מיהו המילל ברוח והפעם-יער (האור של הלילה)!

אני לא מאמינה שהלכת בלעדי לאביתר ../images/Emo16.gif

למרות שגם ככה אין לי כסף
אבל

אבל את אמרת

שאין יותר כסף ושאסור יותר הופעות אז אפילו לא הצעתי כדי לא לגרום לך כאבי לב מיותרים
[אני חייבת להודות שזה היה שונה לחלוטין (חח וגם שקט יותר) בלעדייך
]

האמת היא

שאני ממש לא רואה בעיה בין הטקסטים של רונה לבין הדת [ואני אומרת מראש שאין לי שום כוונה לייצג את הדת או את המגזר הדתי מהסיבה הפשוטה שמי שמכיר אותי יודע שאני פשוט... לא מייצגת
] בכל אופן, רונה מדברת בשירים שלה בעיקר על אהבות, פרידות ועל החיים עצמם והיא עושה את זה בצורה עדינה, מכובדת ואנושית כל כך עד שאין שום סיבה שהם לא "יתאימו" לי או לכל אדם אחר שטורח להקשיב מבלי ליפול לדעות קדומות או למה שה"חברה" שלו אומרת על מה שמותר או מה שאסור

רעוּת

New member
אם אין לך בעייה עם ה-

god something you just dont come throughhhhh do you need a woman to look after youuuu רונה היא מאה שערים לעומת זה

misheani

New member
ברור שלא, את בפסיכו'. את צריכה לקרוא

את פסיכולוגיה פיזיולוגית חלק א' וב' בלי התירגום של הפתוחה

bזוהר

New member
נכון

מה הבעיה בין הדת לטקסטים של רונה?למה שהם לא ידברו גם לאנשים דתיים????אוף אנשים פה הורגים אותיייי

bזוהר

New member
הי יער!:)

תרשי לי להיות לא מקורית במיוחד ולהעתיק לך את השאלות ששאלתי את טל בפעם הקודמת ? ואוסיף עוד שאלות:) ספר אהוב- זמר/ת אהובה- להקה אהובה- שמות שאת אוהבת- הופעה טובה שראית לאחרונה- מאכל אהוב- מה מרגיע אותך? מה מעצבן אותך? המקום שאת הכי רוצה להיות בו עכשיו- הבן אדם שאת הכי רוצה להיות איתו עכשיו- אוהבת את ארץ ישראל? ואת מדינת ישראל? ואת העם שלנו? איפה את רוצה לגור? איפה את גרה? בנאדם אחד שהיית מחזירה לחיים? החיסרון הכי גדול בך? והיתרון? מה החלומות שלך? תוכנית טלוויזיה אהובה- את דתייה מהבית או שחזרת בתשובה? יש שיר של רונה שאת הכי אוהבת?איזה? סרט אהוב- שחקנ/ית אהובים- מה את הכי אוהבת לעשות? מה את הכי שונאת לעשות? את חברותית?אוהבת אנשים? אוהבת את השם שלך? תני משהו כמו 3 דברים שהיית משנה בעולם... :)

היי זוהר :)

אני לא מאמינה שגרמו לי לענות על זה בשעה כזאת, קחו את כל התשובות בערבון מוגבל
ספר אהוב- תמונתו של דוריאן גריי - אוסקר ווילד מליון רסיסים שבורים- ג'יימס פריי הזמן - יהודה עמיחי זמר/ת אהובה- רונה כמובן, יהודית רביץ [סורי
], ג'וני מיטשל, פיונה אפל, מיסי היגינס, קייטי טאנסטל, רג'ינה ספקטור ועוד ועוד להקה אהובה- ביטלס, רוקסט, דייר סטרייטס, קרנבריז, משינה, כוורת, צליל מכוון [להקות ישראליות ישנות וטובות עושות לי שמח..] שמות שאת אוהבת- אור, דניאל, צליל. הופעה טובה שראית לאחרונה- שום דבר לאחרונה אבל מחר אביתר
מאכל אהוב- כל מאכל שעשוי מתפוחי אדמה [צ'יפס ופירה בעיקר], עוגת שוקולד, פאי תפוחים.. בעצם כל מה שמשמין
מה מרגיע אותך? אחיין שלי, הים ולחבוט בשק האיגרוף שלי. מה מעצבן אותך? הו המון דברים אני קלה להתעצבן וקלה להירגע
המקום שאת הכי רוצה להיות בו עכשיו- שום מקום מיוחד, אחיין שלי ישן כאן בחדר לידי כך שהכל די מושלם.. הבן אדם שאת הכי רוצה להיות איתו עכשיו- אני מסודרת כרגע
אוהבת את ארץ ישראל? מאוד ואת מדינת ישראל? מאוד
ואת העם שלנו? הכי פטריוטי יהיה להגיד שבטח שכן אבל את חלקם אני מחבבת ואת חלקם לא. איפה את רוצה לגור? בירושלים או במושב. איפה את גרה? בנ"צ. בנאדם אחד שהיית מחזירה לחיים? זה אישי החיסרון הכי גדול בך? מסתבר שאני רואה הכל בשחור ולבן [קופה אני אחכה עד שתמצאי משהו מעניין ועסיסי יותר
] והיתרון? אין הנחתום וכו' מה החלומות שלך? להצליח לשנות לטובה חיים של ילד\אדם אחד. לעשות משהו מועיל בעולם לא משנה באיזה תחום. תוכנית טלוויזיה אהובה- זה סוד כמוס ביותר
את דתייה מהבית או שחזרת בתשובה? דתיה מהבית יש שיר של רונה שאת הכי אוהבת?איזה? פעם זה היה המעין הזוהר, עכשיו אני כבר לא יודעת.. אולי את הקאבר לאהבה בת עשרים ואת חמסין. סרט אהוב- הסטייה שלי היא נוטינג היל אבל אני אאזן עם אהבה אחר הצהריים ובלה [מומלצים בחום!] שחקנ/ית אהובים- כרגע אני במרתון אודרי הפבורן, מדהימה
מה את הכי אוהבת לעשות? לשבת עם חברות שלי ולא לעשות שום דבר מיוחד, לאפות, להאכיל אנשים, לצלם. מה את הכי שונאת לעשות? נראה לי שלתלות כביסה, בטח יש משהו יותר טוב מזה אבל לא עולה לי בראש כרגע... את חברותית?אוהבת אנשים? נראה לי שכן אוהבת את השם שלך? את הקיצור שלו יותר תני משהו כמו 3 דברים שהיית משנה בעולם... הממ.. אני אלך בקטן ואבקש דברים בשביל המדינה שלנו: 1. הייתי מכניסה לחוק את עונש ההוצאה להורג בארץ. 2. הייתי נותנת לכל אחד את ההזדמנות לקבל השכלה גבוהה בחינם ומנסה לצמצם פערים בחברה שלנו במקום להגדיל אותם. 3. הייתי משנה מן היסוד את מערכת החינוך ויוצרת מקום שילדים יכולים לקבל בו את הבטחון, החום וההגנה שהם כל כך זקוקים לו, אני עדיין עובדת על הדרך. ויש עוד המון נושאים שקשורים לזכויות האזרח ולאיכות הסביבה ולרווחה אבל זה יישאר לפעם אחרת

bזוהר

New member
וואו...

לא כתבת שום דבר לעצמך, לא בחלומות ולא בדברים שהיית משנה, רק לעולם ולאנשים אחרים..איזה מיוחדת:)

למעלה