מיהו המילל ברוח והפעם-יער (האור של הלילה)!

מיץ פזי

New member
מיהו המילל ברוח והפעם-יער (האור של הלילה)!

קדימה, אתם מוזמנים לשאול את יער כל שאלה שבא לכם! לכו על זה

רעוּת

New member
יער ../images/Emo99.gif

1. למה את כבר לא אוהבת אותי יותר
פעם היית משקיעה בי ושולחת לי שירים של רונה, וכבר איזה שבוע לא עשית את זה, ויש לי חרדות נטישה. 2. מתי את חוזרת בשאלה ומתחילה לשעשע אותי גם ביום שבת?
חרדת נטישה, ע"ע סעיף קודם. טוב אין לי באמת מה לשאול אותך, את הדברים החשובים באמת אני כבר יודעת

רעוּת

New member
זה רק כדי שאני אוכל להקים איתך קבוצת תמיכה

לאנשים שעשו תואר מיותר ואין להם מה לעשות איתו
. אפשר גם לקבל כאלה שעשו תואר במתמטיקה או פיזיקה כדי להעלות את ממוצע האינטליגנציה

DeepThoughts

New member
לפנות ליער בשישי בערב?

חילול הקודש יער- איך מסתדרת הדת עם הטקסטים של רונה?

רעוּת

New member
א. תמותי

ב. אני לא אוהבת את האלבום השני והשלישי שלו, הם שמחים מדי ג. הוא כבר לא שר את אקדח ואת תיאטרון רוסי, השירים שמצדיקים את היותו זמר ד. אבות ובנים יש לי בבית
. ה. הוא חזר בתשובה והתקלקל

תשובות:

א. אני מתכננת לעשות את זה בעוד שישים שבעים שנה כך שזו לא ממש קללה. ב. האלבום השני לא משהו אבל השלישי מושלם, עדיין לא שמעתי על אף אחד שמת מקצת אופטימיות [ולא, את לא יכולה לשכנע אותי שיש כאלו שכן אז אל תנסי..] ג. למה שמישהו שיש לו אהבה, בית וילדים ירצה לשיר שוב את השירים הנוראיים האלו??? ד. את צינית נוראית ואני לא נגררת למרות שעומדת לי תגובה ממש בקצה הלשון
ה.תפסיקי לקנא, יש אנשים שטוב להם, תפנימי

רעוּת

New member
א. אפשר לקצר תהליכים ../images/Emo3.gif

ב. גם השלישי לא משו. ג. כי הם יפים
אקדח זה חומר מקצועי בשבילי, זה להיכנס לראש של פסיכופט עם הפרעת אישיות אנטי חברתית שהקורטקס האורביטו- פרונטלי שלו כנראה מנותק מאיזורים פרמיטיבים יותר במוח שאחראים על דחפים. ואת תיאטרון רוסי יש מלא אנשים שהיו רוצים להקדיש לי. ד. את יודעת שאין לי אלוהים
. ה. מה הסיכוי שהם מעריצים של רונה?

אני אענה רק על ה'

ואומר שיש סיכוי גדול. רונה גורמת לי להרגיש עד כמה אני ברת מזל ועד כמה החיים יפים, באמת

misheani

New member
מתי למדת פסיכו פיזיולוגית?

או שאת במסלול ביולוגיה פסיכולוגיה? הזכרת לי נשכחות :)

למעלה