מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך
עוד דוגמא לרוע של שפרה../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

שפרה סיפרה לפני כמה דקות ללאון וצבר שעינב ניגשה אליה ונשבעה לה שהיא לא הצביעה להדחתה. שפרה אומרת: WTF היא באה לומר לי את זה צבר: זה בטוח שהיא כן (כלומר עינב הצביעה נגד שפרה) שפרה: בטח! אני יודעת שכן. וכמו שאתם יודעים עינב ל-א הצביעה לשפרה. שפרה רעה! חייבים להדיח את שפרה השבוע!

לא נכון יש לי את הקטע מוקלט ואני לא

מאוהבי שפרה הנה הקטע והבנתי שיש אותו גם בויאודי: שפרה:"עינב באה לחבק אותי לפני השידור להגיד לי שהיא נשבעת באלוהים בספר תורה שהיא לא, שאין לי מושג מה זה אומר כי אני לא חשבתי שהיא כן" צבר:"זה לא אומר שהיא כן" שפרה:"מה זה?" צבר:"זה לא אומר שהיא כן"

פלדי1

New member
ודוגמה נוספת ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

צבר הצטער כי ישן רוב היום , והתגלה לו בשלב מאוחר מדי כי היתה שמש טובה . בתגובה אמרה הגברת כי כבר לא כיף לה בשמש , כי השתלטו לה על הגינה.
כבר מזמן היא חושבת שכולם באו לעבוד אצלה.

אשתאר1

New member
חגית נחשית היא יודעת שלא אוהבים את שיפרה אז

היא מחזקת את זה יעענו תבינו היא יותר גרועה ממה שהיא נראת .עלאק היא אהבה את שיפרה כשהיתה בחוץ .חגית שיקרה לעינב ורנין ואמרה להם שלתוכנית אין רטינג כדי לייאש אותם היא נחש לא פחות משיפרה חכו תיראו .שיפרה מפריעה לה כי הן דומות .

מה הקשר, חגית הרגישה את ההתנשאות

של שפרה כמו כולנו פה כולנו אהבנו את שפרה מההתחלה יותר נכון רובנו חגית ראתה רק את ערוץ 2 את כל העריכות של קשת וכשהיא הגיע היא ספגה את כל ההתנשאות של שפרה ראתה איך ששפרה לא מתידדת בניגוד לאיתי ונסה יוסי עינב ואפילו רנין חגית אומרת את מה שהיא חושבת בפנים ולפעמים לא נאהב את זה אבל היא כזו: אמיתית

Tapudy

New member
מסכים שחגית נחשית

חגית שמעה על הלך הרוח שהיה בחוץ והיא אמרה בדיוק מה שהקהל רצה לשמוע. לא ראיתי שום רמז שהיא חוותה התנשאות מצד שפרה. דרך אגב, גם שחר אמר דברים שמבוססים על דברים שהוא שמע בחוץ.

שקר בהתחלה רבה עם עינב.כנסו

אתם יודעים מה מצחיק שאתם(הקרובים של שיפרע) מאשימים את כל העולם ומשמיצים אותו כדי לסחוט SMSים לא בדרך ישרה.. וקוראים אותכם אז אתם מוזמנים להפסיק לנסות.

חגית יצאה פשוט מלכה

אלה היו כמה דקות של עונג לשמוע את האמת ושכל עם ישראל ידע את מה שאנחנו כבר יודעים על שיפרה,איך אמרה "דברים שרואים משם לא רואים מכאן"....תותחית.

אשתאר1

New member
היא ראתה מעבר .רואים שהיא יודעת הרבה .היא לא

פריירית .אז למה היא אמרה שלתוכנית אין רטינג בחוץ היא מנסה לייאש אותם .היא דומה לשיפרה קלפטה רק שהיא לא תנבל את הפה אבל תתכמן את כולם .

אורין6

New member
לחגית ה חגיגית הרי אין סיכוי לשרוד שם אז בואו

לא נבזבז כוחות עליה בכלל. היא סתם רהיט שם עלה נידף ברוח באה לנפוש לה בחוץ .ובעלה בכלל לא שופט הוא כולה דיין בענייני משמורת .

כל החדשים פועלים ע"פ המידע מהחוץ

כולם הגיעו עם מידע עדכני לגבי העליהום והשנאה לשפרה וצבר ומנסים להשתמש בזה כקלף הבעיה היא שהם לא מודעים לדינמיקה המשתנה עם כניסתם בעיניי היחסים בין שפרה ועינב כרגע הם מהדברים המרתקים שקורים

פלדי1

New member
רק עינב חושבת שיש יחסים

שפרה , בשיחות עם המקורבים , מודיעה שאין שום שינוי

אריאל5

New member
חוץ מזה אני זוכר שכל עוד אשר היה שזה

אומר לפני לא מזמן אנשים פה התחלקו למי שאוהב את הדת ששונא את אשר ולמי ששונא את הדת שאוהב את שפרה ואנשים לא התסכלו על בני אדם. אני מעריך שחגית גם שמחה כל עוד ההתנשאות הייתה על אשר אבל לאחר שאשר הלך כולם הבינו שהבעיה היא שפרה ולכן זה לא נכון שהיא יודעת כמה שונאים את פשרה ולכן היא אומרת את זה כי לפני שבוע שנאו הרבה פחות את שפרה.

למעלה