היי זוהר
אני לא מאמינה שגרמו לי לענות על זה בשעה כזאת, קחו את כל התשובות בערבון מוגבל
ספר אהוב- תמונתו של דוריאן גריי - אוסקר ווילד מליון רסיסים שבורים- ג'יימס פריי הזמן - יהודה עמיחי
זמר/ת אהובה- רונה כמובן, יהודית רביץ [סורי
], ג'וני מיטשל, פיונה אפל, מיסי היגינס, קייטי טאנסטל, רג'ינה ספקטור ועוד ועוד
להקה אהובה- ביטלס, רוקסט, דייר סטרייטס, קרנבריז, משינה, כוורת, צליל מכוון [להקות ישראליות ישנות וטובות עושות לי שמח..]
שמות שאת אוהבת- אור, דניאל, צליל.
הופעה טובה שראית לאחרונה- שום דבר לאחרונה אבל מחר אביתר
מאכל אהוב- כל מאכל שעשוי מתפוחי אדמה [צ'יפס ופירה בעיקר], עוגת שוקולד, פאי תפוחים.. בעצם כל מה שמשמין
מה מרגיע אותך? אחיין שלי, הים ולחבוט בשק האיגרוף שלי.
מה מעצבן אותך? הו המון דברים אני קלה להתעצבן וקלה להירגע
המקום שאת הכי רוצה להיות בו עכשיו- שום מקום מיוחד, אחיין שלי ישן כאן בחדר לידי כך שהכל די מושלם..
הבן אדם שאת הכי רוצה להיות איתו עכשיו- אני מסודרת כרגע
אוהבת את ארץ ישראל? מאוד
ואת מדינת ישראל? מאוד
ואת העם שלנו? הכי פטריוטי יהיה להגיד שבטח שכן אבל את חלקם אני מחבבת ואת חלקם לא.
איפה את רוצה לגור? בירושלים או במושב.
איפה את גרה? בנ"צ.
בנאדם אחד שהיית מחזירה לחיים? זה אישי
החיסרון הכי גדול בך? מסתבר שאני רואה הכל בשחור ולבן [קופה אני אחכה עד שתמצאי משהו מעניין ועסיסי יותר
]
והיתרון? אין הנחתום וכו'
מה החלומות שלך? להצליח לשנות לטובה חיים של ילד\אדם אחד. לעשות משהו מועיל בעולם לא משנה באיזה תחום.
תוכנית טלוויזיה אהובה- זה סוד כמוס ביותר
את דתייה מהבית או שחזרת בתשובה? דתיה מהבית
יש שיר של רונה שאת הכי אוהבת?איזה? פעם זה היה המעין הזוהר, עכשיו אני כבר לא יודעת.. אולי את הקאבר לאהבה בת עשרים ואת חמסין.
סרט אהוב- הסטייה שלי היא נוטינג היל אבל אני אאזן עם אהבה אחר הצהריים ובלה [מומלצים בחום!]
שחקנ/ית אהובים- כרגע אני במרתון אודרי הפבורן, מדהימה
מה את הכי אוהבת לעשות? לשבת עם חברות שלי ולא לעשות שום דבר מיוחד, לאפות, להאכיל אנשים, לצלם.
מה את הכי שונאת לעשות? נראה לי שלתלות כביסה, בטח יש משהו יותר טוב מזה אבל לא עולה לי בראש כרגע...
את חברותית?אוהבת אנשים? נראה לי שכן
אוהבת את השם שלך? את הקיצור שלו יותר
תני משהו כמו 3 דברים שהיית משנה בעולם... הממ.. אני אלך בקטן ואבקש דברים בשביל המדינה שלנו: 1. הייתי מכניסה לחוק את עונש ההוצאה להורג בארץ. 2. הייתי נותנת לכל אחד את ההזדמנות לקבל השכלה גבוהה בחינם ומנסה לצמצם פערים בחברה שלנו במקום להגדיל אותם. 3. הייתי משנה מן היסוד את מערכת החינוך ויוצרת מקום שילדים יכולים לקבל בו את הבטחון, החום וההגנה שהם כל כך זקוקים לו, אני עדיין עובדת על הדרך. ויש עוד המון נושאים שקשורים לזכויות האזרח ולאיכות הסביבה ולרווחה אבל זה יישאר לפעם אחרת