מידע חשוב כולם כנסו

אחרי השושור הזה יש לי משפט אחד להגיד

וסי ועינב - העם מאוהב
כל המסיטים נגד יוסי ועינב הם פשוט אכולי לב כי הם עמוק עמוק עמוק בלב יודעים שרוב המדינה חולה עליהם,זו המציאות ועם זה תצטרכו להתמודד... עינב אמיתית יוסי מצחיק וכיפי שיפרה חופרת צבר קקטוס רנין צבועה לאון קיצ'י ברמות איתי מקסים,מקסים,מקסים וונסה מותק עם פיוז מאוד קצר זוהי האמת,תתמודדו איתה -

Angel Of Moon

New member
עם כל הכבוד לעינב, היא לא 100% וגם לא 30% !

היא נראית בחורה מאוד נחמדה, מצחיקה, כיפית, שתיתן את הנשמה לחברות שלה ויש לה כבוד למשפחה ולדת ולהכל, ופעם אפילו אהבתי אותה. אבל אני, בתור חצי "פרדימנית" וחצי "בובלילית" (ככה אם תקראו לזה) ממש מעליב אותי שהיא מעזה בכלל לקרוא לשפרה וצבר "פרידמנים". מה זה הכינוי המזלזל והלועג הזה? מי היא חושבת שהיא לעזאזל שהיא תרד עליהם? היא יותר טובה? שהיא צועקת ומתעצבנת כמו בהמה. ואיך שהיא באה למתמודדים החדשים ומספרת להם ליכלוכים, זה לא לעניין. היא יוצאת ככה קטנה וממש מורידה את עצמה ב1000 רמות. חבל שהיא ככה הפכה את העור היו לי ציפיות טובות ממנה. ועוד דבר, בתוכנית הזאת סוף סוף רואים כמה שהגזענות עדיין קיימת וגם לא תיעלם, באמת חבל.כמו שמישהו אמר פה - אם צבר ושפרה יידברו בפריים טיים על כמה שהם צ'חצ'חים ומזרחים עלובים כבר כל התקשורת תיכנס בהם, וכשעינב ואבא שלה מדברים על "פרדימנים מתים" אף אחד לא מעיר וגם צוחקים. אז אולי התקשורת גם תת רמה, אנאערף

Leeat1

New member
את בטוחה שאת רואה את התוכנית???

גם צבר וגם שפרה קראו לעינב ויוסי בשמות גנאי גזענים שאני לא מוכנה לחזור עליהם ואת זה לא הראו. ואף אחד לא נכנס בהם. אולי את לא עוקבת. אבל התקשורת מראה רק את יוסי ועינב מלכלכים ומקללים על אחרים ולא אף אחד אחר. מה זה אומר שהם?

שיrרן

New member
עינב פצצה של בן אדם

ולמרות שאני פרידמנית אני עדיין חולה על הפרחה המדהימה הזאת

לא למדנו כלום!!!!!!!!!!!!!!

אני חולק על דעתך ועל דעת רבים כאן סלחו לי לא מדובר בבחורה שניקראת עינב בובליל או שירה פרידמן .זה שאתם מושפעים מתוכנית חסרת תוכן וריקנית לחלוטין בעיה שלכם .כמו שאר התוכניות כמו היפה והגחנון ומפרץ החלבה.רק לרענן את זיכרונכם הרקע של השנאה או הגעזנות כלפי האשכנזים או המרוקאים התחילה עוד בשנות ה50 ביגלל עניין של מוסר השילומים לא הכנס לזה .זה לא אומר את כמה אני אשכנזי או את כמה אני מרוקאי או את כמה אני תימני וכו .לכל עדה יש צדדים רעים וצדדים טובים אף אחד לא מושלם לא צריך להתייחס למישהי מטומטמת כמו עינב וזהו תתעלמו מה נותן לכם את ההרגשה להגיד או כמה אני צודק או כמה אני חכם.זו תוכנית טלבזיה סך הכל ואין ליחס לה שום חשיבות ריגשית או מנטלית ערוץ 2 בחר את האנשים וטו לא .אז שערוץ 2 יעשה מה שנוח לו תפסיקו לחיות בעולם הפנטזיות או האשליות יש פתגם שאומר הטוב בעינו יעשה .עינב יכולה להיות הכי גזענית והכי דבילית והכי לא קשורה למציאות מה אכפת לכם תתעסקו במה שטוב לכם ובמה שאתם עושים בחיי היום יום .ועוד משהו קטן הכן לא למדנו כלום וחבל .. המשך יום נעים

Leeat1

New member
זה לא אומר את כמה אני אשכנזי או את כמה.."

וחזרת על זה מספר פעמים. כדאי שתעשה הגהה לפני שאתה שולח הודעה שמנסה להיות ברמה גבוהה. אבל אלא תמיד הדברים הקטנים שחושפים אותנו למי שאנחנו באמת. אולי בהזדמנות זו תוכל להסביר מה "אנחנו" ("הכן") אמורים ללמוד? "את" כמה "אנחנו" שופטים תרבויות אחרות, "את" כמה "אנחנו" מנסים להראות חכמים ואינטלגנטים, למרות ש"אנחנו" כותבים בשגיאות? חבל באמת.

