מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

רותוש123

New member
ונסה!!!! היא חייבת עוף

ועינב כל כך צדקה שאמרה שונסה חיה עם חיות בעיקר, ולא עם בני אדם, אז מה שנראה לי נכון (לקפוץ מגבר לגבר) אצל הנורמליים היא יוצאת אחושרמוטהההההההה, והיא חייבת לעוףףףףףף

וונסה -כי היא התחברה ליוני המעצבן ובגדה באיתי

ובגדה בעצם בכל הוותיקים בזה שהתחברה לאינה האהבלה וליוני. ויהיה מעניין אם שיפרי וצבי ישארו כי אז אינה תמשיך לעשות עיניים לצבר ושיפרי תתעצבן...

קמבילי

New member
אנא, אל תנעצו סקרים, עם הודעות ריקות מתוכן

אנחנו עדיין בדיון על ההדחה. והשאלה כלל אינה נכונה. כולם רוצים ששפרה תעוף, אז מה? כרגע עלינו להסתפק בהעפת צבר ולכן נסמס לוונסה.

וונסה

לא אהבתי את ההתנהגות שלה השבוע

mebulbalit

New member
וונסה פישלה בגדול....

התנהגות בוטה מגעילה עד עכשיו חיבבתי אותה אחרי הפרק של היום ממש ביישה את המין הנשי. איך אפשר להשפיל בן אדם בצורה כזאת אני התביישתי בשבילו, מסכן איתי. לא אוהבת את שפרה אבל עכשיו אני ממש בבלבלה ולכן חושבת שאצביע לצבר ושפרה כדי שוונסה תעוווווווווווף.

mor298

New member
שפרה ../images/Emo128.gif כנסו..

לדעתי חובה להעיף את שפרה או את צבר עכשיו. כי אסור לשכוח שברגע שיהיה אפשר להעיף את החדשים, וזה כבר בשבוע הבא, אף אחד מהמתמודדים הותיקים לא יהסס לעשות את זה. וברגע שזה יקרה, הקבוצה של צבר ושפרה תהיה יותר חזקה ועם יותר אנשים. חבל שאחר כך תגיעו למצב שתתחרטו ולא תבינו למה יוסי או עינב לא זוכים! צריך לסלוח לונסה בנתיים ולחכות עם ההדחה שלה. זה פחות חשוב אסטרטגית!!

יוסטוס

New member
שימו לב!ונסה היחידה

שקלטה את שני הנחשים הגדולים בבית. לאון הצבוע ,ואת שקרנין שהיא כמובן מושתלת של ההפקה. צריך לתת לה על זה קרדיט. אני מחזיק ממנה בכל אופן למרות ההתנהגות הזולה שלה. היא קולטת דברים מתוך הבית מה שכולכם לא קולטים מ24 שעות רצופות בחדר מול המחשב. היא קלטה כבר שההתנהגות שלה כלפי איתי,וההתנהגות שלה בכלל עם יוני היא זו שגרמה לדיירי הבית להדיח אותה,ולכן עשתה בשכל שבחרה את איתי לסוויטה כדי למזהר את הנזק. שפרה גם חסינה מפני הדחה את זה אני יודע.אז זה או וונסה או צבר,אחרי העריכה שהיום עשו אז וונסה הולכת הביתה ,חבל על האס אם אסים, קופרמן כבר בחר בשבילנו.

אני חייבת להודות שאין לי מישהו

שאני רוצה שישאר במיוחד אבל הכי הייתי רוצה שוונסה תלך אני אהבתי אותה מאוד היא בחורה שאני באמת הערצתי אבל היא פידחה ובגדול! על הגועל נפש שהיא עשתה לאיתי היא חייבת לשלם, דרך אגב מעניין אותי לדעת במי אינה ושחר בחרו להדיח אם תוכלו לעדכן תודה

anonymiss

New member
לכל מי שאוהב את עינב... תחשבו רגע

עינב בעצמה לא העמידה את שפרה להדחה, היא העמידה את ונסה, כלומר - היא רוצה ששפרה תישאר השבוע... היא נותנת לשפרה צ'אנס נוסף, למה שלא תהיו גם אתם פתוחים לתת לה עוד צ'אנס? אני ניטרלית, לי אין העדפות, אני צופה בתכנית בכייף ובלי לחשוב על מי יותר טוב, אבל אני רק חושבת על זה שאם הייתי לוקחת צד בעניין ואוהבת את עינב, הייתי גורמת לכך שונסה תלך, כי זה מה שיעשה למועמדת שלי טוב. נקודה למחשבה....!

למעלה