עוד דוגמא לרוע של שפרה../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif
שפרה סיפרה לפני כמה דקות ללאון וצבר שעינב ניגשה אליה ונשבעה לה שהיא לא הצביעה להדחתה. שפרה אומרת: WTF היא באה לומר לי את זה צבר: זה בטוח שהיא כן (כלומר עינב הצביעה נגד שפרה) שפרה: בטח! אני יודעת שכן. וכמו שאתם יודעים עינב ל-א הצביעה לשפרה. שפרה רעה! חייבים להדיח את שפרה השבוע!
מאוהבי שפרה הנה הקטע והבנתי שיש אותו גם בויאודי: שפרה:"עינב באה לחבק אותי לפני השידור להגיד לי שהיא נשבעת באלוהים בספר תורה שהיא לא, שאין לי מושג מה זה אומר כי אני לא חשבתי שהיא כן" צבר:"זה לא אומר שהיא כן" שפרה:"מה זה?" צבר:"זה לא אומר שהיא כן"
היא מחזקת את זה יעענו תבינו היא יותר גרועה ממה שהיא נראת .עלאק היא אהבה את שיפרה כשהיתה בחוץ .חגית שיקרה לעינב ורנין ואמרה להם שלתוכנית אין רטינג כדי לייאש אותם היא נחש לא פחות משיפרה חכו תיראו .שיפרה מפריעה לה כי הן דומות .
של שפרה כמו כולנו פה כולנו אהבנו את שפרה מההתחלה יותר נכון רובנו חגית ראתה רק את ערוץ 2 את כל העריכות של קשת וכשהיא הגיע היא ספגה את כל ההתנשאות של שפרה ראתה איך ששפרה לא מתידדת בניגוד לאיתי ונסה יוסי עינב ואפילו רנין חגית אומרת את מה שהיא חושבת בפנים ולפעמים לא נאהב את זה אבל היא כזו: אמיתית
חגית שמעה על הלך הרוח שהיה בחוץ והיא אמרה בדיוק מה שהקהל רצה לשמוע. לא ראיתי שום רמז שהיא חוותה התנשאות מצד שפרה. דרך אגב, גם שחר אמר דברים שמבוססים על דברים שהוא שמע בחוץ.
כולם הגיעו עם מידע עדכני לגבי העליהום והשנאה לשפרה וצבר ומנסים להשתמש בזה כקלף הבעיה היא שהם לא מודעים לדינמיקה המשתנה עם כניסתם בעיניי היחסים בין שפרה ועינב כרגע הם מהדברים המרתקים שקורים
אומר לפני לא מזמן אנשים פה התחלקו למי שאוהב את הדת ששונא את אשר ולמי ששונא את הדת שאוהב את שפרה ואנשים לא התסכלו על בני אדם. אני מעריך שחגית גם שמחה כל עוד ההתנשאות הייתה על אשר אבל לאחר שאשר הלך כולם הבינו שהבעיה היא שפרה ולכן זה לא נכון שהיא יודעת כמה שונאים את פשרה ולכן היא אומרת את זה כי לפני שבוע שנאו הרבה פחות את שפרה.