מיילים לראש הממשלה

המתוק26

New member
הצלחת לשכנע אותי בחשד שהיה לי בעינין

אי חדירותו של נועם שליט לתובנות של אחרים, זה אולי נובע מאגו מנופח,who cares מה שחשוב הוא שאנחנו לא ניכנע לאטימות שלו ושל ראש הממשלה וחבר מרעיו, אנחנו צריכים לפעול, אם ספרתי נכון ,אני +דינה+יונה+תום+קומנציד זה כבר 5 חיילים שיכולים ליצר משמרות בקרייה מול משרד הביטחון, בטוח שנוכל לגייס עוד הרבה אנשים למשמרות קצרות מאד, מה שנשאר לנו לעשות זה לקבוע פגישה שם במועד שיהיה נוח לכולם,ולהתחיל להוציא לפועל את השינוי ,כי אם לא אנחנו,אין לגלעד אף אחד שיודע מה לעשות מתי לעשות ואיפה לעשות, אז קדימה בואו נתגייס למשימה

dariayaari

New member
אין מצב מתוק

אני כבר שנה וחצי בסיפור, למדתי והחכמתי, והבנתי שאני חסרת אונים, שאין ביכולתי לשנות את רוע הגזירה. אתה תלך להפגין בקריה, אולי אף יצלמו אותך, אולי אף תופיע בחדשות, ולמחרת נועם יילך ללחוץ את ידו של ביבי, את ידו של מי שאתה מפגין נגדו, אז מה עשינו? כלום. בקשה תגיד לי שהבנת.......

המתוק26

New member
אם היית מקבלת תגובה חיובית מביבי גם את

היית לוחצת את ידו,כדי לעודד אותו להמשיך במאמציו,לחיצת היד אינה הבעיה, הבעיה היא באי הצבת אולטימטומים ,ובאי התרחבות לכיוון הקריה ולכיוון של שיבוש אורח החיים הנורמאלי ,למשל על ידי שיבוש התנועה ,על ידי חסימת צמתים כשם שעושים נכי צהל,למה להם מותר ולצבא ולתומכי שיחרור גלעד אסור, דמם של נכי צהל כחול ומדמם של שבוי המלחמה? התשובה היא לא, וביבי מודע לכך, ויגיב ברגישות וביעילות על פעולות מחאה מעין אלה

dariayaari

New member
אבל....

אנחנו כבר עושים את זה 3 וחצי שנים !!!! טוב, לא יעזור, נורא קשה להגיד את אותם הדברים שוב ושוב. תקרא מה שיונה כותבת וכתבה כבר הרבה אחורה, ואולי אז תבין. לי לצערי אין סבלנות כמו ליונה. באמת לצערי, כי סבלנות זו תכונה יפה. רצינית, לא צינית הפעם.

אם אני לא טועה, כבר היה מישהו מול משרד-הבטחון

נדמה לי שמול משרד הבטחון בקריה בתל-אביב כבר היה מישהו במשך 3 חודשים או משהו כזה, עם שק-שינה ושלטים ודגלים, עד שהגיעה קלטת-הוידיאו עם גלעד שליט, ואז הוא 'התקפל' ונעלם משם. אבל הוא היה שם לבד. היה כתוב על זה משהו ב'ידיעות אחרונות' ונדמה לי שגם בטלביזיה (אני לא זוכר באיזה ערוץ) הזכירו או הראו אותו פעם.

המתוק26

New member
נפגשתי איתו,הוא היה בגשר עזריאלי

לא מול משרד הביטחון ברחוב קפלן,ואולי פה טעותו, כי קשה לגייס אנשים שיראו בירידה מגשר עזריאלי נקודה אסטרטגית שיכולה להכות גלים

יונה1

New member
נו כן. בדיוק כך

זו היתה הדוגמה המוחשית והטובה ביותר, עד כמה עשייה כזו משקפת מבחינה ציבורית, רק תמהונות ומוזרות של העושה עצמו. נועם מטייל בעולם במחלקות עסקים. כאן מתחבק עם סרקוזי, שם צוהל במשחקי כדורגל. אחיו של גלעד עסוק בלימודים ומנהל רומן עם בחורה שפגש באוהל המחאה ובאותו זמן בדיוק, אדם אנונימי כלשהו שובת וגר ברחוב למען גלעד. מתי תבינו כבר שאת הטון והמנגינה מכתיבה אך ורק, ורק ואך, כפול 100 אם אתם רוצים, משפחתו של השבוי?

המתוק26

New member
תתגמש קצת למספר 7 או 8?

אם תסכים להיות מספר 9 או עשר, ירד לך מהכבוד להיות 7 או 8? המטרה לא מספיק חשובה בעינך,כדי להתגמש כך?

יונה1

New member
את רואה?

זה גם פורום ללשון העברית. שלא לדבר כבר על הרחברת הידע שלנו ברוחניות שאנחנו סופגים פה.

המתוק26

New member
זה לא יוציא את נועם משלוותו הנעימה

מה שכן אפשר לעשות,זה לקפוץ לגיחות קצרות של הפגנה מול משרד הביטחון בקריה, נתאם בנינו משמרות של שעה,של עשרה מפגינים בכול פעם,נגייס עוברי אורח,ודרך התקשורת להגיע לגיחות קצרות של שעה. וכך נציל את גלעד מהנועם של אביו ,ומהאכזריות של ראש ממשלתו

יונה1

New member
תום אתה צודק

מודה ועוזב ירוחם? אני מודה שהצילום של נועם שעומד זחוח ומחוייך מאוזן לאוזן במגרש הכדורגל, הצליח לפגוע לי בנקודות מאד מאד רגישות ומאד פרטיות שלי. נסחפתי יותר מדי בכעס עליו. מודה ומתנצלת.

המתוק26

New member
ליבי ליבי יוצא אלייך יונה,אשמח להגיש סיוע

הומניטרי- נפשי ראשוני

Robert Peterson

New member
צריך הרבי רגישות ומחילה להורים שסובלים את סבל

של כל רגע 24 שעות ביממה . לא מובן על איזו שלווה מדובר . לקרא לגהנום בלתי פוסק - שלווה . זאת לפחות הגזמה אם לא זלזול .האשמים הם לא נתניהו ולא הוריו של שליט אלא מפלצות מעזה .להכריז עליהם מלחמה ציבורית ולהעביר את הקרב הזה לרחבי העולם באמצעות קבוצות פרלמנטריות , אירגוני זכויות האדם . ראשי ממשלות ומדינות. זה לא תוכנית פעולה . RP

למעלה