מי אתם רוצים שייצא היום מבית האח הגדול?

BeN ShaDe

New member
מי אתם רוצים שייצא היום מבית האח הגדול?

יש פה אלפי שרשורים בנושא , אבל כולם לא מסודרים , לא מובנים או כבר נמצאים בארכיון שעה אחרי שפורסמו. פה כל אחד יוכל לכתוב מי הוא רוצה שייצא היום מבית האח הגדול וכמובן שמוזמן לנמק , לפרט ולהסביר את בחירתו. היה נחמד אם השרשור הזה יינעץ עד הצהריים. המשך בוקר טוב לכולם!

שיפרה יוצאת מהשטח = אצל הבובלילים ירד המתח

אהבתי את שיפרה בתחילת התוכנית אך כל דברי הבלע והתכננות האובסיסבית בה לקתה לא הועילו לה, נהפוך הוא היא נהפכה לבחורה דוחה וחסרת חן שכל מטרתה היא לשלוח חיצים מורעלים כלפי מי שלא מקבל את "דעותיה" הנשגבות.........

שפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

שפרעעעעעעעעעעעעעעעע שפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

gavriel15

New member
הפעם זאת לא הצבעה קלה אבל

צבר- למרות שתיקותיו הוא אינו מתנשא הוא מלח הארץ- צעיר בריא רענן חכם מחושב אוהב את ארץ ישראל אידיאליסט נאור וחבר טוב שפרה- אשה חכמה ויפה יצירתית מאד אבל בניגוד לצבר היא כן מתנשאת היא איננה יודעת להתגבר על החוסר סבלנות שלה כלפי האנשים הפחות חכמים ממנה וזאת בעיה היא גם טובת לב ומטפלת לפעמים בהגזמה אבל אי אפשר לומר שהיא אנטיפטית ונסה- טובת לב שונה מאד משאר המתמודדים כנראה בגלל התרבות השונה שגדלה בה יש שני דברים שקשה לי איתם אצל ונסה היא קצת "ימנית" כלומר ראש בקיר יש לה דיעה מסוימת היא נלחמת עליה בחרוף נפש בלי לבחון את כל הצדדים ועיניין המתירנות שהוא עובר את גבול הטעם הטוב אבל שוב פעם זה עיניין של תרבות אחרת בה גדלה בסך הכל בחורה ישרה מאד סיכום- שלושתם חשובים מאד להמשך התוכנית במיוחד שהדיירים החדשים גורמים לי לא לרצות לראות את התוכנית הביאו איתם סוג של רדידות וולגאריות חוץ מחגית את צבר אני רוצה להשאיר הוא לדעתי משרה הרבה ביטחון ועיניין גם אם הוא לא מדבר הרבה שפרה לצערי אני נוטה לרצות שהיא זאת שתודח ההתנשאות מפריעה לי וונסה אני רוצה שתשאר - אולי בגלל שמחת החיים

sima1203

New member
שפרה

צריכה ללכת, צבר גורר אותה לתככנות ותיאום עמדות , מה שראיתי אתמול בלילה היה מגעיל ביותר, כל המחנאות הזאת מגעילה, עכשו גוררים אליהם את אינה. מקווה שהיא תקלוט את התכסיס. שפרה דו פרצופית, הצחוק המתחנן שלה לא קונה אותי.אם שפרה תלך לא יהיה לצבר עם מי לתכנן אסטרטגיה מגעילה.

davidlev0255

New member
ונסה גדלה עם סוסים ? ניתוח טוב של המועמדים

אבל ונסה היא ערסית

SWATMAN89

New member
צבא לא מלח הארץ

מתנהג כמו אירופאי מעפן, בחיים שלי לא ראיתי ישראלי שמתנהג כמו שהוא מתנהג , קר כמו קרח ונראה מתנשא.

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo190.gifשפרה../images/Emo190.gif../images/Emo190.gifשפרה../images/Emo190.gif

למעלה