מישהו שומע את הבולשיט הזה?

רינתי77

Active member
קליי אני קצת בבעיה

אני מוכרחה להיות כנה ולומר שלמרות הסתייגותי גדולה מכל העניין, הקוראת בקלפים אמרה כמה דברים די מדוייקים, לפי התרשמותי האישית מן הבנות, על ליז, קרן, יוני ...מה דעת? מוזר, לא...?

Klayhamn

New member
לא מוזר בכלל

אל תשכחי שחייהם היו בחודש האחרון כ-"קלף פתוח" בפני כל הצופים, ובמיוחד בפני ההפקה שעקבה אחריהם, אז לא מן הנמנע שעדכנו אותה. אני אישית הייתי כרגע בפגישה אז לא שמעתי -- מה היא אמרה על ליז, קרן ויוני?

רינתי77

Active member
היא אמרה לליז למשל

שהיא מתגוננת ושומרת על עצמה מדי ובכך מונעת התקרבות אמיתית, ליני היא אמרה שהשהות שלו בבית לא תעשה לו טוב בתווך הארוך ולקרן היא אמרה שהנוקשות והריחוק שלה ירחיקו אותה מהמטרה. אני מודעת לכך שיש אפשרות לצבור מידע מצפיה בתכנית אבל, יש לי ידע מסוים בקלפי הטארוט והקלפים שהיא פירשה היו מדויקים למדי..

Klayhamn

New member
עזבי נו

תכף נחזור לעניינים האלה, אבל שימי לב: אתי שואלת אותה שאלה רצינית, על הבריאות שלא אמא שלה. מה היא עשתה? התחמקה... כך היא גם עשתה לגבי השאלה של ענת (האם לשמור על היחסים עם האנשים בבית כמו שהם או לא... כי את ענת היא לא מצליחה "לקרוא" וכנראה לא סיפרו לה עליה... אז היא אומרת לה שהיא צריכה לשלוף 13 קלפים ולהגיד על כל אחד למי היא נותנת אותו.. או בקיצור, לתת לה אינדיקציה מה היחסים שלה עם כל אחד... ואז אתי קלתה את מצוקתה של הכוהנת שלה ומיד נחלצה לעזרתה ובאה ללחוש שאלה אלטרנטיבית, והנה מדלגים על ענת...) בקשר למה שאמרת: יוני --- השהות שלו בבית לא תעשה לו טוב? למה לא? על מי עוד נכון להגיד את זה? על מי לא נכון להגיד את זה? האם יוני הוא באמת הבן אדם שהכי נכון להגיד זאת לגביו? אפשר להגיד את זה על כל אחד, כי כל אחד עובר שם חוויה קשה -- אפילו אתי, אם היא הייתה אומרת את זה עליה, היינו אומרים ש-"זה מציג לה מבחינת מוניטין", ואם היא הייתה אומרת שזה מועיל לה להיות בתוכנית, היינו אומרים שזה בגלל "שהיא תזכה במליון".... קרן -- נוקשה ומרוחקת? מה פתאום? ממי או ממה היא מרוחקת? היא "חברה'מנית", חברותית, פתוחה וקולנית.... זה שהיא צבועה ומרכלת על אחרים מאחורי גבם לא הופך אותה לנוקשה או מרוחקת ליז מתגוננת ושומרת על עצמה - מי שם לא מתגוננת? כל מה שצריך זה לקלוט את חוסר הבטחון שלה (וזה לא קשה לקלוט את זה משפת הגוף שלה) וקל לומר את זה... אל תפלי בפח של הבולשיט הזה...

noaxxx

New member
צהריים טובים לכולם... ../images/Emo98.gif

שמעתי קצת רק בדקות האחרונות, מה זה השטויות האלו בוילה? פותחת בקלפים??? לאנשים שחשופים למצלמות כבר חודש שלם??? כנראה שההפקה החליטה להעליב אותנו בכח, לא מספיק שהם מייצרים מתח מתכנית לתכנית רק על עניין חוקי התכ', עכשיו זה?? מהפח אל הפחת...

