מישהו יודע איזה מספרי ר.א. סלווטורה

alond

New member
מישהו יודע איזה מספרי ר.א. סלווטורה

תירגמו לעברית? חוץ מטרילוגיית האלף האפל כמובן.

Silvi k

New member
וגם איפה אפשר להשיג אותם

כי באינטרנט אי אפשר ובכלל צריך לעשות עצומה שיתחילו להדפיס ספרים שנגמרו הרי אם יש תעשיה כזו פורחת של שוק שחור אז למה שלא ידפיסו וזה מעצבן מעצבן מעצבן ביותר

אני יודע שרוצים להוציא את טרילוגית

האלף האפל מחדש. הבעיה היא שלהוצאת אופוס אין עותקים של הספרים, שיצאו בהוצאת מיצוב שכבר לא קיימת. לפי מה ששמעתי הם השמדו את כל העותקים שנשארו להם. אם יש למישהו עותקים כאלה והוא מוכן לתת אותם לאופוס, כנראה שההוצאה הנ"ל תוציא אותם מחדש. כמובן שמי שיוותר על העותקים שלו יקבל עותקים חדשים.

Silvi k

New member
זה נשמע כמו אגדה ומוזר ביותר

הסיבה שלא מוציאים כי אין להם עותק? לא הגיוני כלכך איפה שמעת את זהה אז למישהו יש עותק לתת לאופוס?

Silvi k

New member
דרך אגב ברובינזון ראיתי 2 מהספרים

אז יאללה שיתנו לאופוס

Boojie

New member
זה דבר שקורה הרבה,

זו בהחלט לא פעם ראשונה. כבר היו בעבר ספרים שההוצאה מחדש שלהם התעכבה כי לא היו עותקים זמינים (ולהוצאה לאור זו בעייה להשיג ספר נדיר בדיוק כמו לכל אדם אחר).

למה אגדה?

אם היית יודע מה מיצוב עשו לכל עותקי הספרים שלהם היית מבין. מיצוב זה לא אופוס. אופוס קנו את מיצוב ואת הזכויות שלהם.

Boojie

New member
אני מניחה שאם כבר לא שרפו אלא גרסו.

ולמה? כי ספרים שלא נמכרים עולים כסף באחסנה. אני מניחה שכשהם נסגרו (פשטו את הרגל?), לא השתלם להם להמשיך להחזיק את הספרים האלה, כי הם לא נמכרו בקצב סביר, והאחסון עלה להם יותר מכפי שהכניסה להם מכירת הספרים. יש לציין, אגב, שהרבה פעמים חלק מספרים שעל פי השמועה הושמדו, מופיעים פתאום בכל מיני חנויות משומשים ש"שמו את ידם על סטוקים במצב חדש"...

alond

New member
LOL

כן. קשה לדמיין שמשמידים ספרים. אני מבין שהם רוצים שנחשוב ככה כדי שלא נחכה... אבל פסיכולוגית זה קשה להשמיד משהו שהוא בעצם כסף.

Boojie

New member
עזוב את זה,

תחשוב על זה שמשמידים כסף. כן, כן, בנק ישראל (וכמוהו כל בנק אחר בעולם) משמיד כל הזמן שטרות במצב לא טוב, עודפים, מושחתים וכדומה. מדהים, לא? ובהחלט מעלה רעיונות נפלאים לסיפורי מד"ב שונים ומשונים על מה שאפשר לעשות עם השטרות האלה, בנסיבות הנכונות.

pazro

New member
באירופה מישתמשים בכסף

גרוס (ויש להם הרבה מאוד כסף מיותר אחרי המעבר ליורו) כבידוד לקירות בתים. וכחומר להסקה.

mermit

New member
...You know"

"it costs more to store food than it does to give it... (Bob Dylan) אני יודע, זה לא ממש קשור, למען האמת זה ממש לא קשור, אבל השורה הזאת מתנגנת לי בראש כבר כמה ימים, והייתי חייב לפרוק אותה איפשהו. חוץ מזה, חיכיתי בסבלנות עד שחוק החמש ייכנס לתוקף. וכדי לא לצאת לגמרי מטווח הראייה של הטופיק, חוק החמש במהדורתו הפורומית שעשע אותי מאוד, כיוון שגם בספר המהולל והנפלא והנהדר "אילומינטוס!" יש חוק חמש, שאומר בעיקרון שכל דבר בעולם מתחלק לחמש (שכלול בשתי רמות מעל חוק השלוש הצה"לי!), או יש בו ייצוג כלשהו של המספר 5. אותו ספר גם טוען שאין כזה דבר צירופי-מקרים, והכל בעצם התגשמויות של רצונה של אריס, או של קת´ולו, או של הארכיטיפ התורן. אין, אין נושא בעולם שאני לא אצליח להגיע ממנו לספר הזה.

mermit

New member
הייתי מסכים איתך, אולי,

אם היה לי מושג על מה אתה מדבר. (ואל תשלח אותי לחפש בנבכי המחשב. הוא לא מגיב לזה בעין יפה.)

ומה עם נבכי דף יחיד באינטרנט?

במרמל, למטה למטה, אם תסתכל בקוד המקור שורה לפני אחרונה, גם אתה תוכל לראות אותו

mermit

New member
אתה מתכוון לזה:

<BUY HREF=url> כי אם לא אני חייב כנראה לחזור לצוללת.

לא. אני מתכוון לשורה לפני אחרונה

חפש אותה - היא בדיוק שורה אחת מעל השורה התחתונה בהחלט.

mermit

New member
צ´מע -

אין לי מושג למה אתה מתכוון. אולי משמעות המונח "קוד מקור" לא ברורה לי. אתה מתכוון לפסאודו-תוכנה שרשומה שם?

למעלה