שאלות קשות גברת../images/Emo70.gif
ובכל זאת, תשובות... איך את סובלת את ענבר? ...I love her what can I say 1. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך? חוסר הקשבה וחוסר יכולת להודות בטעויות. 2. איזו תכונה את הכי אוהבת? איכפתיות, כנות, הקשבה, חום, רגישות. 3. על מה לא היית סולחת בחיים? באופן כללי קשה לי לדמיין את עצמי סולחת על הרבה דברים ובסוף מגלה שאני יכולה אז.. נוור סיי נוור, אבל אני חושבת שבגידה זה הכי נמוך שאפשר להגיע. 4. מה המדינה האהובה עלייך בעולם (חוץ מישראל כמובן)? הייתי רק בספרד והיא נחמדה, כרגע אני חולמת על אנגליה ועל איטליה. 5. השיר הכי אהוב מכל הזמנים? וואו זה קשה אבל אני אבחר את השיר של צליל מכוון - ימים לבנים. 6. לא ממש שאלה, יותר תהייה- קראתי מה שענית בקשר לעונש המוות... מסכימה איתך שיש אנשים שמגיע להם את כל הרע שבעולם אבל את לא חושבת שרק בשביל הסיכוי שיהרגו בנאדם אחד חף מפשע זה לא יהיה שווה את זה? זאת שאלה מוסרית מאוד גדולה ואני לא יכולה לתת לך תשובה ריאלית כי פשוט אין, אבל אני כן מאמינה שאם יש מישהו שמעל כל צל של ספק פשע בפשעים מסוימים הוא צריך לשלם בדרך הכי קשה שאפשר שתיצור הרתעה מספקת בחברה, מערכת הענישה היום כל כך בזויה וחסרת צדק שזה פשוט מקומם לראות אנשים ממשיכים לפשוע כי הם יודעים שגם אם ייתפסו יצאו מזה בקלות יחסית.