משעמם להפקה

זה הדיווחים מואלה הקלף של איתן מעיד על מנהיגות קרן קיבלה קלף שמעיד על חוזק וחוסר פשרה דניאל ואיתן קבלו את אותו הקלף הבנים והבנות מרותקים למה שאומרים עליהם הקלפים. אתי: "זה כ"כ מדוייק הבנים והבנות מתבקשים לשאול שאלה שמהותית להם אתי שואלת האם הבנות בווילה צבועות או אמיתיות איתה השאלות נמשכות ונהיות מעניינות יותר קרן שואלת האם היא תתאהב בווילה. התשובה שהיא מקבלת קצת מסובכת: "יש סיכוי גדול שתתאהבי אבל את גורמת לעצמך לטעויות" "התקשורת שלך סגורה בניגוד לאיתן שהתקשורת שלו פתוחה" יוני מקבל תשובה לשאלה ששאל האם הוא ואיתן יתקרבו. אורטל שואלת האם היא משחקת משחק: "לא רואים אותך כמו שאת באמת" "האם במהלך התוכנית אני אכיר פה מישהי לאהבה?" בן שואל ומקבל תשובה: "כן אבל אתה צריך לשנות את הגישה שלך, גם אם זאת מישהי שאתה לא בטוח שאתה רוצה". ליהי שאלה את אותה השאלה וקבלה תשובה שכן. גם כתבו מה היא אמרה על חלק מהם בפורום. עכשיו זה נגמר

goodpink

New member
ענת חכמה. יודעת לשאול שאלות קולטת מצבים מדהים

גם בשיחה עם יוני שאמר לה שאולי היא צריכה לשנות את השם שלה היא קטלה את זה ואמרה שהיא לא מאמינה בזה והיא לא תשנה את השם שלה בגלל שמישהו יגיד לה לשנות. היא רוצה להשלים עם עצמה אבל השם שלה הוא אחרון בסדר העדיפיות כדי להשלים עם עצמה בחורה כזאת חכמה וקוראת מצבים מדהים

didush100

New member
רינתי הקוראת בקלפים צדקה בכל מילה

היא היתה פשוט מקסימה ודיברה לעניין

Klayhamn

New member
צדקה בכל מילה?

כל פעם ששאלו אותה שאלה שאי אפשר לדעת את התשובה לה מלצפות בתוכנית היא התחמקה... אתי שאלה אותה על הבריאות של אמא שלה, היא התחמקה, ענת שאלה אותה מה כדאי לה לעשות - היא התחמקה.... וגם התשובות שנתנה היו "מעורפלות" -- "יש לך סיכוי אבל את עושה טעויות" אפשר להגיד את זה על כל אחת בוילה... לאיזה בחורה בוילה זה "לא נכון" ש-"יש לה סיכוי אבל היא עושה טעויות?"

קשקשה9

New member
רגע../images/Emo88.gifמין הראוי שנחכה לקליי קאפיש?

מ'מצב ?

קשקשה9

New member
הכי בולשיט ,זו גם דעתי,אפילו על גבול המצחיק

ומשעשע .....אהבתי כתוכנית היתולית

Klayhamn

New member
איך שבא לכם

אני יכול לדבר על זה בלי סוף... הדרך לבדוק אם זה עובד זה לעשות מבחן אמיתי, ולא על אוסף של אנשים שההפקה מכירה היטב ושחשפו בפני המצלמה את כל חייהם, אלא אנשים שניתן לדעת בוודאות שהיא לא יכולה לדעת עליהם דבר --- הבדיקות שאפשר וכדאי לעשות: 1. לקחת כמה "קוראי קלפים" שונים , שלא יודעים זה על זה, לתת לכל אחד מהם לעשות את כשפיו בתורו (אך מבלי שהוא יודע מה אמרו הקודמים), להגיד את מה שיש לו להגיד --- ואחר כך להשוות בין דבריהם 2. לאסוף חיזויים מדוייקים ולבדוק את אחוזי ההצלחה שלה בניבוי התרחשויות 3. לעשות מבחן עיוור -- כלומר, לתת לה את האינפורמציה (תאריך לידה, כל מה שצריך) ולראות מה היא תגיד, בלי שיש לה FEEDBACK מהקהל ומהאדם עצמו - ולראות עד כמה היא מצליחה לקלוע 4. לתת לאדם קודם כל לכתוב על עצמו, ואז לתת לאחרים לכתוב עליו --- ואז לבדוק האם מה שהיא אומרת תואם את אחד הטקסטים

למעלה