מידע חשוב כולם כנסו

Hadas995

New member
שפרה הביתה! בושה לאשכנזים, עלבון למזרחים!!

הש"צ מתכננים תוכנית, מעלבים, פוגעים ועוברים על כל חוקי הבית! שאריות אדם?יהודים יד שנייה? ליהודים בדיוק כמוהם? מזה פרדמנים לעומת כינויים גזעניים שהשתמשו בהם בזמן מלחמות העולם ה2!!! ש"צ הביתה

קפרי

New member
אני לא מבינה, שוב התעוררת? מה גרם לך? תארי

לך שימשיכו לחפור על המילים של עינב ויוסי מהתוכנית הראשונה? אין לך על מה להלין? התקליטים כאן שבורים כולם אני רואה. הלאה, לחדש...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סטאר18

New member
עינב הגדולה מכולם

אנשים לא אוהבים אותה בגלל שהיא אמיתית....יאללה לכו לישון כול הפרידמנים אין עליך עינב גדולה מכולן

דבר ראשון לעזאזל כותבים ככה.. מספר אחד בהכל?

מספר אחד בטעויות כתיב אולי וזה ששיפרה אומרת האנשים האלה הכוונה לספרדים זה בסדר? זה לא גזענות? שהיא אומרת בשידור חי איך שהם אוכלים מתנהגים וחיים. עם כל הכבוד לך אתה בטח אשכנזי שנפגע מה"פרידמנים" ואין לך מה לעשות רק להוציא את זה בתיסכול בתגובה לרעתה אני מסכים שהיא לא מתנהגת כמו המלכה אליזבת אבל אתה שוכח איפה אתה נמצא.. אנחנו בישראל ויש עוד מאות אלפים שמתנהגים כמוה.. ורק שתדע דבר קטן ברגע שהבובלילים עפים הרייטינג של התוכנית ירד בחצי מה לעשות שהם עושים את התוכנית

clommma

New member
למה הם שם הבובלילים - מראה לרדודים הלא מפותחי

אז למה באמת נשארים שם הבובלילים, הגזענים, הבהמות, שמתנהגים כמו שמתנהגים, ברמתם הלא מפותחת. למה הם שם - תשובה - זאת המראה של כל המדינה לאנשים הרדודים והלא מפותחים כדוגמת הבובלילים האב והילדה "לתפארת", כן תביטו לכם ותאמרו לעצמכם כך אנחנו נראים, אז עכשיו כשראיתם איך אתם נראים - הגיע הזמן להשתנות. אולי תשתנו

אף אחד לא שם לב???

שזה תוכנית טלוויזיה!!!!! צריך שיהיה בה: מתח, עצוב, שמח, מצחיק ודרמתי. הכל מכור ומכוון. רייטינג זה שם המשחק, יוסי יגיע לגמר ובסוף לא יזכה דודי מתופפים

דורסלית

New member
אזרחים סוג ב' זה בסדר אבל פרידמנים לא בסדר??

זה ששיפרה קוראת למזרחים אזרחים סוג ב' זה יותר נאור?? אני בעצמי אשכנזיה אב לתומכת בבובלינים ונגד התיפיפות ומילים גבוהות שמכסות הרבה מירמורים ובלבולי מוח במייק אפ מתנשא. בנתיים עינב מנסה להתחבר...לגשת..אבל הסנובים ש"צ עושה טובה שבכלל מניד עפעף..אז די...מי שילדותי זה הם!!

דעתי על עינב בובליל.

נכון:היא פרחה, היא מתנשאת, וילדה קטנה ומפונקת. אבל.. תראה בה גם את הצד השני- שהיא הכי מצחיקה שם בבית
נכון שאין לה תכונות כ"כ טובות אבל היא ממש ממש מצחיקה, והיא עוש הרבה פעמים אקשן וצחוקים בבית, וזה מה שאנשים רוצים לראות
אז אם כבר להעיף את אבא שלה, שהוא משעמם מוות ולא מצחיק בגרוש. סתם טיפוס מעצבןןן..

לכל המתנשאים למיניהם...

עינב בובליל היא ההוכחה שאפשר להיות אמיתית ואהובה ואני פשוט מתה על ההתנהגות הוולגרית הזאת כי זה כל כך דורש את זה..לשיפרה הייתי מכניסה כאפה על כל השטויות המתנשאות שהיא מוציאה מהפה...היא יכולה לקחת את המסגרות שלה ולדחוף אותם לכיוון המקום החושב שלה...ולכל מי יש לו בעיה עם מזרחים וההתנהגות שלהם יכול לקפוץ...זה עדיף על להיות נחש ולהרוס אנשים בשקט ובשפה גבוהה.. *מרוקאית חכמה*

למעלה