לקוראת עינב בובליל שלום

צאי מהקטע, את לא מרוקאית. לא היית יום אחד במרוקו. ההורים שלך אם כבר הגיעו לארץ כשהיו צעירים, אם בכלל. הימים של "הלכתי ללשכת העבודה אמרו לי מאיפה אתה..." הם פסה. את ישראלית, נולדת בישראל, והביכיונים שלך "מפלים אותי כי אני מזרחית" הם תוצר של רגשי הנחיתות שלך וחוסר היכולת שלך לקבל את השונה ממך. לרגע לא אמרתי שהקוראים שפרה וצבר הינם מלאכים צחים כשלג, יכול להיות שגם הם חוטאים ביהירות ובשאר הירקות, וגם עליהם יש לי ביקורת, אך מה עניין שמיטה להר סיני? מה הקשר לכך שהם ממוצא אשכנזי ואת ממוצא מזרחי?! את לא מזרחית, הם לא אשכנזים, כולכם ישראלים. תפסיקי להנשים את השד העדתי, הוא מזמן מת. מוקרנים לזיכרו סרטים בכל חג הנקראים "סרטי בורקס". בכבוד רב, מיכל, רקדנית ומדריכה לריקודי בטן, צברית וישראלית גאה ממוצא רומני.

NHRH123

New member
עינב.

נכון מאוד שעינב ילדונת. אבל העם מצביע והיה עדין במשחק שהיה יום טוב לכולם.......................

k e r e n m

New member
האח הגדול יצר גימיק

ובמכוון הוא לקח אנשים בני עדות המזרח עילגים וולגרים. הלא יש לא מעט בני עדות המזרח משכילים או שהעברית רהוטה בפיהם, אך הוא בחר להמשיך ולהנציח את הסטרואוטיפ של המזרחי הערס המצוי. ומכאן מתחילה גזענות מסוכנת מהמקום בו התקשורת בוחרת לקבע דימוי על מנת שעדה אחרת תשמר את "מעמדה". וזה מתבטא בעוד תחומים למשל: זה לא מקרי שהתקשורת בסרטים ,פרסומות ועיתונים בוחרת להמשיך ולהציג את המזרחי כעילג, טיפש ומטומטם הרי אם יקחו מזרחי משכיל הם "יכרסמו" לאט לאט בדימוי המזרחי הערס וחלילה שזה יקרה. תעקבו אחרי מה שכתבתי ותשימו לב לכך - אם תמצאו מזרחי אחד בפרסומת טלויזיה/עיתון, תוכנית ריאליטי שמוצג בצורה חיובית זה יהיה נס ואין המדובר בסלבריטי שכן מעמדם שונה.. מסקנה- עד שלא יהיו אנשי תקשורת ודווקא מבני עדות המזרח בעמדה בכירה ,המזרחי ימשיך להיות מוצג כטיפש וולגרי וערס בדיוק כמו שהכושי מוצג בארה"ב..לצעירים שביניכם יש המון "עבודה" לעשות כדי למחוק את הגזענים מכלי התקשורת ולשנות את הדימוי של המזרחי שכ"כ רוצים "לשמר"..

../images/Emo124.gif תקשיבו ותקשיבו לי טוב../images/Emo70.gif

אלה, הבובילים מראים כרגע לכולם את ישראל המכוערת, הוולגרית והלא מתורבתת! ועוד חברה נותנת לה לגיטימציה. עינב בוביל היא פשוט פרחה דלת אינטילגנציה. אם אני לא טועה, יוסי בוביל קילל את שפרה וצבר כעס עליו יוסי אמר על הקללה שלו שזה לא הכוונת הקללה אלה ה..מילה..או איך שהוא לא הסביר את זה. למה אני ובכלל צרכים לראות אנשים מתנהגים באופן רדוד כזה?! שקללות מסוג כזה הם עוד מילים יומיומיים...ועוד יותר להחדיר לתודעה שלנו דברים כאלה?! אין מצב כאילו להשתקם להתחנך.. אני לא צופה הרבה באח הגדול זאת מיד אחרי שראיתי את הלבוש של שעינב את הטונים המגעילים שלה ובעיקר את יוסי בולביל. אין מה לעשות הוא מראה לכרגע לכולם מי הם כנראה מרוקאים שיחשוב שוב מי הם "פרידמנים מתים".

מותק בלי שום קשר-אני ממוצא עירקי.

לפי הגדרות הבובילים זה גם נחשב "פרידמן מת"?!?! דיי כמה שהרדידות של הבובילים האלה גורמת לי להרים גבה כל פעם מחדש... מתי לעזאזל תעיפו אותם קיבינימט?!?!

אני גם חצי פולניה וחצי עירקית ומתביישת בשיפרה

בהתבטאות שלה ושל צבר והוא חצי מרוקאי. ידוע לכולם ששיפרה היתה צריכה ללכת ולא שי המגעיל אבל ההפקה בראשות אלעד קופרמן הביאו אותה לתוכנית ושומרים עליה וכל המצלמות עליה כל היום . תבדוק שיפרה הופיע גם לפני כן בתוכנית של קופרמן הפקות ולא זכתה בסוף בכסף. גם אז היתה שחצנית ומגעילה. קופרמן שומר עליה מאוד מאוד כולם יודעים זאת., ותראו שהיא לא תעוף בקרוב . כל הפקת האח הגדול בישראל נהפכה לאח התחמן והשקרן וכל הפורמט לא חוקי. רק בישראל התחמנית זה יכול לקרות. ולסיום תדעו אין בכלל פיקוח על הסימוסים והם בעצמם קובעים מי ילך. גועל נפש.

למעלה