מידע חשוב כולם כנסו

למה? למה ?

מה אתם רוצים מעינב ? מה לא ברור? שכחתם שזה משחק?! כולם יעשו <כמעט> הכללל בכדי לזכות במיליון שח" <בינינו אתם לא > מה חשבתם שלהיות סגורים בתוך 4 קירות מנותקים מהכללל!! זה פשוט? מי מבין כולנו <הכוונה לכל יצור אנושי שחי עלי אדמות > לא יוצא מגדרו לפעמים? אז או.קיי. אצל הבובלילית זה יותר מוחצן... אבל בל נשכח את המעמד והנסיבות. אז או.קיי. עינב יותר חשופה וטמפרמנטית משאר הדיירים"הנחמדים" כל אחד בדרכו... אבל עינב גם הכי צעירה משאר הדייריםוזה הופך אותה לפחות מנוסה ומתונה תתחשבו!! וחוצמזה מישהו אולי חשב שהכל משחק מכור??!!!

jaycom

New member
שרשור מלא שנאה וגזענות!

למה לא מוחקים?!?!?!?!!?!? הבנאדם הזה "מספר אחד בהכל" הוא גזען מדרגה ראשונה! מה זה לא מתורבתת? ועוד הוא אומר עליה שהיא גזענית... בושה שיש אנשים כמוך!

אל תפנה אנשים נגדי.

אני לא גזען ועובדה שיש עוד אנשים שמרגישים כמוני בנוגע לעינב,אני כותב את מה שאני מרגיש, ואני מרגיש שהגיעו מים עד נפש,התנהגות בלתי הולמת של בחורה צעירה כמו עינב.

חנה91

New member
עינב אומרת פרידמנים מתים והיא צודקת

מה זה הגועל הזה שיפרה וצבר ממש כבר אין לי חשק להסתכל עליהם מגעילים עם הדיבור המתנפח שלהם זוג מגעילים ועוד לאון איתם בכלל אפשאר למות משיעמום על מה אתם מדברים פה בכלל רנין שיפרה לאון צבר קבוצה של זבל

חמודה050

New member
תעשה טובה לאנושות ותסתום!

היא חמודה והיא אמיתית.. זה שהיא אומרת לכל אחד בפנים מה שהיא חושבת זה לא הופך אותה לרעה או חוצפנית.. היא לא צבועה כמו כל האחרות שמדברות עם כולם ומלכלות אחרי הגב (מישהו אמר שפרה?). היא ישירה וזה מה שיפה בה.

yardeni 5

New member
לא נכון אולי..

ש"צ יותר אינטלגנטים אבל הם יבשים ואני לא אוהבת את שיפרה היא מעצבנת בלי שום קשר עינב מצחיקה עם זה שהיא קצת עצבנית אני אוהבת אותה ומצביעה לה אולי היא לא הבנאדם שרוצים שייצג אותנו כי היא לא הכי נעימה אבל לא משנה לי היא הכי סבבה שם אני לא צריכה לראות את שיפרה המיתפלספת שם במו שעינב אמרה "מיתנהגת בהיתנהגות שכנטוזית" ויוסי מצחיקק אותי כול פעם מחדשש הדורבן שקולע בזמן סוטול סוטול סוטול סוטול הופ טישטוש

עינב בובליל

אני רק רוצה לומר שעינב היא אחלה בחורה ומי שרושם עליה משהו רע סימן שהוא גם פרידמן לכול מי שיש ריגשי נחיתות לגבי עצמו צריך לילמוד מעינב קצת זה נכון שיש לה ביטחון עצמי קצת יותר מידי גבוה אבל אני חושב שהיא ואבא שלה עושים את התוכנית יותר מעניינת מכול שאר האשכנטוזים שם ותאמינו לי שאם שיפרה הפרידמנית הזאת תמשיך ליסרוג עוד יום אחד אני חושב שצריך להעיף אותה כי היא כזאת לא מעניינת וכזאת משעממת ברמות מפחידות לגבי צבר ההומו שלא יצא עוד מהארון תפסיק ליהיות כזה לאפלף ועדין ותיהיה יותר גבר מה ניראה לך שאתה מתחיל ליבכות לי ביגלל שהסכירו את רצח רבין מה אתה סתום והיתיחסות אחרונה לגבי אחד החדשים שהגיע לתוכנית טוב אז ככה מי זה לכול הרוחות השרק המגודל הזה שהביאו לתוכנית הוא כזה מכוער ומגושם וממש אבל ממש לא מעניין ורואים לפי צורת הדיבור שלו שהוא ממש אבל ממש טיפש ברמות מטורפות זהו ניגמרו לי המילים אז ביייי ותמשיכו ליסבול מעינב ואבא שלה תמשיכו ליסבול יפרידמנים אשכנטוזים

