מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

blur2

New member
אני גם לא הייתי מתייחס אליה.

התנשאות או לא, היא קראה לשי בהמה, ושי היה חבר טוב של צלש"ר. אני לא הייתי מתחבר עם מישהי שמדברת ככה על חברים שלי. התנשאות או לא.

Ootch

New member
ונסה

אבל נראה לי שההפקה מעוניינת להשאיר אותה, אז צבר יעוף.

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר הפורום עודכן ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בואו להצביע ולהשפיע, וככה נראה מה הפורום חושב, ונראה אם יש התאמה ביום שלישי הקרוב, אז הצביעו בסקר הפורום בצד שמאל בתפריט
למי שאתם חושבים שיודח ביום שלישי הקרוב!

jaycom

New member
הבעיה שזה לא עובד ככה

זה עובד על "מי אתם רוצים שישאר" ולכן לצערי ונסה הולכת הביתה והרעה נשארת..

BMCB

New member
למה? מה זה משנה?

אם, למשל, הרוב רוצים שוונסה תלך, אז יצביעו לה הכי מעט. אז הסקר הזה כן מייצד משהו, לא?

jaycom

New member
מייצג ברור

אבל הרוב פה רוצים ששפרה תלך, ומנגד היא תקבל הכי הרבה הצבעות השבוע.. זה אומר שזה לא עובד ככה.. אחרת גם ההצבעות היו במתכונת הזאת... עובדה שזה מה שעושים בערוץ 2. מי שאומר שהוא הכי רוצה שצבר יילך, זה לא אומר שהוא יצביע לונסה... ומי שאומר שהוא הכי רוצה ששפרה תלך, זה לא אומר שהוא יצביע לצבר.. פשוט הכי קל זה לפתוח סקר את מי אתם הכי רוצים להשאיר וזהו.. זה הכי מייצג שיש, למרות שגם בדרך הזאת זה איכשהו בסדר..

dodido10

New member
שפרע או צבר,להצביע לונסה!!!!!!!!

כל אוהבי יוסי ועינב להצביע לונסה!!!!!!!!!!!

יNOT

New member
אשכרה קטע מטורף ../images/Emo6.gif

אתה מגייס תומכים ממחנה אחד לטובת הצבעה למחנה אחר?!
וד"א כמה פעמים אתה כבר הצבעת בSMSים ?
שדולת SMSים

רק דודי

New member
לא נכון! זאת חשיבה קצרת טווח ולא אסטרטגית!!!

ונסה תעזור לחדשים נגד עינב יוסי ולאון!!!!!! לפרק את הקואליציה החדשה של החדשים!!! הבובלילים וה"פרידמנים" חייבים ללכת על אחדות לפחות עד יעבור זעם! עד שכ-ל החדשים יעופו!!! ( וחוץ מזה הם ממש חמודים כשהם מאחדים כוחות שפרה ועינב ובובליל וצבר) מי שאוהב את יוסי ועינב חייב להתחבר ל"אויב" - להצביע שפרה וצבר!!!

למעלה