מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך
אין לונסה סיכוי מול שפרה וצבר

ונסה מודחת ודאית. היא יודעת את זה. שפרה וצבר מרוויחים משהו מההדחה הצפויה של ונסה. הם מחלישים את איתי, שנוא נפשם, מסלקים דייר שלא נמנה על המחנה שלהם, והם הולכים לקבל בטחון מתמיכת הקהל אבל, השגיאה הגדולה ביותר של צבר ושפרה שהם לא ספרו את החדשים, וביהירות אופיינית התייחסו אליהם בריחוק ובהתנשאות, וכתוצאה, קיבלו בראש. בעיקר הדברים אמורים על חגית, אינה ויוני שהגיעו לבית כתומכי ש"צ מובהקים חגית, שמודה שהייתה חברה במועדון המעריצות של שפרה, יצאה פגועה מהיחס המעליב של המלכה יוני ואינה, כל אחד בדרכו, נפגעו מהמלך למעשה, ומבלי משים, שפרה וצבר העלו את עצמם להדחה

כן אה?? גם אני הייתי בהלם,מאיפה היא?

אולי היא תגלה לנו ביום שלישי בערב את סיכום התוצאות..

rpys

New member
אף אחד אבל אם כבר אז שפרה

עינב בוגדת שהצביעה לונסה והיא תסתבך בגלל זה. ונסה צריכה להשאר ככח לטובת יוסי ועינב. היא לא צבועה עם עינב ועינב הצביעה לה ויצאה טיפשה

shy6

New member
צבר או שפרה, כי אם לא השתן יעלה להם לראש.

כי אחרי שהם ינצחו את ונסה. בשבועות הקרובים הם יהיו בכל שבוע בהדחה מול החדשים, וכמובן שהם ינצחו גם אותם(כל מתמודד ישן ינצח את החדשים). בסוף הם ירגישו גדולים כמו יוסי, למרות שבעצם הם לא יתחרו בשום מתמודד רציני.

sam i m

New member
צבר! - הדייר הכי אהוב עלי

כי או הוא או אינה, ואינה לא על הגריל. מה גם שצורת ההתנהגות שלו כלפי שפרה היא לא התנהגות של בנאדם, אלא של רובוט. בצורה החלקה ביותר- אם צבר ילך הוילה לא תרגיש זאת, אולי מלבד לאון. לשפרה יש את יוני, שאומנם משחק עם עינב וונסה, אבל לפי מה שהבנתי הוא נכנס לוילה בגישה של אינה- לעשות רעש, רק שהוא עושה זאת בצורה איטית יותר. ואם צבר ילך הוא יבדוק את השטח עם שפרה...

Ootch

New member
עינב קראה לכל אשקלון להצביע לשפרה וצבר../images/Emo6.gif

לא ראיתם תשיחה עם צבר ועינב עכשיו?

עינב נישקה וחיבקה את צבר ואמרה שהיא הכי לא רוצה שהוא או שיפרה ילכו, והיא הכי תצטער על זה בעולם, וצבר אמר שהוא יודע ושהוא ואבא שלה יוסי, קוראים אחד את השני בעיניים ולא צריכים לדבר מספיק שהם מביטים אחד בשני...אז אולי תיהיה סולחה... התחלה של ידידות... תשאירו את צבר ושיפרה, מגיע להם באמת

שיאה1

New member
אפשר לדעת למה לאון לא בהעמדה להדחה???

יש 3 שאמרו את שמו... וונסה חגית עינב אז למה הוא לא בהדחה....למה?????

שיאה1

New member
אפשר לדעת למה לאון לא בהעמדה להדחה???

יש 3 שאמרו את שמו... וונסה חגית עינב אז למה הוא לא בהדחה....למה?????

א ח ת18

New member
../images/Emo216.gif שפרה או צבר ../images/Emo26.gif

חייבים לפרק את השעמום של הזוג הזה.. נמאס לי לשמוע את הדיבור האיטי של צבר או את הצחקוק של שפרה. אני מאמינה שכל אחד מהם לחוד יהיה פחות משעמם, וגם לאון יהיה פחות דכאוני ויחזור להיות כמו בהתחלה. חוץ מזה שאני תמיד אוהבת את ההצבעות של ונסה- השבוע רנין ולאון, עלתה על שני הצבועים של הבית.

למעלה