אוי תעשו לי טובה,עינב היא הנשמה של הבית הזה

לטוב ולרע,היא מוסיפה לבית הזה הרבה שמחת חיים וצבע,אני אישית מאוד מתחברת אליה וחושבת שיש לה לב טוב,נכון שלפעמים היא וולגרית אבל עם כל זה היא אכפתית,דאגנית,מצחיקה ואמיתית...אני אישית חושבת שהיא ואבא שלה עושים את התוכנית,בלעדיהם הייתם יכולים לקרוא לתוכנית האח הגדול -אחוזת ראשונים"

דנה1982

New member
עינב הגזענית, הבורה, הילדותית

אני מצטערת, אבל זה בדיוק מה שהיא. שמרתי על שפה יפה ונקייה בכל ההודעות שלי בפורומים של קשת ומחוץ לה, אבל השבוע עינב הצליחה להוציא אותי מהכלים. בחורה שלא מפריעה לה שאבא שלה קורא לה "כאלב" ושהוא מקלל את שפרה (או כל אדם אחר, אין לזה קשר לשפרה בכלל) - היא חסרת חינוך. בחורה שאבא שלה, שלא עישן במשך עשרה ימים וזה הפריע לו לישון והוא גם ממש היה בדיכאון (והיא יודעת כי גם היא הייתה בדיכאון בגלל זה), לא נותנת לו סיגריה כשהוא מבקש. מה גם שהוא ביקש אחרי שבכל בוקר הוא מעיר אותה כדי שתיקח אנטיביוטיקה, כי היא לא מרימה את עצמה בזמן ההשכמה. בחורה שנאבקה כדי להוריד אוכל מתקציב של 530 שקל, כדי שתוכל לקנות 3 חפיסות סיגריות (לא 1, אלא 3!!) בחורה שצועקת בלי הפסקה, שמשקרת (ראו מקרה מייק בראנט, וכן מקרה ש"צ שבו אמרה לאח הגדול שלא תיאמה הדחה עד שלא הראו לה את ההקלטה), שצבועה, שחוצפנית. והשבוע היה השיא. שמעתי את המושג "פרידמנים" עוד משי (הוא דיבר על זה לפני כחודש), אבל עינב הביאה את זה לרמות חדשות. לכל מי שמגן עליה - הילדה אמרה בפירוש שזה ביטוי גנאי ל"מי שמתנהג התנהגות אשכנטוזית". גזענית אמיתית. וכשהיא הסבירה לחגית מה זה אומר "פרידמן", ראו שזה מרתיח גם את חגית ובצדק. אם הייתי שם, הייתי יוצאת עליה. צדק ליאון שאמר לה שהיא רעה ורואים את זה בהתנהגות שלה.שלא יתחרט על מה שאמר - כי הוא צודק!!

יNOT

New member
אז יש פה פליטים מהפורום של קשת ../images/Emo12.gif ?!

או שאת עדיין גם כותבת שם?

דנה1982

New member
הפורום החדש שלהם לא תקין

אני בד"כ נשארת בפורום אחד, אז ברגע שהפורום של קשת הפסיק לתפקד, חיפשתי לי בית אחר (למרות שיש מצב שאבקר שם לפעמים) :)

Hadas995

New member
[אשכנזיה] להגיד פרדמנים זה גזעני אבל...

שאריות אדם לא? אני אשכנזיה, ואני חושבת ששפרה היא בושה לעדה שלנו! לכנות אנשים רק כי העדה שלהם שונה משלנו שאריות אדם ויהודים יד שנייה? משפחות שעברו שואה לא מעיזים לומר מילים שכאלו בגלוי, אז היא? על משו מהעם שלנו? בושה לעדה! פשוט בושה!

daughter L93

New member
למה בושה לעדה??

זה שהיא אשכנזייה ואומרת את זה לא אומר שצריך להתבייש בעדה! כל אדם הוא שונה זה שהיא מדברת ככה/ עינב מדברת ככה לא אומר שצריך להתבייש בעדה שלך. אנשים תירגעו אתם ממש נסחפים.

דנה1982

New member
נמאס לי לשמוע את זה כבר!!!

שפרה וצבר דיברו על ע-צ-מ-ם כשהם אמרו את צמד המילים "שאריות אדם". הם אמרו "נשארנו שאריות אדם", ושפרה צטטה שיר שזה הזכיר לה. הם לא אמרו שיוסי ועינב הם שאריות אדם - אלא שהם מרגישים שמתייחסים אליהם ככה. זה גם הגיוני - זה נאמר אחרי הסיפור עם אשר ועינב.

למעלה