כדי להשאיר מעט שפיות ועניין ושיחות על רמה בתוכנית הזו - שפרה וצבר חייבים להישאר!!!!!!!!!! אחרת כל התוכנית תתבסס על סיפורי הזיונים, ריכולים אין סופיים,ושיחות בוטות (אתמול אחר הצהרים בשעות צפיה של ילדים ונוער היתה שיחה מאד מאד נמוכה עם תיאורים שונים בושה וחרפה לערוץ 2 שמשדר את זה בשעה שילדים צופים - והסימול שהם שמים - לא לצפייה עד גיל 14 ממש לא מספיק!!!!!!!). כל צופי התוכנית שכבודם האישי חשוב להם - צריכים לדאוג ששפרה וצבר ישארו או פשוט לא להסתכל יותר בתוכנית הז ו!!!!! אני ממש מרגיש שמזלזלים בגדול בנו הצופים בתוכנית וההפקה חושבת שככל שתרד נמוך יותר כך הרייטינג של יעלה והיא טועה בגדול אצלי במיוחד כמכורה לערוץ 20 מהיום הראשון!!!!
אני לא תמיד אוהבת את צבר ושפרה, אבל אני מכירה את עצמי - ואם הם לא יהיו בתוכנית - מבחינתי, אני יכולה להפסיק לצפות. כי עדיף לי העניין ה"שקט" שהם נותנים, רק לא את האקשן התמידי והסתמי, שהשאר נותנים.
קשה לי להבין את כל שונאי שיפרה היא בחורה מדהימה מלאת חוכמה כשרונית בצורה מעוררת קינאה בעצם אולי זאת הבעיה שלכם???????? אתם מעדיפים פשוטות כמו ונסה ועינב שהרבה בתוך הראש אין להן בכלל????? שיפרה בעזרת השם תשאר כי לדעתי היא הטובה ביותר אבל...הכל תחוי בהפקה לא באס.אם.אס ולא בשום דבר כי מה שהם רוצים קורה וזהו...לנו אין מה להגיד רק לכתוב בפורום
שפ-רע לא טובה .לא לבובלילים,לא לבית,ולא לאוכל... גם לא לקיבה שלי...בא לי להקיא מימנה...מהפרה צוחקת(נוערת כמו חמור)....בולסת יותר מפרה. בתוכה היא רעה...מאיפה?...מאיפה?....כל הרוע הזה. הצביעות העין הצרה,לשון הרע...איכס. בקיצור....הבנתם. להעיף את הפרה....להשאיר את וונסה.