מישהו שומע את הבולשיט הזה?

Klayhamn

New member
אפרופו ---

הקורלציה בין האינטילגנציה ובין האמונה.....

Klayhamn

New member
מישהו שומע את הבולשיט הזה?

של הקלפי טארוט? התחלתי לשמוע רק עכשיו --- אבל רק הפרצוף של איתן : "תוציאו אותי מפה...." אומר הכל

לונדרון

New member
../images/Emo3.gifרק העלת את עניין האמונות הטפל' בלילה

והיום בצהריים קיבלת "מומחית", אני אחשוב שיש לך חלק בהפקה קליי

Klayhamn

New member
אני גם בטוח שאחר כך

כולם יספרו על כמה זה היה מדהים איך היא קלעה לכל אחד בול...

Klayhamn

New member
שימי לב איך

היא רותמת את "אתי" אליה - משזיהתה שהיא פתיה... "אתן מסכימות עם אתי?" וכו'... וכי מישהו יצא נגד אתי ויגיד שמשהו לא נכון?

Klayhamn

New member
ועכשיו עם ענת

היא קולטת סימנים מהסביבה שמה שהיא אומרת עליה לא נכון, אז היא מיד משנה - במקום להגיד "מה היא" היא בעצם אומרת "מה היא צריכה להיות"... ככה היא תמיד יכולה להיות צודקת: היא אומרת "אתה X", ואז היא קולטת שמה שהיא אומרת לא נכון, אז בעצם היא משנה את הקריאה שלה ל-"אתה צריך להיות X" (דהיינו = אתה לא X)

goodpink

New member
גועל השטיות האלה מה זה צריך להיות ועוד אוזיני

שונאת את השטיות האלה גועל והיא עוד עם אוזניה של ההפקה כך שבטח אומרת לה מה להגיד איזה שטיות זה רק יכול להשפיע על תפיסה של אנשים איזה טימטום להביא דבר כזה לתוכנית ולגרום להיות לאנשים מושפעים מזה כזה גרוע מה הם חושבים לעצמם

sivan513

New member
איזה גדול אם היא תגיד על אתי "את אדם רע"

אחרי שאתי אמרה על כל דבר "איך את צודקת" והתלהבה ממנה

Klayhamn

New member
גם אם היא הייתה אומרת את זה

היא לא הייתה אומרת את זה כך, היא הייתה אומרת : "את לפעמים בלה בלה עם הסביבה בצורה שהיא קצת בלה בלה בלה וזה גורם לאנשים שסביבך בלה בלה בלה" ואז אתי הייתה אומרת: "נכון נכון... אני לפעמים מדברת עם הרגש בלי לחשוב" אין אפס בדברים האלה -- מי שמאמין - יצליח לסובב כל דבר כך שהוא בעצם יהיה נכון לגביו

לונדרון

New member
די אני לא יכולה, איתן מזכיר לי את Hellboy

במיוחד מאז שגידל זקנקן, ראו תמונה

רינתי77

Active member
כל מה שהיא תאמר לאתי

אתי תקבל בתור מחמאה כיוון שהקוראת בקלפים אומרת דברים המלטפים את האגו וההזהרות שלה יהיו מבוזבזות על אתי שהחליטהכבר מזמן שהיא הדבר הכי מוצלח מאז גילוי הגזר הגמדי.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gifיו אני לא מאמינה ,בדיוק אתמול דיברנו

ולא פיתחנו את הנושא הזה חחח קוראת בקלפים,קליי יש לך חלק בזה?
ואיתן רחוק שנות אור ממה שקורה שם ומנסה לתקל אותה בשאלות

קשקשה9

New member
חחח מרוב התלהבות דילגתי על השרשור

וישר הגבתי,עכשיו אני רואה
טוב אז נחכה לתגובה

למעלה