מישהו יודע איזה מספרי ר.א. סלווטורה

אם אתה משתמש ב IE

מגיעים לדף, לוחצים לחצן ימני בעכבר (לא, אל תשים את העכבר ישירות על המסך) ובוחרים ב VIEW SOURCE. נפתח חלון NOTEPAD. בחלון החדש שנפתח גוללים למטה עד הסוף, וקוראים שורה לפני אחרונה. ותודה שהזכרת לי למה שנאתי לעבוד בתמיכה. אגב, איזה פסאודו תוכנה מצאת שם? אני מצאתי שם בדיחה בסגנון ה RFC של ה1 באפריל, אולי מצאת שם משהו אחר? עוד אגב, אם אתה משתמש במוזילה, עקוב אחרי ההוראות, אחר לאחר לחיצה על הכפתור הימני (=לחצן ימני בפיסקה הראשונה) בוחרים VIEW PAGE SOURCE. החלון שנפתח הרבה יותר ידידותי, ומסמן בצבעים שונים סוגי טאגים שונים. מסתכלים על הטאג הירוק האחרון (במידה ולא שינית את ברירות המחדל (DEFAULTS ). אבל יודע מה? זה לא כ"כ חשוב. עזוב, סתם בדיחה סרת טעם. לא בשבילך, באמת.

hazgul

New member
ד"א

ה-RFC-ים של השנה היו מוצלחים במיוחד

mermit

New member
אה, מצאתי

איך לעזאזל אתה עלית על זה? משעשע להפליא. האתר עצמו מזכיר לי משהו שקראתי ב"קפטן אינטרנט" לא מזמן, על אנשים שהקימו אתר סטירי שמסתלבט על ארגון הסחר העולמי והגלובליזציה, עם אותה צורה רק תכנים קצת אחרים. אותם אנשים אשכרה הוזמנו להרצות בפני אנשי עסקים וכלכלה, וגם עשו הרצאות משעשעות להפליא. ולא, לא מצאתי שם פסאודו-תוכנה, אלא מעין אלגוריתם של טכניקה לשטיפת מוחות של צרכנים. LOL, אבל גם קצת בוכה.

דבר ראשון כשאני מגיע לאתר שטוען

שאפשר להשפיע על המוח שלי עם טאגים, אני אבדוק איזה טאגים הוא משתמש. סתם התבוננות מפוכחת במציאות...

אופוס *לא* קנו את מיצוב. אופוס

החליפה את מיצוב כזכיינית רומח הדרקון בארץ, וקנתה ממיצוב את הזכויות על תרגומים ספציפיים. מיצוב היא עדיין חברה קיימת, אם כי לא פעילה.

arifell

New member
למה שלא יתרגמו את זה מחדש?

בגרסה המקורית של מיצוב היו שגיאות כתיב ודפוס, בכל מיני מקומות, ונראה לי שאפשר לעשות עבודה קצת יותר טובה ברגום הספרים האלה כיום, אנשים מתייחסים לזה יותר ברצינות...

Boojie

New member
כי תרגום מחדש עולה כסף, כמובן.

וכי יותר זול להשתמש בתרגום קיים (לכל היותר להעביר עליו עריכה מחודשת) מאשר לתרגם הכל מחדש.

מוזר... יש אצל חברה שלי בבית

לפחות את הספר הראשון בסדרה, והוא כרגע נמצא אצלי, בעברית. נחמד, ממה שהספקתי לקרוא... |נעץ|

Boojie

New member
ספריה זה לא עוזר.

כדי לנצל ספר ליצירת עותק מחודש, מפרקים את הספר באכזריות, עוקרים את דפיו, ומעבירים אותם בסורק. שום ספרייה לא תסכים לקבל אחר כך ערימה מתעופפת של דפים אומללים, שעברו התעללות קשה. צריך עותק שלא צריך להחזיר אחר כך...

SaidinsTaint

New member
לא אמרת ש

מי שיהיו מוכנים להקריב את הספר יקבלו עותק נוצץ בסוף האפייה?

Boojie

New member
איזו ספריה תסכים

להוציא ספר ממצבת הספרים שלה למשך כמה חודשים??? הרי כרגע יש לה את הספר הזה. מה בדיוק היא תרוויח, בתמורה לכמה חודשים האלה שהוא לא יהיה ברשותה?

blackwolf

New member
מה, הם לא יעשו את זה

בגלל טוב ליבם הרב והמקסים? או בגלל פטריוטיות ראויה לשמה? איפה, איפה הגיבורים שהיו פעם? לאן נעלמו האגדות?

אמרתם בעצמכם שזה לא מוכר כ"כ...

לא שמעתי על זה ברצינות עד הדיון הזה. אז עשיתי חיפוש מהיר, ומצאתי את הטרילוגיה בספריית בית הספר שלי. נראה לי שיש שם עותקים כפולים. מי יודע איזה ספרים מוצאים בחטיבות ביניים?...
|נעץ|

elad2040

New member
שמישהו מאופוס יצור קשר ויבקש

ממני קודם כל. עד עכשיו לא ראיתי שום דבר שמוכיח שלא מדובר בסתם שמועה.

Silvi k

New member
איך אופוס אמרוים לדעת על קיומך

הם הרי לא יתקשרו לכל חובב מד"ב וישאלו האם יש ברשותו עותק ואם כן האם הוא מוכן לתרום אותו :)

למעלה