מי אתם רוצים שייצא היום מבית האח הגדול?

גם אנשים אינטיליגנטים רוצים לצפות בתוכנית....

בנתיים רק שיפרה וצבר מנהלים שיחות נורמליות בבית שנשמעות כמו עברית נורמלית .אם הם ילכו נשאר עם אנשים ירודים בעלי שפה נמוכה ולכן חשוב שהם ישארו.

זברה17

New member
אם את רוצה לשמוע עברית תיקנית,

לכי לקרוא את מילון אבן שושן לא צריך בשביל זה להשאיר את שיפ שיפ.

Eil

New member
דילמה! אני מאוהבת בוונסה, אבל...

אני מאוהבת בוונסה, הציפור החופשייה ומלאת שמחת החיים, ורוצה שכולכם תצביעו לה ושהיא תישאר בווילה עד הסוף ותיקח את המיליון אינשאללה, אבל... כרגע הודיעו לי שאם ונסה תודח היום, אני הולכת לראיין אותה. כלומר, סוף סוף אזכה לפגוש אותה, לחבק אותה, לשאול אותה כל מה שתמיד רציתי לדעת, לכתוב עליה 2000 מילים מפרגנות עד אין קץ וללכת איתה לסט הצילומים ולבהות בה עושה פוזות. למה לקוות? שהיא תודח או לא? להמשיך לנג'ס למכריי שיצביעו לה בהמונים או לשכנע אותם שיצביעו לשפרה? אוף!

שפרה!! הינה חלק מהסיבות:

היא תיאמה להרוס תקציב עם לאון שהתעלם מדרישת האח הגדול לשים עליו את המיקרופון, וגם קיללה את הדיירים החדשים("שילכו *******" היא לחשה). http://bublization.50webs.com/

johnson1980

New member
ברור שונסה

דמות וולגרית שלגמרי מיצתה את עצמה. לא ראיתי רגע אחד מעניין שהיא סיפקה לוילה (חוץ מאת עצמה בבגד ים) בשבוע האחרון. בלי צבר ושפרה התוכנית משעממת.

לכל מי שאוהב את הדיירים הוותיקים!!!!!!!

האם שמתם לב שכך קולות ההדחה של וונסה התקבלו מהדיירים הוותיקים. 5 קולות של וונסה מ: עינב, רנין, יוסי, לאון, שפרה לעומת זאת רוב קולות ההדחה ששפרה וצבר קבלו הם מהדיירים החדשים: 5 קולות של שפרה מ: יוסי, איתי (2 ותיקים) אינה, חגית, שחר (3 חדשים) 4 קולות של צבר מ: איתי(1 ותיק), יוני, שחר, אינה (3 חדשים) וגם איתי שקבל 3 קולות את כולם קבל מהדיירים הוותיקים: שפרה, צבר, לאון אז מה דעתכם? מי קובע במשחק? הדיירים החדשים שנשלחו ע"י ההפקה? האם ההפקה לא ידעה מה נטייתם של החדשים? ואם אנחנו כצופים מעדיפים כל אחד מהדיירים הוותיקים בלי קשר לקבוצות השונות אז אתם יודעים בדיוק מי צריך ללכת ומי הדיירת שנבחרה ברוב קולות ע"יי הדיירים הוותיקים - וונסה כמובן.

שפרהההה

תצביעו לונסה כדי להעיף את הסבתא יכנה -שפרה איזה מספר צריך לישלוח לונסה???

שפרהההה

תצביעו לונסה כדי להעיף את הסבתא יכנה -שפרה איזה מספר צריך לישלוח לונסה???

mini25

New member
רוצה ששיפרה תעוף מוכנה ליקנות לה כנפיים../images/Emo6.gif

ללא ספק וונסה..

צרפתייה חרמנית שאין דברים כאלה!!! שפרה וצבר החמודים- מקווה מאוד מאוד שתישארו, ותוציאו את הצרפתיה המעצבנת הזאת מהבית..

למעלה