מי אתם רוצים שייצא היום מבית האח הגדול?

אפשר לשאול שאלה? מה היא עשתה רע?

אם כבר, אז וונסה היא ממש ממש רעה!!!
( על מה שהיא עשתה לאיתי!!
)

jojo04

New member
שפרה או צבר

הייתי הכי מאושרת להיפרד ראשונה משפרה והמסרגות שלה. מצד שני, כ"כ בא לי לראות אותה שבוע בבית הזה בלי צבר...

אחד מבין זוג המנחששים והמתבדלים ש"צ

אני מעדיף שצבא הכוזר יעוף, אבל גם לא אכפת לי לא לראות יותר את פרצופה של שיפרה בכל מקרה הצבעתי לונסיה.

SWATMAN89

New member
יששש שפרה תשתגע היום

אחריי שצבר ילך הביתה, אני כבר מת לראות את האשכנתוזית הזו והמתנשאת הזו בוכה. :) אם כמה שאני שונא לצחוק על אנשים חלשים, שפרה יצרה לעצמה תדמית של מנהיגה כאשר אם החוצפה שלה מדברת על הבולילים שלא עשו כלום לאף אחד.

אתם פשוט מקנאים בשיפרה................

קשה לי להאמין שיש פה אנשים שתומכים בוונסה ויוצאים נגד שיפרה. הרי וונסה לא חכמה במיוחד (מקסימום שכל של ילדה בת עשר). ההתנהגות שלה כלפי איתי ושאר הגברים בבית מרמזת על מופרעות נפשית כלשהי אשר לרוב מגעילה את הצופים בבית. לעומתה נמצאת שיפרה שבורכה ביופי מדהים, בשכל,השכלה ובידיים מוכשרות. אז נו...............? המסקנה ברורה כל אלו שכותבים נגד שיפרה פשוט מקנאים בה........................ תחשבו על זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ח מ ס ה

New member
קטע על שפרה מכתבה בYNET

קטע מכתבה של סמדר שילוני. " ....שפרה סבלה מסיבוב פרסה עצבני של 180 מעלות בדעת הקהל בשבועות האחרונים. קרה לה דבר עצוב מאוד: היא התמלכדה. ראיתם פעם עפיפון שמזדקר, מסתחרר אל הקרקע וכל החוטים שלו מסתבכים? שפרה היא העפיפון הזה. הריב של שפרה עם הבובלילים נכנס לסחרור מטורף. היא כבר לא היתה בשליטה, אלא לקחה באופן אישי את מה שבובליל אומר, ניתקה את שיחות הטלפון ממנו, נכנסה לאמוק מכל אינטרקציה איתו וחשה צורך אובססיבי לתקוף אותו. זה כבר לא משחק בשבילה. הכבדות של צבר סחפה אותה למקום הכי נמוך בווילה, למקום שפרופורציות הולכות אליו כדי למות. וזה כשגם ככה הווילה היא מקום שכל מילה שנאמרת בו מאבדת מיד את מצב הצבירה המקורי שלה, וגוררת אחריה גלי ניתוחים שלאחר המוות וחיטוטים בגופה. " (סוף ציטוט) .לדעתי, לא חשוב כמה שכל יש לך, כמה אתה מוכשר או כמה אתה יפה כל עוד אין לך אינטליגנציה רגשית ויכולת לתקשר עם אנשים מכל הסוגים, לא תגיע רחוק. שפרה מיצתה את עצמה בוילה ולמען כבודה ולמען הבריאות הנפשית שלה, כדאי שהיא תלך היום.

יNOT

New member
YNET מקבלים תשלום פר כתבה ? ../images/Emo6.gif

כי אחרת אין הסבר למה הם מייצרים כתבות על ה"אח הגדול", כתבות פופוליסטיות ומגמתיות כמו העריכה של התוכנית עצמה, בפס ייצור שלא היה מבייש את טייוואן

ונסה- כי בלי ש"צ התוכנית על הפנים

הפעמים היחידות שהתקרבתי לטלויזיה כדי לשמוע את השיחה זה כשש"צ דיברו. כל השאר סתם מלהגים, לא מדברים שיחה ממש. אני לא רואה את עצמי ממשיך לעקוב באדיקות אם ש"צ יהיו בחוץ

למעלה