מיהו המילל ברוח והפעם-יער (האור של הלילה)!

all we need is love

חח לגבי סבלנות- זאת תכונה שאני דורשת מעצמי אבל לא יכולה לצפות מאחרים כך שהיא לא מופיעה ברשימה שלי.. ואגב, אני עדיין בת אדם שוחרת שלום ושונאת מוות לחלוטין אבל יש פשעים שגרועים מבחינתי מרצח ושאין דרך הרתעה אחרת חוץ מעונש מוות.. סורי אני יודעת שקצת פנאטי מצידי אבל זה באמת הכרחי בעיניי.

...

המטרה שלי היא לא לתת דוגמא, המטרה שלי היא לעשות הכל בכדי להציל אנשים חפים מפשע. אני באמת מאמינה שמי שבחר ביודעין ובמחשבה צלולה לרצוח\לאנוס\להתעלל לא ראוי לחיות, ושאם אנשים יידעו שהעונש שצפוי להם הוא לא "סתם" מאסר או עבודות שירות או כל עונש מינורי אחר זה כן ירתיע אותם, לפחות קצת יותר, זה מה שאני חושבת ואני לגמרי מבינה שקשה להבין את זה, אפשר גם להסכים שלא להסכים

הלוואי שהעולם היה כ"כ פשוט

כתבתי תגובה ארוכה ומחקתי. רק אומר שלא לכל האנשים יש מוסר כמו שלך, למשל, שבו דוגמא היא בכלל פאקטור.

תגובה לשתיכן

אני נאיבית. ואני מאמינה שהכל עניין של חינוך ושכל בני האדם טובים מיסודם. אין על מה להתווכח, זה הכל עניין של אמונה...

זו לא בדיוק נאיביות

זה אפילו בטוח נכון [כאן רעות אמורה לבוא ולהכניס למשוואה את פרויד, ליצור vs. להרוס, סכס, ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכרת
] זה פשוט שהמציאות מראה לנו שגם אם כולם טובים מיסודם, אפשר ללמד אותם בגן איך לירות ביהודים ואז יסודם קצת פחות משנה.. עד כאן ויכוחים פוליטיים מיותרים שאני אפילו לא סגורה על הצד שלי בהם, והלוואי שיום אחד העולם יראה כמו שאת מאמינה שהוא צריך. את יודעת בדיוק כמה אני מסכימה עם האמונה הזאת.

למעלה