מישהו יודע איזה מספרי ר.א. סלווטורה

elad2040

New member
ציינתי את העובדה

שאין שום דבר שמוכיח שלא מדובר בשמועה. יש לך נתון אחר? בכל מקרה, הם לא צריכים לפנות לכל אחד, מספיק לפרסם את הנושא בפורומים.

איה חרב פיפיות (איה או אחפ"י)

היא נציגת אופוס בפורום המד"ב של אורט. הממסד האפל הוא נציג מודן באותו מקום. מרמיט נציג אודיסיאה, גם כן שם. לנדיס נציגת עצמה בשום מקום ולוטם לא נציג של אף אחד בפורום האגודה. שכחתי רק מי נציג כתר - א. משהו מקום טוב להכנס אליו עם שאלות כאלו יהיה לכן פורום מד"ב של אורט http://forums.ort.org.il/scripts/forum.asp?forum=190 אם כי נציגים לפעמים מגיעים גם לכאן. בוג´י, לדוגמא, מייצגת את תרגום אנוביס בכבוד רב.

strahd

New member
במילה אחת - אין

למרות שאדון סלבטורה הנכבד כתב עוד בערך 20 ספרים וארבע סדרות אחרות, חוץ מטרילוגיית האלף האפל לא תורגם אף ספר שלו לעברית, עוול מצדי. למען הסדר הטוב ואם אתם מחפשים ספרים שלו באנגלית, הנה הספרים וסדר קריאה מומלץ: 1. טרילוגיית האלף האפל (מולדת, גלות, שהות) – תורגמו לעברית 2. טרילוגיית עמק רוח הקרח (רסיס הבדולח, זרמי הכסף, תכשיט הזוטון) – המשך לאלף האפל 3. מורשת האלפים האפלים (המורשת, לילה חסר כוכבים, מצור האפלה, המסע אל השחר) – שילוב בין שתי הטרילוגיות והמשך. 4. שבילי האופל (הלהב השקט, שדרת העולם, עבד לרסיס, ים החרבות) – המשך למורשת. וכל אלו רק ספרי דריזט שימשיכו וימשיכו, לפי אדון סלבטורה. יש לו עוד סדרה נוספת בעולם של הממלכות הנשכחות הנקראת "חמישיית הכוהנים", גם כן מאוד נחמדה והוא משלב אותה בסופו של דבר עם דריזט וחבריו. עוד סדרה של סלבטורה שמומלצת היא "מלחמת השדים". כמובן, הכול רק באנגלית, לגשת לסטימצקי.

דרגורן

New member
אחד מהספרים בסידרת רייבנלופט

נכתב ע"י סלבטורה.... אני לא בטוח איזה, אבל הוא תורגם לעברית....

alond

New member
vector prime?

ראיתי שרייבנלופט זה משהו star wars? אני חושב שהוא זה שיכתוב את מלחמת המשובטים אבל אני לא סגור על זה. אני רק זוכר שיהיה לו עוד ספר במלחמת הכוכבים.

דרגורן

New member
לא, לא, ושוב פעם לא!!

רייבנלופט הינה סידרת ספרים בעולם של רביינלופט!! הוא אפילו לא דומה למלחמת הכוכבים!! הספר הראשון בסידרה נקרא "ערפד הערפילים"....

alond

New member
אה.

איזה מהם הוא מרייבנלופט. רק אחרי זה ראיתי שאמרת שסלווטורה לא כתב ספר בסדרה.

strahd

New member
רייבנלופט??

בתור שליט המימד הנחמד הזה הרשה לי להעיר ולומר שסלבטורה מעולם לא כתב (וחבל מאוד) ספר מסדרת רייבנלופט, לעומת זאת צודק ידידי המלומד בהלכות מלחמת הכוכבים. סלבטורה כתב שני ספרים במלחמת הכוכבים: הראשון מהם היה Vector Prime, שמתחיל את העלילה החדשה של הספרים ועכשיו הוא מוציא את הנובליזציה של הפרק השני. אגב, Vector Prime, ספר מדהים שלא נופל בכלל מהסרטים עצמם.

strand צודק - אבל מאד אהבתי את

טרילוגית האלף האפל, ביחוד את הספר הראשון - "מולדת"

אני יודע - אבל זה לא אותו הדבר

עותק ישן יותר טוב

למעלה