השאר לא אמיתיים?

למה התכונות של עינב הן אנושיות ואמיתיות, ושל שאר המתמודדים צבועות? לכל אחד האסטרטגיה שלו, ועינב לא תמימה, גם לה הדרכים שלה למשוך תשומת לב. אין רעים וטובים. יש פה מספר אנשים שונים אחד מהשני שמנסים להשיג מליון שקל.

sha na na revol

New member
צבר נושם../images/Emo70.gif... ../images/Emo6.gif

הרשע הזה, איך הוא מעז...

porat777

New member
חצי קופסת קוטג' ומלפפון מספיקים ל-7 אנשים?

וואלה... לא ידעתי... צריך לספר את זה לכל הרעבים בארץ. אפשר להכין ארוחה ב6 שקלים למשפחה וחצי. יוזלו מחירי הקוטג' והמלפפונים לאלתר!!!

santa barbara

New member
מסכימה לחלוטין ואפילו...

יש לי הסבר לכמות ההצבעות לעינב ויוסי. אולי אני טועה אבל דעתי פשוט הדיירים משקפים את סוג הצופים שיש לתוכנית ואת סוג המעריצים שיש לכל אחד. כלומר, כל מי שמצביע ליוסי ועינב ואוהב אותם סביר להניח שהם בדיוק כמוהם. אני לא רואה אף "פרידמן" (
) מצביע לעינב או יוסי כי הם לעולם לא יתחברו לסוג כזה של אנשים ולא יבינו אותם. מצד שני באותו אופן אני גם לא רואה אף (לא יודעת איך לכנות אותם אממ...נקרא להם בובליל לשם הנוחות חח) בובליל מצביע לשפרה או צבר או איתי וכד'. מה שפשוט אומר שיש הרבה יותר בובלילים שצופים בתוכנית ויותר בובלילים שמצביעים ובגלל זה יוסי ועינב אף פעם לא מודחים. עצוב לי שגם היום אנחנו עדיין צריכים לפלג את העם שלנו לפי עדות!! אבל זה מה יש ואני גאה להיות פרידמנית

גרינקו

New member
אני אשכנזי משני צדי הוריי

אמא פולניה אבא רוסי ואני מצביע ליוסי ועינב כי אני מתבייש שאשכנזיה כמו שיפרה קוראת ליהודי שהוא יד 2 משומש או צבר שאמר על יוסי שאריות אדם או שאמר שיוסי מדבר ארמית ולא עברית אז אני בז לאנשים כאלה הוריי את המשפטים האלה שמעו בגטו באושוויץ

jrkob

New member
דיי כבר עם הנושא הזה

יוסי ועינב לדעתי לא גיזענים רק מנצלים את מוצאם בתוכנית לטובתם כי יש להם גיבוי מלא של האח

למעלה